Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Algade polecam jak najbardziej, dobrze wykonuje swoją pracę i zapewne skorzystam z twoich usług jeśli zajdzie taka potrzeba ;)

Opublikowano

Serdecznie polecam Pawełka! Niesamowita osóbka, bardzo aktywny, pomocny, bezproblemowy. Szybciutko można się z nim dogadać. 
Taka osóbka w Teamie to skarb, więc bierzcie, póki możecie! :) 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Polecam tego pana, rudość nie radość, prace wykonuje na najwyższym poziomie.

Pozdrawiam serdecznie!

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nadaje się chłopak. Zawsze ma dobre kminy, a jak czegoś nie może naprawić to i tak to naprawi :D Pamiętam jak raz siedzieliśmy razem nad skinem z 3h i jeba**y wykminił :D 

Polecam Pana :D

Opublikowano

Polecam Pawełeła.

Mimo tylu "hejtów" wiem co potrafi, na co go stać, jak potrafi przejść samego siebie.

Nie pierwszy i nie ostatni raz powiem: BRAĆ PÓKI GORĄCY!

PS.

Dzięki za pomoc i za zbicie mnie do brązu ;_;

Opublikowano

Nadaje się chłopak. Zawsze ma dobre kminy, a jak czegoś nie może naprawić to i tak to naprawi :D Pamiętam jak raz siedzieliśmy razem nad skinem z 3h i jeba**y wykminił :D

Ja wszystko naprawiam xD

Pamiętaj że wielu z Was(innych osób oferujących fora ipb) zaczynało u mnie lub uczyło się ode mnie xD

///

jak najbardziej go polecam ;).Dobry ziomek,można pogadać z nim i wgl  nie sprawia problemów

anime górą :D

5160491828fcdbe666ce39bb412f3e44.gif

Anime! :D

/////

Dziękuje za opinie.

Zapraszam do współpracy,  w razie jakichkolwiek pytań piszcie PW lub tutaj w temacie.

Nie koduje stylów pod forum od zera. Nie jestem programistą, więc nie piszę autorskich dodatków.

:yay:

Opublikowano

Drobny refik z info.

Oferta uległa lekkiej zmianie, dodałem oczekiwania i kilka rzeczy dotyczących tego co oferuję.

Jeśli ktoś ma pytania co jeszcze mogę zaoferować, a lepiej czy coś co sami by wymagali mógłbym zaoferować to zapraszam śmiało do pisania postów.

Pasjonat
Opublikowano

Algade, hmm... z tego co się orientuję ( z opinii innych ) faktycznie jesteś "dobrym" administratorem :)

Powodzenia !

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Algade, hmm... z tego co się orientuję ( z opinii innych ) faktycznie jesteś "dobrym" administratorem :)

Powodzenia !

Już nie zajmuję się adminowaniem, od tego niech biorą innych, zajmuje się sprawami czysto technicznymi.

Opinie innych osób - które ze mną nie współpracowały - są przeróżne, od "najgorszy admin" bo zbanujesz kogoś do "super admin" bo zajmowałeś się użytkownikami :D

Aktualnie przestało mnie "bawić" zajmowanie się całym forum, moderatorami etc. Dlatego zająłem się czysto technicznymi sprawami, to czego wielu nie potrafi ja postaram się zrobić :D

Dzięki.

Opublikowano

Współpracowałem z Pawełkiem przyznam pełna profeska, dobrze ogarnia Fora nie tylko + elegancki kontakt z nim! :D

Opublikowano

Ja wszystko naprawiam xD

Pamiętaj że wielu z Was(innych osób oferujących fora ipb) zaczynało u mnie lub uczyło się ode mnie xD

///

jak najbardziej go polecam ;).Dobry ziomek,można pogadać z nim i wgl  nie sprawia problemów

anime górą :D

5160491828fcdbe666ce39bb412f3e44.gif

Anime! :D

/////

Dziękuje za opinie.

Zapraszam do współpracy,  w razie jakichkolwiek pytań piszcie PW lub tutaj w temacie.

Nie koduje stylów pod forum od zera. Nie jestem programistą, więc nie piszę autorskich dodatków.

:yay:

Ale to chyba dobrze :) Ja tam jestem zadowolony z współpracy z Tobą i polecam Ciebie każdemu :) 

I znając życie jeszcze coś razem zrobimy xD

Opublikowano

Dobrze że się uczą :D

Ale nie lubię niektórych z nich, bo kopiują żywcem moje fora, kropka w kropkę działy, rangi, ustawienie czegokolwiek, ale wielu rzeczy nie potrafią :D

//////

Reffik

Opublikowano

No i fajnie. Sprawy techniczne, które wykonujesz są jak najbardziej na plus, ale według mnie to nic innego niż zwykłe administratorowanie forum. Fakt faktem style potrafisz wyedytować do nie do poznania, te ikonki we własnych polach profilu także bardzo przejrzyście Ci wychodzą także super. Niemniej jednak bardzo gorąco polecam pana @Algade.

image.png

Opublikowano

No i fajnie. Sprawy techniczne, które wykonujesz są jak najbardziej na plus, ale według mnie to nic innego niż zwykłe administratorowanie forum. Fakt faktem style potrafisz wyedytować do nie do poznania, te ikonki we własnych polach profilu także bardzo przejrzyście Ci wychodzą także super. Niemniej jednak bardzo gorąco polecam pana @Algade.

"ale według mnie to nic innego niż zwykłe administratorowanie forum" - administratorowanie?

Nic innego niż zwykłe administrowanie forum? A nie przypominasz sobie jak poprawiałem i wgrywałem kilka rzeczy na pol-games bo Ty tego NIE UMIAŁEŚ?

Słowa osoby która Cie zatrudniła "Algade zajmiesz się tym bo radek nie ogarnia?", ja wiem że oferuję tyle co pewna inna osoba, która co prawda dłużej w tym siedzi, ale w porównaniu do niektórych osób to ja poradzę sobie z tymi napotkanymi problemami bez żadnego innego forum :D

Niemniej jednak dzięki za polecenie, Ty jako Administrator sobie bardzo dobrze radzisz :D

Opublikowano

"ale według mnie to nic innego niż zwykłe administratorowanie forum" - administratorowanie?

Nic innego niż zwykłe administrowanie forum? A nie przypominasz sobie jak poprawiałem i wgrywałem kilka rzeczy na pol-games bo Ty tego NIE UMIAŁEŚ?

Słowa osoby która Cie zatrudniła "Algade zajmiesz się tym bo radek nie ogarnia?", ja wiem że oferuję tyle co pewna inna osoba, która co prawda dłużej w tym siedzi, ale w porównaniu do niektórych osób to ja poradzę sobie z tymi napotkanymi problemami bez żadnego innego forum :D

Niemniej jednak dzięki za polecenie, Ty jako Administrator sobie bardzo dobrze radzisz :D

Może niekoniecznie "nie ogarnia" co nie ma ochoty robić czegoś co nie ma szans na funkcjonowanie w internecie z większym gronem osób online.

Jestem pewny, że pieniążki by mnie to tego zachęciły, ale to już zupełnie inna rola :D

Powodzenia w rozwijaniu się dalej  :yay:

image.png

Opublikowano

Może niekoniecznie "nie ogarnia" co nie ma ochoty robić czegoś co nie ma szans na funkcjonowanie w internecie z większym gronem osób online.

Jestem pewny, że pieniążki by mnie to tego zachęciły, ale to już zupełnie inna rola :D

Powodzenia w rozwijaniu się dalej  :yay:

Tobie nie chciał zapłacić a mi bez problemu zrobił przelew? :D

Wszystko ma szansę funkcjonować, jeśli się tym dobrze zajmie :D

Tobie również życzę powodzenia w rozwijaniu się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...