Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, osoba fałszywa i szpiegująca. Zdolności techniczne posiada ale robi to wyłącznie dla pieniędzy. Rządzi się jakby był wielkim panem. Z tego co wiem, żaden serwer nie działa na którym był ten Pan. Wszystko ustawia po znajomości i niszczą serwery. Najedzą się pieniędzy i koniec serwera.

Ps. Podobnoć jest puszysty pączuś.

Opublikowano

Nie polecam, osoba fałszywa i szpiegująca. Zdolności techniczne posiada ale robi to wyłącznie dla pieniędzy. Rządzi się jakby był wielkim panem. Z tego co wiem, żaden serwer nie działa na którym był ten Pan. Wszystko ustawia po znajomości i niszczą serwery. Najedzą się pieniędzy i koniec serwera.

Serdecznie dziękuję za tak wspaniałą opinię. Podejrzewam że to kolejna osoba która łamie regulaminy na forach, dostaje bana i płacze jaki to jestem zły i niedobry :)

Dla Twojej wiadomości jedynym serwerem gdzie występuję jawnie jako Administrator Forum to serwer AverionMt2.

Działą wiele serwerów którym robiłem fora, a nie o każdym wiedzą ludzie, nawet nie wiesz ile serwerów działa z moimi forami :)

Tak, robię to dla pieniędzy, w szczególności że od wielu osób nie biorę nawet grosza za zrobienie forum.

Nie widzę bym ustawiał coś po znajomościach, jedynie na swoich serwerach brałem osoby zaufane do zespołu, tak to wszystko jest wybierane przez właścicieli serwera poprzez rekrutację.

Jeśli ktoś jeszcze chce porzucać oszczerstwami zalecam również załączyć jakieś dowody, bo jak na razie to tak słabo to widzę, gdy wejdzie naburmuszona 30-sto paro latka, która żyje internetem i forum prywatnych serwerów metina ( o.O WTF?!) i zacznie pisać swoje prawdy niepoparte żadnymi dowodami :D

Pozdrawiam i dziękuję za podbijanie tematu :yay:

@1361622928-U485574.png⁂Saphira⁂

Dokładnie tak, dziękuję że dowiedziałem się kilku rzeczy o mnie, o których sam nie wiedziałem :D

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za tak wspaniałą opinię. Podejrzewam że to kolejna osoba która łamie regulaminy na forach, dostaje bana i płacze jaki to jestem zły i niedobry :)

Dla Twojej wiadomości jedynym serwerem gdzie występuję jawnie jako Administrator Forum to serwer AverionMt2.

Działą wiele serwerów którym robiłem fora, a nie o każdym wiedzą ludzie, nawet nie wiesz ile serwerów działa z moimi forami :)

Tak, robię to dla pieniędzy, w szczególności że od wielu osób nie biorę nawet grosza za zrobienie forum.

Nie widzę bym ustawiał coś po znajomościach, jedynie na swoich serwerach brałem osoby zaufane do zespołu, tak to wszystko jest wybierane przez właścicieli serwera poprzez rekrutację.

Jeśli ktoś jeszcze chce porzucać oszczerstwami zalecam również załączyć jakieś dowody, bo jak na razie to tak słabo to widzę, gdy wejdzie naburmuszona 30-sto paro latka, która żyje internetem i forum prywatnych serwerów metina ( o.O WTF?!) i zacznie pisać swoje prawdy niepoparte żadnymi dowodami :D

Pozdrawiam i dziękuję za podbijanie tematu :yay:

Wiem  to od innych osób, żaden serwer nie działa, gdzie byłeś ty.  Nie mam 30 paru lat jak napisałeś. Po 2 pracuje i nie muszę iść do rodziców jak Ty. Po 3 jestem osobom samodzielną, gdzie nie muszę dopuszczać się łamania prawa prowadzenia działalności gospodarczej. Serwery prywatne w 99% są nielegalne i jeśli ktoś jest upierdliwy to wyłoży wszystko i właściciele leżą i płaczą jak muszą odbekać.  Nie żyje internetem jak Ty bo nawet żadna dziewczyna Cię niechcę bo jesteś ntak tłusty i został Ci tylko internet i flaszka piwska. Nie moja wina, że jesteś tak nieubłagalnie brzydki, że tylko musisz przytulić się sam do swojego bębna. Mam twoją focię i moge ją użyć. Pozdrów harnasia gdzie mulikonta występują na forachw  twoim wykonaniu i ddsujecie serwery

Dorównaj do poziomu niektórych 15 latków to może będziesz kimś jak na razie jesteś tylko 0. Nie będę się zniżać do poziomu puścizny. Fajny jest fakt, że będziesz pracował na moją emeryturę :) Bardzo Mnie to cieszy :) Żegnam 0, które tylko musi liczyć na łaskę rodziców, żeby być kimś.

Opublikowano

reffik :)

Kolejne fora wykonane, wkrótce pokażę "drobną" edycje skinu :)

Opublikowano

Nie polecam ze względów osobistych a także ze względów pracy na forum. Wprowadza chaos na forum, widać go raz kiedyś jak przypomni mu się, żeby coś zmienić. Ogólnie uważa się, że jest panem świata mając kolorek. 

Pod względem umiejętności - polecam.

Opublikowano

Polecam, sama długość list serwerów, na których robił forum o czymś świadczy. Ps. Musimy kiedyś razem stworzyć :)

Chętnie, przydałby mi się tak dobry grafik do spółki, wtedy skiny by mogłyby iść w takim kierunku - http://i.imgur.com/0K11rBA.png :D

Opublikowano

@Up

Dzięki :D

Pierwszy forumek na IPS pod metina :D

///

Reffik.

Jakby ktoś był zainteresowany forum na IPS Community Suite 4.1, to niech pisze :D

Opublikowano

Dzięki dzięki :D

Wkrótce kolejne forum zostanie skończone, tylko czekam na kilka elementów graficznych :D

Reffik!

Opublikowano

Drobny reffik :)

Od czwartku do poniedziałku mogę być słabiej dostępny.

A już na 100% nie będę miał czasu na zrobienie żadnego forum.

Prosiłbym kontaktować się przez ten czas jedynie przez GG ewentualnie Telegram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...