Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czysto z ciekawości, stare konta do gry usuwacie? Chodzi mi o same konta, bo postacie to wiadomo.

To forum ma wyglądać jak forum do cs? :D

Tak, forum takie zostaje.

Kont też nie ma. Wszystkie od nowa.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rework? Ok to ja zaraz wracam, odgrzeję kotleta, myśląc że będzie pyszny, a będzie niesmaczny.

Jestem na nie, te wszystkie "Reworki", tak lepiej brzmi po angielsku jak po polsku odnowienie, przerobienie, to jeden wielki kit. Nie wiem co za uchodźca to wymyślił w dziale metin2, ale wiem że to był zły pomysł, bo to po prostu "prawie" nigdy nie działa, parę serverów przeszło reworki i w sumie się trzyma, ale to tylko PARE, na około 15, które padły jak muchy. Pozdro i życzę powodzenia w odgrzewaniu

Opublikowano

Rework? Ok to ja zaraz wracam, odgrzeję kotleta, myśląc że będzie pyszny, a będzie niesmaczny.

Jestem na nie, te wszystkie "Reworki", tak lepiej brzmi po angielsku jak po polsku odnowienie, przerobienie, to jeden wielki kit. Nie wiem co za uchodźca to wymyślił w dziale metin2, ale wiem że to był zły pomysł, bo to po prostu "prawie" nigdy nie działa, parę serverów przeszło reworki i w sumie się trzyma, ale to tylko PARE, na około 15, które padły jak muchy. Pozdro i życzę powodzenia w odgrzewaniu

Trzeba również wziąć pod uwagę fakt, ze aktualnie projekt ma pod opieką inny administrator, dlatego też nie wypada go spisywać na straty.

Choć z racji tego, że jest to rework należy wstępnie podchodzić do niego z dystansem pewnym.

­

Opublikowano

gralem na v1 zagram i tu serwer byl calkiem dobry pomijajac fakt z kradzieżami  eq 

gralem na v1 zagram i tu serwer byl dobry mimo tych kradziezy eq 

czy diamentowy kamien czy jak mu tam bylo bedzie lecial na kzadej mapie np na v2? czy tylko od tych wyzszych map? 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

gralem na v1 zagram i tu serwer byl calkiem dobry pomijajac fakt z kradzieżami  eq 

gralem na v1 zagram i tu serwer byl dobry mimo tych kradziezy eq 

czy diamentowy kamien czy jak mu tam bylo bedzie lecial na kzadej mapie np na v2? czy tylko od tych wyzszych map? 

Tylko na tych wyższych mapach. Drop yang został też zmniejszony na v2 i av2.

Opublikowano

Polecam kozak seerwer!!

Co się zmieniło patrząc na ostatnią odsłone Kamelisa?

Administracja, a zmiany dotyczące serwera masz wypisane na początku prezentacji zielonym kolorem.

Opublikowano

Z przyjemnością zagram :D

Jednak mam kilka pytań. 

Ile musiałbym w PLN przeznaczyc, zeby miec peta, kostium i fryz?

Ile godzin bez zadnych PD zajmie mi wbicie max lvla?

Jakies bonusy na start?

Opublikowano

Z przyjemnością zagram :D

Jednak mam kilka pytań. 

Ile musiałbym w PLN przeznaczyc, zeby miec peta, kostium i fryz?

Ile godzin bez zadnych PD zajmie mi wbicie max lvla?

Jakies bonusy na start?

Jeszcze nie ustaliliśmy cen. Ale będą prawdopodobnie jak na starej edycji.

Jak będziesz miał spoty to z góra 2 dni.

Dostaje się 150 Obrony na 30 minut, aby móc normalnie iść na wyższe mapy bez problemu.

Opublikowano

sm-y z poprzedniej edycji zostaja usuniete czy cos z tym myslicie bo nie chce mi sie znowu ladowac sm-ow a pozniej znowu off i reworki 

mieszane uczucia zobaczymy jak to bedzie 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

sm-y z poprzedniej edycji zostaja usuniete czy cos z tym myslicie bo nie chce mi sie znowu ladowac sm-ow a pozniej znowu off i reworki 

Skoro usunęli konta stare to i SM nie zwrócą żadnych :D

Też na to liczyłem :D

//////

Jakaś poprawa klas była robiona?

Chyba coś na początku było napisane, ale czy archer ciśnie? :D

Tak samo czy BM daje radę?

Opublikowano

//////

Do tej pory pracujemy nad bilansem.

Elo, mam pytanko czy będzie licznik players online?.Jesli nie to nawet nie pobieram klienta.

Zastanowimy się.

Opublikowano

//////

Do tej pory pracujemy nad bilansem.

Elo, mam pytanko czy będzie licznik players online?.Jesli nie to nawet nie pobieram klienta.

Zastanowimy się.

Tylko nie przesadzajcie z równością klas, bo każdy chyba wie że postacie jak archer, bm czy healer powinny być do pvp, a w praktyce wychodzi że są największymi kupami :D

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, ale mam kilka pytań (może jestem ślepy i nie zauważyłem, ale zapytam :v):

Czy są jakieś dungeony?

Jaki jest % na ulepszenie EQ epickiego? Mam nadzieję, że 50%+ przynajmniej.

Czy dużo potrzeba ulepszaczy?

Czy robienie EQ będzie polegać na: idź dropnij 500 ulepek i Ci spalę wszystkie na +6?

Czy 6/7 jest tani; ewentualnie kasa leci w miarę przyzwoicie?

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, ale mam kilka pytań (może jestem ślepy i nie zauważyłem, ale zapytam :v):

Czy są jakieś dungeony?

Czy robienie EQ będzie polegać na: idź dropnij 500 ulepek i Ci spalę wszystkie na +6?

Tak są 2 dungeony, Komnata Azraela i Kratosa. 

Nie jestem pewien ale % jest w miarę wysoki. 

Nie, dropią przyjemnie, jedynie trzeba trochę czasu poświęcić na drop diaxów (dropią z mobów od 100lv ale rzadko) 

Jest to typowo serwer pvp, eq robi się na prawdę łatwo. 

6/7 jest za PO które na prawdę łatwo zdobyć, zmiana jest również za PO ale można te kupić u handlarki za przyzwoitą cenę.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Czy są jakieś dungeony?

Tak są 2 dungeony, Komnata Azraela i Kratosa. 

Nie jestem pewien ale % jest w miarę wysoki. 

Nie, dropią przyjemnie, jedynie trzeba trochę czasu poświęcić na drop diaxów (dropią z mobów od 100lv ale rzadko) 

Jest to typowo serwer pvp, eq robi się na prawdę łatwo. 

6/7 jest za PO które na prawdę łatwo zdobyć, zmiana jest również za PO ale można te kupić u handlarki za przyzwoitą cenę.

Mam szczerze taką nadzieję, że ulepszanie nie będzie jakąś katorgą. :)

Edit: Czy na Dungi trzeba przepy czy tak o lajtowo mogę iść? :)

Opublikowano

Na poprzedniej wersji IS dawał taką przewage w pvp i expie, że ktoś bez nie miał żadnych szans już nie mówiąc o tym że bony były mocno przesadzone typu 200k hp 120 na potwory

Opublikowano

Czy są jakieś dungeony?

Tak, są dwa Dungeony.

70% na każde ulepszenie.

Ulepszacze są dostosowane ilość na poziom.

U nas na serwerze nie ma itemów na +. Robisz po prostu od razu na kolejny poziom ( 100 -> 120 )

6/7 Bony są za punkty PO, czyli zabijanie bossów/metinów. Różnego rodzaju osiągnięcia. Można też skupywać od graczy.

Na poprzedniej wersji IS dawał taką przewage w pvp i expie, że ktoś bez nie miał żadnych szans już nie mówiąc o tym że bony były mocno przesadzone typu 200k hp 120 na potwory

Dlatego Dropią Kupony SM :)

Opublikowano

Będzie możliwość doładowania PSC sm? Is stały? Biolog oddaje się w całości czy po itemku i co jaki czas? Z tym ostatni ulepszaczem się wystraszyłem...

Body coś bił w pvp czy lepszy wp? Jest zmiana skilli?

Opublikowano

Będzie możliwość doładowania PSC sm? Is stały? Biolog oddaje się w całości czy po itemku i co jaki czas? Z tym ostatni ulepszaczem się wystraszyłem...

Będzie. 

Is Stały.

Biolog oddaje się pojedynczo ale masz go przenośnego. Możesz expić i powoli sobie oddawać.

Klasy wyrównane. Tak jest zmianka skilli w IS.

Opublikowano

Będzie. 

Is Stały.

Biolog oddaje się pojedynczo ale masz go przenośnego. Możesz expić i powoli sobie oddawać.

Klasy wyrównane czyli każda jest takim samym papierem?

Od zawsze w metku jakieś klasy magiczne były mocniejsze w pvp.

Rozważaliście to by niektóre były minimalnie lepsze?

Opublikowano

Będzie. 

Is Stały.

Klasy wyrównane czyli każda jest takim samym papierem?

Od zawsze w metku jakieś klasy magiczne były mocniejsze w pvp.

Rozważaliście to by niektóre były minimalnie lepsze?

Braliśmy wszystko pod uwagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...