Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm dlaczego ale od samego początku ta prezentacja mi się bardzo podobała - niby taka prosta ale jednak fajna.

Życzę powodzenia i oby wypaliło  ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dropią te kupony SM bo na niektórych serwerach z metina leci 1 SM gdzie na kostium trzeba 80.000 SM a jak tu będzie?

O ile pamiętam Kupon 10 SM leciał (dość często) na jeden itemek trzeba coś było z 800/1000 SM.

Co do tematu, grałem na pierwszej edycji i w sumie git, więc może tu też zawitam.

Opublikowano

Jak dropią te kupony SM bo na niektórych serwerach z metina leci 1 SM gdzie na kostium trzeba 80.000 SM a jak tu będzie? :)

Kupony SM dropią po 25 w jednym kuponie. 

Co do tych którzy piszą, że odgrzewany kotlet. Zapraszam na start, od samego startu widać dużo zmian :)

Jeśli chodzi o reklamę, ciągle szukamy i piszemy po ludziach. Większość reklamy postaramy się udostępnić w prezentacji :)

Opublikowano

Interface tandetny, zmienilibyście  :((

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Grałem za pierwszym razem na serwerze i był całkiem dobry.

Ogromnym plusem była duża ilość kuponów SM - troszkę dropienia i na cały IS mogło się bez problemu uzbierać, a potem jeszcze kupony sprzedawać.

Sama rozgrywka również przyjemna, forum z tego co pamiętam zadbane i dobrze prowadzone.

Także mogę polecić, jednakże ostrzegam, bo Ci co grali wiedzą do jakiego punktu przez długi czas Kamelis zmierzał dzięki głównemu administratorowi (przez co przestałem grać dosyć szybko).

Opublikowano

Ogromnym plusem była duża ilość kuponów SM - troszkę dropienia i na cały IS mogło się bez problemu uzbierać, a potem jeszcze kupony sprzedawać.

Sama rozgrywka również przyjemna, forum z tego co pamiętam zadbane i dobrze prowadzone.

Także mogę polecić, jednakże ostrzegam, bo Ci co grali wiedzą do jakiego punktu przez długi czas Kamelis zmierzał dzięki głównemu administratorowi (przez co przestałem grać dosyć szybko).

My na pewno do tego nie zmierzymy. Jutro od godziny 13-14 zapraszamy na team speak 3. Adres dostępny na stronie głównej :)

Opublikowano

Odgrzewany kotlecior

Ebmy5Hc.png­

TO jest Restart xD

Polecę ze względu na Skejciora, dobra mordzia ^_^

Opublikowano

Jak dropią te kupony SM bo na niektórych serwerach z metina leci 1 SM gdzie na kostium trzeba 80.000 SM a jak tu będzie? :)

Na starym kamelisie w ciągu 2 godzin na mapce ostatniej (chyba) było można wyciągnąć około 20-30 kuponów :D

Opublikowano

Na starym kamelisie w ciągu 2 godzin na mapce ostatniej (chyba) było można wyciągnąć około 20-30 kuponów :D

A potem dodalem poradnik gdzie metki na tej mapie występują xD

My serwera nie zaniedbamy, kontakt z graczem tez będzie na wysokim poziomie :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Można jeszcze wbić na serwer przed startem czy nie ?

Tylko Ci co uczestniczyli w Becie do środy mogą wejść na serwer. 

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer to mega , grałem na 1 kamelis, ale tam tylko administracja była do wymiany, ale jak jest nowa administracja to polecam.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

DE STUN SUTAM SILEJNAM :D

2466714434464301429650.png

tak na poważnie, fajnie się prezentuje serwer, jak na reaktywacje. Może zawitam, powodzenia życzę 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Skejcior TGM? proszę was :)

Mam nadzieje że nie zobacz go długo na tej posadzie :)

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Zdziwisz się jeszcze, mam nadzieję, że swoje zachowanie zmienisz, chyba każdy kto siedział na forum prestii wie jak się zachowywałeś z gildią :)

Topic. Nie długo powinny pojawić się pierwsze odcinki z zapowiedzią u youtuberow :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Zdziwisz się jeszcze, mam nadzieję, że swoje zachowanie zmienisz, chyba każdy kto siedział na forum prestii wie jak się zachowywałeś z gildią :)

Topic. Nie długo powinny pojawić się pierwsze odcinki z zapowiedzią u youtuberow :)

O ta "moja" gildie się nie martw bo ja zostawiłem.

I powodzenia w nagrywaniu mam nadzieje że nie bedziesz miał 10fps w m1 na becie serwera :)

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Tak czysto z ciekawości, stare konta do gry usuwacie? Chodzi mi o same konta, bo postacie to wiadomo.

To forum ma wyglądać jak forum do cs? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...