Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe skąd mi znana grafika hmm , macie pozwolenie na jej użycie?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Zwiększcie spot na mapie 125 i postać mi tam zbugowało po przelogowaniu na inne ch.

OKej zwiększymy pierw naprawiamy mapę przez którą bugują  się postacie.

Udostępniona na MPC Veti ;p
Opublikowano

Tak.. w zapowiedzi już Hooltras pisał że nic nie ma do tego że ona jest wykorzystana.

Opublikowano

serwer jest fajny. Jedyne co mnie martwi to drop złotych pereł i brak dungów solowych oraz jakichkolwiek. Powinny być jakieś przepustki czy coś takiego na dung solo z którego dropią perełki.

@ dodajcie najlepiej % szans na ulepszenie

Pierw poprawimy błędy, a potem będziemy dodawać urozmaicenia.

Kur*a mać! "Pierw"? Co to jest?! Idź do szkoły a potem się bierz za serwer...

Widzę, że ciekawie się dzieje. Połowie nie działa logowanie, komuś postać zbugowało balans wydaje się fhoy op, skille heallera/archera nie ruszone, strzały się kończą.. Era 2010/11 minęła Panowie. 

Opublikowano

serwer jest fajny. Jedyne co mnie martwi to drop złotych pereł i brak dungów solowych oraz jakichkolwiek. Powinny być jakieś przepustki czy coś takiego na dung solo z którego dropią perełki.

@ dodajcie najlepiej % szans na ulepszenie

Pierw poprawimy błędy, a potem będziemy dodawać urozmaicenia.

Kur*a mać! "Pierw"? Co to jest?! Idź do szkoły a potem się bierz za serwer...

Widzę, że ciekawie się dzieje. Połowie nie działa logowanie, komuś postać zbugowało balans wydaje się fhoy op, skille heallera/archera nie ruszone, strzały się kończą.. Era 2010/11 minęła Panowie. 

poczekaj na ludzi z max eq i max lvl'em w tedy piszmy o balansie,póki co 3/4 osób nie ma eq jeszcze.

Opublikowano

Nie wiem czy wam, ale mi od 132 lvl na metkach wpada exp, a gdy tylko metek pada expa mi cofa. Na mapie 125 w ogóle nie widzę mobów, po zmianie postaci postać się buguje. trzeba expić na mapie 94 co jest monotonne od 133 lvl...

Opublikowano

wczoraj odbugowałem postać i dalej mi nie działa....

Perserga jakbyś mógł to odbuguj wojownika o nicku Body expiłem na mapie 125.

Opublikowano

Nie polecam administracji i serw. Ile k***a można czekać żeby odbugowali mi postać z mapy 125.. Już 3 razy do tego podchodzili i po 12 godzinach nadal mam zbugowaną postać, c***a robicie i umiecie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

TP do chujno to nic wazne ze glowny technik tego serwera szuka rozwiazania bo zapewne na BECIE wszystko dzialalo... :

Duzo online bo na stronie wiecej niz 200 nie pokazalo jeszcze ?

RtqCecK.png

Nie mam w głowie kordów do chunjo .... 

wtf?  ^^

wystarczy /warp nick na mapie ktorej jestes i masz kordy do tego miejsca lol

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Perserga gdzie te 400 graczy? Widzę, że start bez problemów. Czuję, że za 2 tygodnie serwerka nie będzie skoro tera gra po 100-200 graczy a jest dopiero start serwera haha :v­

Opublikowano

Perserga gdzie te 400 graczy? Widzę, że start bez problemów. Czuję, że za 2 tygodnie serwerka nie będzie skoro tera gra po 100-200 graczy a jest dopiero start serwera haha :v­

Było 220 online najwięcej, ale 2 tyle wtedy miała problem z clientem, pracujemy ciągle.

INFO DO GRACZY : IS będzie dostępny dopiero jak ogarniemy serwer.

Przepraszamy za problemy, prosze o cierpliwość oraz wspolprace :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być przyjemny. Perły dropią masowo, mam nadzieję, że na ulepszanie nie trzeba będzie mieć 10k pereł, bo odpuszczę :)

Opublikowano

Przyznam, że zaczyna się to już powoli robić zabawne. Od wczoraj ja jak i wielu innych graczy mamy zbugowane postacie przez co nie możemy zalogować się do gry i od wczoraj nie widzę aby ktokolwiek robił coś w tym kierunku.

^^

Opublikowano

Serwer wydaje się być przyjemny. Perły dropią masowo, mam nadzieję, że na ulepszanie nie trzeba będzie mieć 10k pereł, bo odpuszczę :)

Nie trzeba.

Przyznam, że zaczyna się to już powoli robić zabawne. Od wczoraj ja jak i wielu innych graczy mamy zbugowane postacie przez co nie możemy zalogować się do gry i od wczoraj nie widzę aby ktokolwiek robił coś w tym kierunku.

Po przerwie technicznej powinno byc ok juz

Opublikowano

Już online można expic na mapie 125 zaraz się bedziemy brali za odbugowanie postaci, które się wczesniej zbugowaly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...