Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na poziomie hamachi. Nie stać was nawet na ogarniętą prezentację. Do tego eq wałkowane milion razy. Zero nowości które zatrzymałyby na dłuższy okres czasu. Przecież ogarnięty technik taki serwer to w kilka dni stawia. Nie chcę być wścibski ale wydaje mi się że serwer nastawiony jedynie na zarobek. Takim tokiem myślenia daleko nie zajedziecie.

Ja nie polecam. Według mnie strata czasu.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało mnie interesuje jakoś, czy w Teamie jest Perserga, czy nie mimo opinii innych użytkowników. Ważne, że nie Shaggy. Polecam, chociażby ze względu na to, że będzie można się pobawić, prezentacja 9/10, ogółem ja zagram na 100%, ale jeżeli będzie mało osób, to nie wróżę serwerowi większej przyszłości, a w takim wypadku ja też zbyt długo nie pogram.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Mało mnie interesuje jakoś, czy w Teamie jest Perserga, czy nie mimo opinii innych użytkowników. Ważne, że nie Shaggy. Polecam, chociażby ze względu na to, że będzie można się pobawić, prezentacja 9/10, ogółem ja zagram na 100%, ale jeżeli będzie mało osób, to nie wróżę serwerowi większej przyszłości, a w takim wypadku ja też zbyt długo nie pogram.

Perserga zrobił zaplecze w postaci fb, z tego co mi mówił to trochę graczy wpadnie. :p

Serwer na poziomie hamachi. Nie stać was nawet na ogarniętą prezentację. Do tego eq wałkowane milion razy. Zero nowości które zatrzymałyby na dłuższy okres czasu. Przecież ogarnięty technik taki serwer to w kilka dni stawia. Nie chcę być wścibski ale wydaje mi się że serwer nastawiony jedynie na zarobek. Takim tokiem myślenia daleko nie zajedziecie.

Ja nie polecam. Według mnie strata czasu.

Po co ci nowości na serwerze "prawie pvp" ? ;) powtórze po raz kolejny bo zauważyłem że tak trzeba - To jest serwer dla ZABAWY.! tutaj nie wbijasz i nie expisz miesiącami żeby mieć max lvl i jakieś tam EQ tylko dostajesz można powiedzieć wszystko pod nos. Prezentacje robiłem pierwszy raz, wybacz że nie zadowoliła twych oczu.   T_T

Opublikowano

Będe się starał o jak największa liczbę online na serwerze :)

Opublikowano

jak tu z trudnością zdobywania EQ?

Aby zrobić klasówki ile czasu mniej więcej będę musiał poświęcić? 

WP ma odbugowane czarowane?

BM bije mniej?

Dam rade hellerem sam ubijać bosy ew. expić?

W ile wbije max lvl?

Opublikowano

jak tu z trudnością zdobywania EQ?

Aby zrobić klasówki ile czasu mniej więcej będę musiał poświęcić? 

WP ma odbugowane czarowane?

BM bije mniej?

Dam rade hellerem sam ubijać bosy ew. expić?

W ile wbije max lvl?

Zdobycie eq nie jest trudne w końcu to serwer easy/4fun.

1. To zależy od szczęścia, ale raczej szybko bonusy wchodzą maksymalne odrazu.

2. Tak

3. Klasy są w miare wyrównane każda ma szanse w PvP

4. Dasz rade.

5. Zależy od umiejętności na 159 lv ze spota leci 10% więc raczej easy :)

Opublikowano

Nie polecam server nie utrzyma 200 ludzi na start będzie 152 typa. Perserga wielki oszust pomijam fakt że 16 letni dzieciak, to już szczegół. Mały ss odnośnie poprzedniej prezki co sądzą inni o tym projekcie. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie polecam server nie utrzyma 200 ludzi na start będzie 152 typa. Perserga wielki oszust pomijam fakt że 16 letni dzieciak, to już szczegół. Mały ss odnośnie poprzedniej prezki co sądzą inni o tym projekcie. 

4764914572839491415289.png­

Jeżeli utrzyma ponad 200 ludzi, to wyślesz mi browarka? dam Ci adres na PW oki? Może być taki układ? Zauwazyłem, że jesteś jasnowidzem ze tyle będzie online na starcie :( Jak mnie wyzywasz od oszustów proszę dać dowody.

Opublikowano

Perserga starczy że podpisujesz sobie czyjeś pliki pod siebie , to są pliki Aline z tego co widzę lekko edytowane przez lajka z tego co mi wiadomo żaden skill nie jest odbugowany co ludzie pytali .. Proszę Cię ale nie ośmieszaj się z tym wszystkim wszyscy dobrze wiedzą że bez Lajka c***a z update będziesz tutaj miał ;) Osobiscie na serwie nie zagram powodzonka ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się w porządku, zagram i zobaczę co i jak. 

Nie hejtujcie za persergę i exetyego bo są gorsi co bazy danych udostępniają i serwer pada jak hajs zarobią. 

Oby dużo graczy grało to ciekawe wojny gildii będą :) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Parę słów o serwerze. :)

Administracja totalnie nie doświadczona jak by nie pomoc innych serwer by nie wystartował.

Nie wspominając o wieku Administratora ( 16-letnie dzieci powinny zajać się szkołą a nie serwerami )

Dwa wszystko kopiuj wklej sklejka..

Client nie w pełni odbugowany.

Serwer stawiany w celach zarobkowych.

Jak będzie tutaj z 200 osób na starcie to i tak dobrze :) 

Powodzenia ! :)

Opublikowano

Parę słów o serwerze. :)

Administracja totalnie nie doświadczona jak by nie pomoc innych serwer by nie wystartował.

Nie wspominając o wieku Administratora ( 16-letnie dzieci powinny zajać się szkołą a nie serwerami )

Dwa wszystko kopiuj wklej sklejka..

Client nie w pełni odbugowany.

Serwer stawiany w celach zarobkowych.

Jak będzie tutaj z 200 osób na starcie to i tak dobrze :)

Powodzenia ! :)

Serwer nie jest stawiany w celach zarobkowych, tylko dla graczy.

Staram się jak moge popołudniu odcinek wrzuci WeeZy i czekam na odpowiedź jeszcze od kilku ytberów.

Opublikowano

­U jakiego wielkiego youtubera bedzie seria let's play? Nie chodzi mi tutaj o takich youtuberów typu 1gZielska itd, któzi maja wyswietlenia dosc srednie chodzi mi np o Legala, Wezzego itd? :>

Opublikowano

­U jakiego wielkiego youtubera bedzie seria let's play? Nie chodzi mi tutaj o takich youtuberów typu 1gZielska itd, któzi maja wyswietlenia dosc srednie chodzi mi np o Legala, Wezzego itd? :>

Po starcie jak będzie z serwerem wszystko okey to tak będziemy planować :)

Opublikowano

Jest spadek expa jak wszedzie ze ostatnie 5lvli trzeba expic pare godzin ? -.- czy normalnie leci ?

na 159 Lv leci ok. 10% ze spota :)

Opublikowano

Yhm. Zobaczymy -.- czy bedzie tak kolorowo ;)

PS.

Pewnie 10% z isem full odpal ta ? :D

bez isa pewnie 2-3% xD ?

bez is 10% ze spota :)

Opublikowano

Yhm. Zobaczymy -.- czy bedzie tak kolorowo ;)

PS.

Pewnie 10% z isem full odpal ta ? :D

bez isa pewnie 2-3% xD ?

W końcu to serwer 4fun xD 

Co do osób piszących o wieku to polecam spojrzeć choćby na Luzera, ma 17lat a ogarnął porządny serwer, nie jeden młodziak potrafi o wiele więcej niż 20latki którym buzują hormony :D

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Skejcior Nie porównuj Luzera do Persergi, bo Luzer przynajmniej jest ogarnięty.

Nie polecam, bo Perserga. Serwer pewnie padnie szybciej, niż powstał :)

Założymy się, że nie padnie na starcie tak jak inni piszą? ;)

Opublikowano

Zastanawiam się tylko nad tym czemu ten łoś nie zmienił nicku... Może naprawdę ma coś fajnego ten serwer a ludzie nie przyjdą tylko z powodu napisu " [GA]Perserga" 

Start dzisiaj a widzę 60 osób na forum w tym nikogo online. 90% Komentarzy oczywiście od nieznajomych Persergi wygląda tak : 

Nie polecam, nie widzę na serwerze nic ciekawego. Dodatkowo jak widzę Perserga robi większa antyreklame niż reklamę, serwer na ten czas nie utrzyma sie dłużej niż 2 tygodnie, a zapewne wypierdzieli się na starcie :D

Gdybym go nie znał szło by coś pomyśleć no ale to Perserga wielki Youtuber -.- 

Nie Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...