Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%][Stable Server]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :) Słuchajcie, mam taką prośbę do graczy, którzy grali lub nadal grają na ChaosMu, oczywiście Ci, którzy nie grali, a są zainteresowani tym wg mnie najlepszym polskim serwerem, również mogą się tym zainteresować :)

Tym którzy grali lub grają nie muszę tego pisać, ale napiszę tym, którzy jeszcze nie sprawdzili ChaosMu. Serwer od początku edycji działa bez żadnych problemów, online 24/h, stabilność 10/10, żadnych bugów itp. itd... jak już napisałem dla mnie i nie tylko... najlepszy polski serwer.

Problem tkwi w ilości graczy... jest nas mało, ostatnio trochę spadło. Nowi przychodzą, ale są to pojedyncze osoby. Rozumiem, że większość nowych graczy nie jest zainteresowana ChaosMu właśnie z powodu małej ilości graczy lub z powodu odstającej topki, bo serwer już trochę stoi jakby nie było. Dlatego założyłem temat dot. serwera na forum ChaosMu, byłoby miło, gdyby ktoś podał jakieś propozycje, jak rozkręcić serwer. Możecie również tutaj wystukać jakieś pomysły.

Od siebie dodam, że nie obraziłbym się gdyby został lekko podkręcony exp :) oczywiście... res serwera również biorę pod uwagę, trochę mi szkoda mojego dorobku, ale czasu poświęconego na grę nie żałuję, bo poznało się naprawdę dużo fajnych ludzi, z którymi chętnie bym jeszcze zagrał :) i jeżeli serwer miałby się naprawdę rozkręcić to jestem w stanie poświęcić swoje konto na rzecz nowej edycji.

Jak dla mnie może to być najlepszy polski serwer, stabilność naprawdę 10/10 albo i nawet 10/11. Dlatego szkoda mi tego, że ten potencjał tak się teraz marnuje... Dzięki za poświęcenie mi trochę Waszego czasu, Liczę na Wasze propozycje. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam :) Słuchajcie, mam taką prośbę do graczy, którzy grali lub nadal grają na ChaosMu, oczywiście Ci, którzy nie grali, a są zainteresowani tym wg mnie najlepszym polskim serwerem, również mogą się tym zainteresować :)

Tym którzy grali lub grają nie muszę tego pisać, ale napiszę tym, którzy jeszcze nie sprawdzili ChaosMu. Serwer od początku edycji działa bez żadnych problemów, online 24/h, stabilność 10/10, żadnych bugów itp. itd... jak już napisałem dla mnie i nie tylko... najlepszy polski serwer.

Problem tkwi w ilości graczy... jest nas mało, ostatnio trochę spadło. Nowi przychodzą, ale są to pojedyncze osoby. Rozumiem, że większość nowych graczy nie jest zainteresowana ChaosMu właśnie z powodu małej ilości graczy lub z powodu odstającej topki, bo serwer już trochę stoi jakby nie było. Dlatego założyłem temat dot. serwera na forum ChaosMu, byłoby miło, gdyby ktoś podał jakieś propozycje, jak rozkręcić serwer. Możecie również tutaj wystukać jakieś pomysły.

Od siebie dodam, że nie obraziłbym się gdyby został lekko podkręcony exp :) oczywiście... res serwera również biorę pod uwagę, trochę mi szkoda mojego dorobku, ale czasu poświęconego na grę nie żałuję, bo poznało się naprawdę dużo fajnych ludzi, z którymi chętnie bym jeszcze zagrał :) i jeżeli serwer miałby się naprawdę rozkręcić to jestem w stanie poświęcić swoje konto na rzecz nowej edycji.

Jak dla mnie może to być najlepszy polski serwer, stabilność naprawdę 10/10 albo i nawet 10/11. Dlatego szkoda mi tego, że ten potencjał tak się teraz marnuje... Dzięki za poświęcenie mi trochę Waszego czasu, Liczę na Wasze propozycje. Pozdrawiam :)

problemem byla pierwsza edycja, ukryte spoty, seale za grosze i zbugowany party exp. Ogolnie mozna pierd.lic o tym i o tym, ale wlasnie pierwsza edycja zawazyla, ze jest online ile jest. Osobiscie gralem tylko na 1edycji i nie chce sie wypowiadac o tej. Poprostu ludzie juz nie chca zaufac adminowi, bo rownie dobrze nagle zrobi sie 300online i zaraz cos odjebie z donate,a po co wydawac hajs na piskele skoro mozna wydac na cos innego, zwlaszcza, ze po miesiacu tego nie bedzie. Prywatne servery maja to do siebie, ze wiekszosc zalezy od mentalnosci admina, na co tak naprawde jest nastwiony... kazdy pisze server jest dla graczy, ale odpowiedz sobie szczerze czy to ma sens. Koles laduje hajs w internety w cos, co tak naprawde nie ma sensu, bo 99% serverow jest nastawione na zysk, bo te czasy muonline juz minely, kiedy ktos zakladal server zeby sie na nim pobawic, poczuc wladze i porozdawac itemki ziomeczka lub ich foryzowac. Prawda zdarzaja sie pojedyncze servery, ale tak jak pisalem wyzej po czasie koles musi miec skad pieniadze czy to na dedyka czy na nowa furke(wog).Zysk w postaci stalego hajsiku ma moze pare server MuO, reszta jest nastawiona jak nad naszym polskim morzem, kup to i nigdy nie wracaj, pare zl napewno bedzie do przodu. Potem zamyka serverek, zmienia nazwe i od nowa. Dzisiaj trzeba wydac w ch.j pieniedzy dedyk,domena,zabezpieczenia, pliki,antyddosy i inne glupoty, wiec malo jaki zapeleniec zdecyduje sie na takie cos. Wedlug mnie i pewnie innych osob, era mu sie konczy i nigdy nie powroci, bo za duzo jest adminow ze stalym zyskiem, zeby mogla dopuscic konukrencje do tej malej, coraz mniejszej populacji muonline. O czym ja tutaj p******e wtf xD Nie no tak szczerze admin jest troche nie ogarniety, nie jest stanowczy w niektorych (waznych) decyzjach, slucha tych najglosniejszych. Najlepiej mu wyjdzie res acc zmiana nazwy,nickow etc i postawienie czegos nowego. Niech poszuka sobie jakiegos brazolskiego admina, ktory ma jakies pojecie o tym i zacznie na zagranicznym rynku. Potencjal jest, ale pomyslunek nie ten. Jesli ktos przeczytal te "zlote mysli" to gratuluje i pozdrawiam serdecznie :D

Opublikowano

Z Dniem 18.04.2016 Oglaszam Zakonczenie 2 Edycji Servera ChaosMU Online.

Wszystkim gracza dziekuje za udzial i serdecznie zapraszam na kolejna odslone servera wiecej info o zmianach niebawem

START 3 Edycji ChaosMU Online 23.04.2016

Godzina bedzie podana dzien przed startem

Gracze ktorzy grali wytrwale do konca edycji a wspomogli server finansowo w 3 edycji maja prawo dobiegac sie zwrotu Gold Credytow:)

Pozdrawiam wasz Admin Evilek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...