Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%][Stable Server]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwi mnie że na tyle hajcu co zgarneles w poprzednich edycjach dalej babrasz się w darmowym krapie(MvCore dziura na dziurze +  botneckie pliki Zielaka)

Potencjalnych graczy tutaj ostrzegam przed dziwnym zachowaniem clienta dokladnie "MHPVerify.dll" po właczeniu i wylączeniu maina

R5pcmfX.png?1

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Dziwi mnie że na tyle hajcu co zgarneles w poprzednich edycjach dalej babrasz się w darmowym krapie(MvCore dziura na dziurze +  botneckie pliki Zielaka)

Potencjalnych graczy tutaj ostrzegam przed dziwnym zachowaniem clienta dokladnie "MHPVerify.dll" po właczeniu i wylączeniu maina

R5pcmfX.png?1

zacznijmy od poczatku, wiec tak poprzednich edycji?? to ile ich bylo? bo z tego co wiem byla tylko 1 ktora sie rozpoczela w lutym i byla nie udana z powodu moich bledow i w sumie byla za zgoda wiekszosci graczy ktorzy stwierdzili ze nie ma sensu dalej to ciagnac do puki nie bedzie to naprawione. Druga sprawa jestes moim prywatnym ksiegowym ze wiesz ile pieniazkow wplynelo? dla twojej swiadomosci za wiele tego nie bylo i za te pieniazki zostala oplacona maszyna na okres pol roku dla dowodow jestem w stanie pokazac faktury z firmy hostingowej.

Trzecia sprawa, nie powiem strona nie jest idealna miala bardzo duzo bledow i pewnie wciaz ma ale ciagle nad nia pracuje. Mowisz o dziurach tak? jestes wstanie mi je wskazac a po za tym to raczej nie powinno byc w twoim interesie.

Czwarta ostatnia sprawa, MHPVerify.dll owy plik sluzy do weryfikacji twojej uczciwej gry i wysyla logi do glownego AH po stronie servera z informacja czego uzyles, co zedytowales w kliencie i co probuje skanowac pamiec twojego komputera na niekorzysc servera, wiec plik jest calkowicie bezpieczny!! nie ingeruje w zaden w sposob w twoj komputer

Opublikowano

Czwarta ostatnia sprawa, MHPVerify.dll owy plik sluzy do weryfikacji twojej uczciwej gry i wysyla logi do glownego AH po stronie servera z informacja czego uzyles, co zedytowales w kliencie i co probuje skanowac pamiec twojego komputera na niekorzysc servera, wiec plik jest calkowicie bezpieczny!! nie ingeruje w zaden w sposob w twoj komputer

Wsio spoko tylko spróbuj wyciąć / usunąć tą dll "po" wyłączeniu maina. Musisz wyłączyć każdy możliwy program gdyż jest wstrzyknięta wszęzie

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

totalnie zabiliscie komunikacje na serwerze tym 1m za post

edit: teraz jest 100k za post

Nie ma już cooldownu na pisanie postów :) a 100k to nie jest problem. Przynajmniej w tej edycji zen stał się wartościowy, a nie jak w poprzedniej.. na start dostawałeś 500kk od graczy :). Serwer dobrze ustawiony. Zapraszam :)

Opublikowano

Juz w najblizsza niedziele pierwszy Castle Siege.

Walka odbedzie sie o godzinie 19:00 i bedzie trwala godzine.

Zapisane gildie znajdziecie na www w zakladce STATISTICS.

vumq150qfan4.png

Opublikowano

Na serwerze pojawily sie nowe jewele - Luck (wbija Lucka) Skill (wbija Skilla) Exc (dodaje 1 losowa opcje) Level (ulepsza item o 1 poziom)

Szansa na wbicie kazdego z jeweli wynosi 60%. Drop Silver Box: Luck i Skill Gold Box: wszystkie

Jewele mozna wbijac w kazdy item!

94bizcoz77n5.png

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich Nowych jak i starych graczy ktorzy sie zawiedli na 1 edycji teraz jest o wiele lepiej bez zadnych komplikacji ;)

Opublikowano

bardzo przyjemny serverek :) zapraszam bo max 50 osob gra a do dobrej zabawy potrzeba nas troche wiecej :) Stabilny, ludzie pomocni i o pt nie jest ciezko :) rr troche sie wbija ale dzieki temu nie ma narazie zadnych koxow :) 500 pkt za rr to nie duzo i trzeba ich troche nastukac aby biegac gdzies na dalszych mapach :) Pozdrawiam i zapraszam !!!!

Opublikowano

Zapraszam na server, bardzo miła atmosfera starsi gracze chętnie pomagają nowym. Nie ma też wygorowanego top wciąż każdy ma szansę stać się najlepszym.

Opublikowano

Szewa dobrze mówi, serwer naprawdę bardzo stabilny :) także również zapraszam. Chętnie pomogę na start. Jak coś to pisać, nick taki sam jak tutaj. Pozdrawiam.

Opublikowano

Po ostatnich newsach z polskiego świata mu, śmiem twierdzić, że ChaosMu to najlepszy polski serwer :) niedowiarków zapraszam do gry, aby się przekonać. Jeżeli ktoś chce to zapraszam do naszej gildii. Wszyscy active gracze, chętnie pomożemy, jak i również wspomożemy :) Dodam, że Admin bardzo mocno interesuje się serwerem. Wkrótce wprowadzone zostaną ciekawe, niespotykane nowości :) o czym pisze na naszym forum.

Strona: http://chaosmuonline.pl/

Forum: http://forumchaosmu.xaa.pl/

Dla zniechęconych webshopem, dodam, że to NIE wpływa w żaden sposób na rozgrywkę. Itemy, które są w webshopie (ps. w WS nie ma fioletów) śmiało można zdobyć w grze. Na serwerze zostały wprowadzone nowe jewele, które lecą z gold i silver boxów (klucze i boxy dropią mobki). Jewelami można wbić luck, exe opcje, skilla lub podnieś item o jeden poziom. Dodatkowo w nagrodę co 20rr możemy sobie wybrać wbicie dowolnej opcji w item lub podniesienie go o jeden poziom. Dlatego mówię, że WS zdecydowanie NIE wpływa na rozgrywkę :)

94bizcoz77n5.png

A na koniec napiszę coś o atmosferze... krótko.. ChaosMu to jedna wielka kochająca się :D rodzinka :) Zapraszam!

Mój nick w grze: MocarnyKox

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam i zapraszam na ChaosMu, super serwer, Admin czynnie dziala i wspołpracuje z Graczami, atmosfera bardzo przyjemna i tak jak pisze Kox super itemki i mozliwosci rozwoju postaci, ZAPRASZAM serdecznie

Opublikowano

Witam wszystkich :)  Serdecznie zapraszam na serwer ChaosMU Online . Jest to super serwer nie należy do łatwych - ja takie b.lubię-. Ale przedewszystkim atmosfora wspaniała. Gracze sobie wzajemnie pomagają. Admin zawsze z pomocą gotowy. Posiadamy własny TS serwerowy. A teraz troszkę na temat itemków. Na spotach dropia skrzyneczki i klucze z nich wypadają kamienie exe, luck, skill wiec możemy zdobyć na spodzie zwykły itemek i wklładając taki kamien mamy super itemek exe. Do tego są

cały czas jakieś eventy np: new year z tego dropia itemki exe, lub itemek dla robienia wingów 3 lvl, jest event parasoleczek zabijamy i leca złote itemki do robienia wingów, króliczkó event z nich kamienie dropia. Wiec naprawdę właściwie przez cały czas coś się dzieje na serwerze. Oprócz tego oczywiście invazje goldów, koszmar, meduza i selupan.

Ciekawy serwerek człowiek się nie nudzi bo cały czas coś się dzieje są  oczywiście event w Davias oraz w Elveland.

Zapraszam serdecznie początkowym gildia OmeN sluży pomocą.

Do zobaczenia na serwerze mój nick Asia.

Opublikowano

Sorki musiałam wrócić :)  O najważniejszym nie napisałam. Gr na serwerze robi się po 100 resach natomiast dodatkowo jest i tutaj pierwszy raz z tym się spotkałam co dla mnie super że po 20 resach dostaje się dodatkową opcję do swoich itemków. Piszesz na forum do Admina co chciałbyś mieć dodatkowego w itemie zostawiasz go w depo i Admin wprowadza to w twój item .

Jeszcze raz zapraszam moj nick na grze Asia gildia OmeN :)

Opublikowano

Od dzis tj 08.04.2016 kazdy nowy gracz otrzyma status ChaosMu New Player

Co to jest status New Player? A wiec to pewnego rodzaju darmowy status VIP na 7 dni ktory zwieksza expa o 50x i drop 10%

(czyli zaczynasz gre z expem 300x i drop 45%)

3a193207566d7.jpg

Serdecznie Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...