Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%][Stable Server]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

em czy zasada max 100 res tyczy sie po gr ? chodzi mi o to ze jak zrobie gr to mam tak zawne 110 resow czy tylko 10 ? gdyz nie widze wtedy problemow by miec jakies mega sety czy cos a i pytanie zawsze po gr za res jest 500 czy iles tam statow co res czy rosnie ilosc tatow za resa po gr ??

Opublikowano

myślę, że po gr wracasz do 10tego resa( w zamian dostajesz 750 Gold Credit), a za każdy res jest 500 pkt (ilosc res*500), ilosc statów z tego co wiem nie rośnie po gr

Opublikowano

myślę, że po gr wracasz do 10tego resa( w zamian dostajesz 750 Gold Credit), a za każdy res jest 500 pkt (ilosc res*500), ilosc statów z tego co wiem nie rośnie po gr

Tak jak kolega pisze wbijasz 100rr i robisz gr który cię cofa do 10rr ale dostajesz za to kredyty aby kupić 1 item +13+3opt bo taki jest max w webshopie. Oczywiście jest też nagroda co 20rr w postaci ubgrade itemu o 1 opt exc, luck lub poziom po starcie na forum będzie pełne info i regulamin tego bonusu

Opublikowano

Myślałem, że trochę wiecej ludzi tu będzie grało. No ale cóż, czekamy, może się rozkręci :)

.edit

Są jeszcze gdzieś publikacje wrzucone ?

Opublikowano

Jezu co wy pierdolicie ... nie którzy powinni mieć zakaz dostępu do internetu, nowa edycja bo na starą narzekali i były błędy, zostało naprawione nowa edycja spoko, wymyślicie że to nie kosztuje ? Prosze was, a pierdolenie że za miesiąc res acc to ja już k***a nie wiem, co trzeba mieć w bani żeby tak gadać. Nic nie rypie, nie ma resu acc proste i logiczne, można liczyć na to że wszystko jest ok i nic nie rypnie, a z tego co widać to admini wzięli sie do roboty więc można na nich liczyć ... Wbijać i grać bo to tylko gra, wszystkie servery padają jak nie ma dla nich dobrych myśli z naszej strony .. to my tworzymy server w 50%.

Opublikowano

lipton troche, everwinter to samo. Nie ma juz serwerow z 100+ online? gdzie sie takie podzialy? Wszyscy Polacy przenosza sie na zagraniczne serwery, tak mi sie wydaje. Przez co lipton odpalac serwer w pelni Polski, sadze ze na Vulcanusie i Presitge v2 nie bedzie 40+ online, chyba sobie daruje polskie serwery i pojde na Hiszpanski. Juz nawet liznalem troche jezyka : Ola amigo HEHE :D

Opublikowano

Zadnego resu acc nie bedzie, byl spowodowany bledami- TERAZ JEST WSZYSTKO OK PRZYJDZ I SAM SPRAWDZ A NIE PIERDZIELISZ GLUPOTY :)

sygnatura.png

Opublikowano

matias475 Przenosza się na zagraniczne gdyż sa stabilniejsze, dłużej stoją i większosc na dedykach jest. Poza tym pamiętam inne forum Mu online kilka lat temu które publikowało serwery bez donate i cieszyło się duża popularnością a jesli "dzieci" chciały poszpanowac to na innym forum mu online wbijało na serwery donate. Poza tym donate jest bardzo drogie w Polsce- czesto itemy kosztują więcej na prywatnym niż na globalu. Bardzo dobre itemy można kupic tanio równiez na allegro. Przykład VulcanMu- 10zł 100 kredytów gdzie np. bb full czy wingi np. 3 lvla to koszt ok 1000-1200 crd nie wspominam o War Of Glory który stoi głównie pod donate a nie dla graczy.

Pisac by GM forum by powstały osobne działy pod serwery normalne jak i prywatne pod donate short term które w nazwie mają long term a w ciagu miesiąca i 3 edycje powstają.

Opublikowano

Mam nadzieje ze postoi trochę dłużej.

Puki co jakoś leci zapraszam do dołączenia do gry.

Party nie ma problemów

Evil Spiryt kilka mam wiec oddam dla nowych :D

Zapraszam jak to Dyzma powiedział "..... nasze polskie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...