Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%][Stable Server]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA  12-03-2016 godzina 18:00

ae060b884b095.png

Nazwa Servera: ChaosMu

Wersja: Season 6 Ep 3 

Godziny działania: 24/7

Strona: http://chaosmuonline.pl/

Forum: http://forumchaosmuonline.xaa.pl/

61fb66ca6f4e2.png

Exp: x250 

Drop: x30 

Reset: 400 lvl 

Pkt. za Reset: 500

Nagroda za Reset: 15 tokenów

Max Reset: 100 

Grand Reset: 100 Reset 

Po GR cofka do 10rr

Nagroda za Grand Reset: Gold Credits

Guild: 250 lvl 

MG: 220 lvl 

DL: 250 lvl 

RF: 250 lvl 

Max item level: +15 +28 

Serca etc: Tak 

Max stats: 32000

141159e609009.png

Bless: 100% 

Soul: 65% 

Soul + luck: 85% 

Life: 60% 

Life + luck: 80%

2971daa87c77a.png    

Item+10: 75% 

Item +11: 70% 

Item +12: 65% 

Item +13: 60% 

Item +14: 55% 

Item +15: 50%

649e7522880f2.png

BC: Tak 

DS: Tak 

CC: Tak 

CS: Tak (Rejestracja u NPC) 

CryWolf: Tak 

Castle Deep: Tak

Dragon Invasion: Tak

White Wizard: Tak 

Gold Invasion: Tak

Imperial Guardian: Tak

Illusion Temple: Tak

NightMare: Tak 

Selupan: Tak

Kundun: Tak

Medusa: Tak

GM Events: Tak 

726c244ba08dc.png
- Market na stronie www:  możliwość wystawienia itemów za

zen,tokeny,wcoiny.
- Możliwość wymiany: Gold Credit na Tokeny, Tokenów na Wcoiny

4b2fd46030e81.png

Brak setów z socketami w webshopie
Brak Wingow 3rd
Item max +13 i 3 opty.

326323d1e3d56.png

- Evilek (Wlasciciel)

- Cysiu (Administrator)

-  Patriota (Game Master)

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, bo server fajny, ale na starcie już może być mało osób.

Opublikowano

Serwer zrobiony tylko i wyłącznie pod zarobek. Piszecie, że LONG TERM a serwer nie stał nawet miesiąca i już robicie nową edycję. 

Pogratulować i jedyne co mogę to życzyć szczęścia ! 

Opublikowano

Niech dalej piszą osoby, który tutaj nie grały :)

Serwer nie jest zrobiony pod zarobek..

Ci co grali to wiedzą czemu jest nowa edycja... Przeoczone zostały rzeczy, które mialy za duży wplyw na gre, serwer stracil graczy. Administracja postanowiła szybko się z tym wszystkim uporać i wystartować na nowo - dlatego tak szybko jest druga edycja.

Gwarantuje wszystkim graczom, ktorzy zawiedli sie na pierwszej edycji ze teraz gra bedzie wyrownana i lepsza. Oczywiscie zapraszam
tez nowych graczy do rywalizacji. 

Informacje na temat drugiej edycji ChaosMu

Co zmieniliśmy?

Przedewszystkim naprawiliśmy seale, w Xshopie będzie teraz tylko jeden dostepny seal dajacy 5% expa, czyli 
teraz posiadanie seala nie bedzie mialo ogromnego wplywu na ranking. Pety usunięte z Xshopu, dostępne tylko
w eventach.

Zmieniliśmy system resów i dodaliśmy nagrode za reset.
 Punkty za reset: bez zmian 500
 Grand Reset: na 200 resie, cofka do 50rr i nagroda Wingi 3rd+13+L+1opt
 Nagroda za reset: Co każde 20 resów gracz bedzie mial mozliwosc, poproszenia na forum o jedną z nagród:
 - wbicie jednej dowolnej opcji w item (moze miec max 3opcje, nie mozna wbijac w acc,sockety i wingi 3rd))
 - wbicie lucka w item 
 - ulepszenie itemu o jeden poziom

Zmieniony został drop zenów, tak aby nie było za łatwo uzbierać na resa. Nie radzę próbować sprzedawać jeweli w shopie :)

Gold mooby zostały znacznie podkręcone. Poprawiliśmy siłę moobow Kanturu,Karutan i Raklion są teraz takie jak powinny być.
Spoty lekka zmiana, brak podwójnych spotów.

Naprawiliśmy Blood Castle 1 - 7, moobów będzie teraz tyle samo co na BC8.

Reset Drzewka będzie dostępny na www, każdy reset wiąże się z utratą skilli.

Ograniczyliśmy liczbę otwartych mainów do dwóch.

Dodaliśmy klucze do dropu, ze skrzynek mozemy zdobyć paczki jeweli oraz pety.

Bardziej atrakcyjne nagrody w eventach

sygnatura.png

Opublikowano

Problemem tamtej edycji byl brak kontaktu z administracja serwera . Ja rozumiem, ze obowiazki, praca itd itd. Na moje powinniscie zrobic team speak serwerowy, i ozywic troche forum, bo bylo martwe. Do tego jeden GM;ow powininen byc chociaz raz dziennie, wieczorem, a nie ze 3 dni z rzedu ani widu ani slychu, i robcie sobie co chcecie.

Tak jak mowie, wejde zobacze, jesli kontatk z adminami bedzie zerowy, to na dlugo nie zawitam. Team Speak serwera mysle, ze powinien byc obowiazkowy, jesli nie team speak to sprobujcie w jakis sposob ozywic forum. 

EDIT: 2 mainy maksymalnie to dla mnie za malo. Czyli jesli gram sam na jednym ip  to mam 2 mainy na dla siebie? Co w przypadku gdy ktos gra z bratem siostra ojcem matka dziadkiem babcia? Jesli 2 osoby korzystaja z tego samego ip maja wtedy jedno konto na osobe. Jest to troche niesprawiedliwe.

Powinny byc max 3, 4 mainy :)

Opublikowano

Problemem tamtej edycji byl brak kontaktu z administracja serwera . Ja rozumiem, ze obowiazki, praca itd itd. Na moje powinniscie zrobic team speak serwerowy, i ozywic troche forum, bo bylo martwe. Do tego jeden GM;ow powininen byc chociaz raz dziennie, wieczorem, a nie ze 3 dni z rzedu ani widu ani slychu, i robcie sobie co chcecie.

Tak jak mowie, wejde zobacze, jesli kontatk z adminami bedzie zerowy, to na dlugo nie zawitam. Team Speak serwera mysle, ze powinien byc obowiazkowy, jesli nie team speak to sprobujcie w jakis sposob ozywic forum.

EDIT: 2 mainy maksymalnie to dla mnie za malo. Czyli jesli gram sam na jednym ip to mam 2 mainy na dla siebie? Co w przypadku gdy ktos gra z bratem siostra ojcem matka dziadkiem babcia? Jesli 2 osoby korzystaja z tego samego ip maja wtedy jedno konto na osobe. Jest to troche niesprawiedliwe.

Powinny byc max 3, 4 mainy :)

Dziękuje za uwagi ale co do kontaktu zamna się nie zgodze ponieważ na forum byłem praktycznie 24/7 ci co mieli problem potrafili napisać pw i mieli ODP w ciągu godziny, forum do startu będzie nowe i myślę że TS również się pojawi, co do gmow będzie rekrutacja

Opublikowano

Co jak co, ale kontakt z Adminem i GMem był. Mam nadzieję, że serwer będzie już dobrze ustawiony i nie będzie żadnych zmian po starcie. Liczę również na to, że gracze z pierwszej edycji powrócą, bo ekipa była konkretna :) Pozdro.

Opublikowano

Witam na servie bylo calkiem spoko ale seale jak zawsze popsuly wszystko:P ale zmienilbym jeszcze troche balans postaci chociaz odrobine tzn: oslabil troche rf bo jego dmg z dark side byl poprostu chory:P poprwail dmg u elfa ae bo byl zalosnie slaby i ewentualnie podbil troche dmg u sm niewiem jak tam wygladal BK bo bardzo malo osob nim gralo co bylo dla mnie fenomenem a co do reszty najwazniejsze ze seale dostaly znaczne nerfy:D

Opublikowano

Serwer pod zarobek hueheu. Ktoś serio ma nierówno pod sufitem... W WB nie ma najlepszych itemów oraz sealów. Więc kupią tylko Ci którzy NAPRAWDĘ chcą... Ten serwer nie jest jakimś filipinskim shitem który daje full donate w pierwszym dniu gry. Zapraszam serdecznie na druga edycję, będzie ciekawie :)

Pozdrawiam Beliar.

Opublikowano

Ja powracam na ten server na pewno, bo klimat był na wielki plus. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej osób, a co do evilka, to Gm na poziomie i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego osoby. 

Opublikowano

Brakuje mi tylko ograniczenia resów do jakiś max 25/50 i by było extra, później już tylko PvP :P  Wiadomo, że prędzej czy później większości znudzi się bicie resów, a trzymanie go przy życiu dla kilku osób online, też nie ma sensu. 

Opublikowano

Jakies zmiany balansu postaci? Bo jak wiemy na poprzedniej edycji   RF, DL > WSZYSTKO > KUPA > BK

:lenny:

Gdzie ten balans sprawdzałeś? 1v1 na spotach? Bez buffów itp Prawdziwy balans jest pokazany na Castle Siege ;)

Jak dla Cb BK jest najslabszy tutaj to pozdrawiam :)

sygnatura.png

Opublikowano

Ile osób online tak średnio było poprzednio? Bo gram teraz na eternal i nie wiem czy sie przerzucac bo lubie jak jest duzo online :p

Opublikowano

Bedzie mala zmiana w nowym systemie resow, po dlugich negocjacjach doszlismy do wniosku ze ciekawiej bedzie gdy ograniczymy ilosc resow do 100 aby nie bylo mozliwosci osiagniecia max statow.

co za tym idzie? juz tlumacze, GR na 100rr po gr cofka do 10rr i nagroda 750 Gold Credit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...