Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Cytowanie

Gość lolens123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu ta sugestia już od miesiąca stoi. Wg. mnie powinniście wprowadzić zakaz cytowania bo przecież można wspomnieć używając @(nick).

Zakaz cytowania?

A co jeżeli ktoś zmieni post i przez to ta druga osoba wyjdzie na idiotę?

(jestem na tak, jak już nie pisałem)

Opublikowano

Czemu niby ma wyjść na idiotę? Cytowanie całego poprzedzającego posta jest bardzo niewygodne (wg mnie), lepiej napisać @up albo @(nick)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak. Można wprowadzić coś na zasadzie cytowanie w mailach, że na górze jest odpowiedź, a pod tym zwinięte cytat do czego się odnosi.

5719814456868591400331.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czemu niby ma wyjść na idiotę? Cytowanie całego poprzedzającego posta jest bardzo niewygodne (wg mnie), lepiej napisać @up albo @(nick)

Jest wygodniejsze od używania jakichś wymyślonych odwołań. Cytowanie jest w porządku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Problem jest taki że założenie cytowania nie było takie żeby ludzie po 10 postów cytowali, teraz czasami to tak wygląda. O ile jeszcze na komputerze może to ujdzie to na telefonie jest to uciążliwe. Według mnie warto pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem. Ogólnie to na tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...