Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D.Gray-Man - dyskusja

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Dać 2 przeciwności na pierwszy plan. To już lekka przesada. W mandze skupili się strasznie na Kandzie to pewnie i w anime też to będą robić ;< Każdego chyba bym zniósł ale Kande na pierwszym planie to jednak zbyt wiele ;/

Tylko 12 rozdziałów jest o jego historii. Reszta to będzie wstęp do

Seed Of Destruction arc

Jak nie całość przemieszana z

Searching for A.W. arc

Powinno być dobrze, jeżeli nie urwą w tym momencie.

Opublikowano

Zachowanie Kandy, Lenalee Lee czy np. Walkera na chwilę obecną spasowało. Na marginesie, setki postaci już się przewinęło o podobnych charakterach.

Nie mają znaczenia inne anime, bo w innych seriach bohaterowie mają inne role.

Do tego ciągłe nazywanie go "Kiełkiem fasoli" z czasem zaczyna wkur. wróć wkurzać.

I to jeszcze jak. Dogryzanie może być, ale pod warunkiem że potem postać się zmienia.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@KlauS.

Trzeba się pośpieszyć, żeby zacząć drugi sezon wraz z premierą xD Oglądałeś filery w pierwszym sezonie? Na animezone pisze, że dany epizod to filer. Oglądnąłem kilka, ale one nie wyglądają jak filery­, może trochę.

Opublikowano

@KlauS.

Trzeba się pośpieszyć, żeby zacząć drugi sezon wraz z premierą xD Oglądałeś filery w pierwszym sezonie? Na animezone pisze, że dany epizod to filer. Oglądnąłem kilka, ale one nie wyglądają jak filery­, może trochę.

Fillery są naprawdę dobre, może i nie tak z*******e jak późniejsza akcja w anime, jednak gdybym nie miał o tym informacji, to bym ich nie rozpoznał. Śmiało możesz oglądać, delikatne nawiązanie w postaci momentalnych wspomnień jest później.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wszyscy prócz Allena i Lenalee wyszli spoko, ale może to kwestia przyzwyczajenia xD

Lenalee wygląda całkiem inaczej niż w poprzednim anime. Chyba trochę przesadzili z tą zmianą.

Opublikowano

Wszyscy prócz Allena i Lenalee wyszli spoko, ale może to kwestia przyzwyczajenia xD

Lenalee wygląda całkiem inaczej niż w poprzednim anime. Chyba trochę przesadzili z tą zmianą.

Co ty, dobrze jest. Allen z tym mieczem przypomina Clouda xD

­

Opublikowano

Przecież jej zmiana wiąże się z jej innocence. W pierwszej serii już miała krótkie włosy np..

Opublikowano

Przecież jej zmiana wiąże się z jej innocence. W pierwszej serii już miała krótkie włosy np..

Przecież wiem o tym. Blisko końca I serii już miała krótkie włosy.

Jednak wygląda inaczej pod względem stylu kreski.

Opublikowano

Mam takie pytanie. Otóż ta seria D.Gray-Man 2016 (która będzie w tym roku) to jest kontynuacja obecnej serii, czy co?

Opublikowano

Mam takie pytanie. Otóż ta seria D.Gray-Man 2016 (która będzie w tym roku) to jest kontynuacja obecnej serii, czy co?

Drugi sezon. 

­

Opublikowano

Przecież wiem o tym. Blisko końca I serii już miała krótkie włosy.

Jednak wygląda inaczej pod względem stylu kreski.

To od początki pisz, co masz na myśli.  :v W mandze i na tym filmiku wygląda całkiem podobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...