Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komisja wojskowa - spóźnienie o 2h :)

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za uzasadnione spóźnienie nic ci nie zrobią, a jak powiesz "bo mi się nie chciało" to mogą być problemy, chociaż młody jesteś, zależy najbardziej od tego kto będzie :)

banner.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak potrzebujesz transportu bo nie chce ci się autobusem jechać to nie idź wcale. Na następny termin Cię radiowozem dowiozą :P

76561198001815076.png
Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglolens123

Cierpliwość i pohamowanie, to podstawa.

Punktualność świadczy o Tobie, nie o Komisji Wojskowej. Żołnierz podczas wojny potrafi spędzić kilka dni w okopach, a w twoim uznaniu samo stawienie się na badania, sprawia więcej trudności.

Uwierz mi, że cierpliwy jestem. Niemniej jednak temat wojska polskiego, to raczej material na felieton, a nie jakieś umoralniające wywody osób, które o wojsku jedynie słyszały.

Co ty w ogóle za bzdury pleciesz? W moim uznaniu? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nic mi trudności nie sprawiło, bo byłem punktualnie.

Nie poruszaj tematu wojska. Proszę uprzejmie. Polska póki co, wysyłała żołnierzy na walki w obronie interesów innych państw. Stąd może trochę negatywny odzew z mojej strony.

Tak końcem. Jak mnie cytujesz/zwracasz się do mnie, to nie przeinaczaj moich wypowiedzi. Dziękuję. Pozdrawiam.

@1361622928-U485574.pngReidon czego ty nie rozumiesz?

" a w twoim uznaniu samo stawienie się na badania, sprawia więcej trudności."

Ja byłem o 9. Po rejestracji wyszedłem sobie do galeri na ponad 2h i jeszcze nie było mojej kolejki.

Jakoś problemu nie było, skoro byłem punktualnie przy rejestracji i na badania zaszedłem 20min przed.

­

Proszę Cię nie wypowiadaj się o wojsku jeśli nie wiesz jaka jest modernizacja oraz jak działają one obecnie, bo to co czytasz ze stron to czyste kłamstwa, będziesz się w nie zagłębiał bardziej i tylko mówił to co Tobie karzą. Wiec proszę nie pisz bzdur ponieważ Polskie wojsko idzie w bardzo dobrym kierunku, tak samo jest ze siłami specjalnymi które są jednymi z najwyższych w rankingu Świata, a to jednak o czymś świadczy. 

http://www.wojsko-polskie.pl/pl/z-zycia-wojska/43072,wojsko-polskie-modernizacja.html 

Nie chce mi się z Tobą dalej pisać, bo jesteś typem wszechwiedzącym, sugeruję to po twoim postach. Wiec serio zluzuj i nie rób już z Siebie gwiazdy. Pozdrawiam. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yoshimitzu mi się wydaje, że to wy powyjadaliście wszystkie rozumy. Jak już mnie cytujesz, to odnieś się jakoś do mojej wypowiedzi. To co napisałeś, ma się nijak do niej, także nie rozumiem, o co ci chodzi.

Niestety się mylisz. Wszechwiedzący nie jestem. 

"Proszę Cię nie wypowiadaj się o wojsku jeśli nie wiesz jaka jest modernizacja oraz jak działają one obecnie, bo to co czytasz ze stron to czyste kłamstwa" Jakie strony czytam? Wiesz lepiej?

Co do modernizacji z linku "Nie odnaleziono strony"

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie macają jaj, nie sprawdzają kutacha. Rytunowe badania i tyle.

Potwierdzam, chyba, że jak ktoś im wpadnie w oko ;), jak byłem parę lat temu u nikogo nie sprawdzali, z tego co wiem, teraz również żaden mój znajomy nie spotkał się z taką sytuacją, ale to pewnie zależy od lekarzy.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Potwierdzam, chyba, że jak ktoś im wpadnie w oko ;), jak byłem parę lat temu u nikogo nie sprawdzali, z tego co wiem, teraz również żaden mój znajomy nie spotkał się z taką sytuacją, ale to pewnie zależy od lekarzy.

Więc czemu mi......nie ważne ._.

Opublikowano

Więc czemu mi......nie ważne ._.

Współczuję.

Mojemu chłopakowi też nie sprawdzali, chyba, że to ukrywał przede mną. : /

Opublikowano

Co to za problem kutasa pokazać ja p******e ludzie, pozbądźcie się kompleksów polecam żyje się lepiej.

To nie problem, ale nie uważasz że coś jest nie tak, skoro jednym sprawdzają, a drugim nie?

Opublikowano

Co to za problem kutasa pokazać ja p******e ludzie, pozbądźcie się kompleksów polecam żyje się lepiej.

To nie problem, ale nie uważasz że coś jest nie tak, skoro jednym sprawdzają, a drugim nie?

Sprawdzają, jeśli nie mają pewności do płci badanego.

Opublikowano

Slyszalem że sprawdzają tylko tym co w rurkach przychodzą

79160594027661829163.png

Opublikowano

Slyszalem że sprawdzają tylko tym co w rurkach przychodzą

jo idź tam zakladaj temat na co wydac 4 koła bo ludzie mają Ci podpowiadać XDDDDDDDDD

@ top

To jest pierwsza komisja, najlepiej przyjdź punktualnie i nie rozkminiaj nic, ew. spóźnij się pod pretekstem, że autobus, byłeś u lekarza czy coś.

Kutasa i jaj nie sprawdzają, koledzy byli teraz i sprawdzają wzrok i takie tam, wiem, że jeszcze "pięty" sprawdza chociaż nie wiem po co xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak pamiętam to ja przeszedłem na 8.00 jak 60 innych osób i mówię pierdziele to > kretyni czekali tam do 12.00 ja wbiłem o 13.00 powiedziałem że miałem ważniejsze sprawy niż czekanie na jakieś badania. Od razu wtedy mnie wzięli do badań i za 20min miałem książeczkę.

Silver który ma przemowę na początku, potem go nawet nie zobaczysz więc lajcik. A z babami to easy.

Tylko weź: ze szkoły papierek > zdjęcie > dowód > wezwanie.

PS. U mnie penisa sprawdzali więc, to zależy od komisji(ściągasz gacie na 5sec i koniec).

Opublikowano

zajechałem tam na 8:11, czekałem na badania 2h

kolega już zdążył przyjechać bo miał na 10:00

i szybciej go przebadali niż mnie..

jakiś cyrk k***a w tym zjebanym urzędzie

i tak nie dostałem książeczki bo nie wiedziałem jaką mam wade wzroku i doktorek wysłał mnie na badania do szpitala wojskowego i później znowu mam wrócić do tego starostwa po książeczkę :)

tak mnie wkurwili że nawet nie mam zamiaru tam jechać i wyjebane na to wojsko

jak przyjadą mi pod chate i zawiozą do tego szpitala, a później zawiozą tam i odwioza do domu to luz

inaczej nie ma opcji żebym tam pojechał

#zbuntowany_nastolatek

Opublikowano

i tak nie dostałem książeczki bo nie wiedziałem jaką mam wade wzroku i doktorek wysłał mnie na badania do szpitala wojskowego i później znowu mam wrócić do tego starostwa po książeczkę :)

jak przyjadą mi pod chate i zawiozą do tego szpitala, a później zawiozą tam i odwioza do domu to luz

#zbuntowany_nastolatek

To znaczy, pytali Cię o wadę wzroku? Bo ja mam -1,5 to jak powiem nie będę musiał zawalać do szpitala po te badania?

Opublikowano

#zbuntowany_nastolatek

To znaczy, pytali Cię o wadę wzroku? Bo ja mam -1,5 to jak powiem nie będę musiał zawalać do szpitala po te badania?

jak powiesz to nie

później sobie myślałem że mogłem powiedzieć im byle co żeby tylko coś tam napisali i nie musiałbym znowu jeździć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...