Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free FORG1VEN - Ankieta

Shadow666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Free FORG1VEN - Petycja (błąd w temacie)

Witajcie, pewnie wielu z was wie o co chodzi, ale dla tych co nie wiedzą o czym mowa postaram się to skrócić.

Profesjonalny grasz League of Legends Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou z teamu H2K w którym gra z 2 Polakami ma niemały problem. Mianowicie dostał on wezwanie do 9 miesięcznej służby wojskowej, a jako że pochodzi z Grecji jest to dla niego obowiązkowe. Powstała petycja która ma zostać wysłana do odpowiednich ludzi by FORG1VEN został zwolniony z owej służby lub by została ona przesunięta. 

Link do petycji: https://community.avaaz.org/petitions/free-forg1ven-from-military-service

By wypełnić petycję wystarczy uzupełnić 5 miejsca:

-Imię

-Nazwisko 

-kod pocztowy

-kraj

Trwa to zaledwie kilka sekund, a może pomóc mu w robieniu tego co kocha.

Link do wywiadu z FORG1VEN'em w którym mówi o tym: https://www.youtube.com/watch?v=ju3t6BAPCmQ

Dziękuję wszystkim za wypełnienie petycji.

#FreeForg1ven

Nie ma.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I bardzo dobrze, niech wezmą go od tego komputera, w końcy trochę życia liznie nolife jeden. Bardzo się cieszę z tej decyzji i proponuję wam robić to samo co ja i nie podpisywać się pod tą ankietą.

@down'ie To po co ta petycja jestem jedną z x miliardów ludzi na świecie którzy są targetem dla tej petycji to wyraziłem swoją opinię. Widać kogo tu dupa ciśnie, bo się zasłania zarobkami :D

518831445005751729602.png

Opublikowano

Jakoś nie sądzę, żeby ankieta zwykłych randomow coś pomogła. To wojsko, ich pewnie nie obchodzi jakas internetowa petycja.

@up Typowy polak. Nic tylko bys hejtowal. Skoro lubi grac i zarabia na tym tyle ile ty mozesz sobie jedynie pomarzyć to niech to robi. Nie twoja sprawa co kto robi. Zajmij się sobą.

@Challenjour ile ty masz lat? Nigdy nie byles w wojsku i nie wiesz jak tam jest. Pewnie po kilku dniach juz dzwonil do mamusi, ze chcesz wrocic do domu. No ale w necie kozaczyc to pewnie ;)

@matizal77 Siedzi bezczynnie na dupsku? Pracuje tak jak kazdy inny czlowiek.

Dla dobra ojczyzny? Co da żołnierz ktory po prostu sie nie nadaje do woja i go to nie interesuje? Wolałbym nie mieć jednego żołnierza niz jednego ze tak powiem trola.

Opublikowano

Jakbyscie wy grali tak jak on to chcielibyscie isc do wojska i zmarnowac swoj talent i $ ? :D moje marzenie jest grac jak on albo Faker Bjergsen Jansen

i wasz pewnie tez heh

Juz zrobilem ta ankiete

Opublikowano

Skoro nie jego sprawa CO ROBI BO TO JEGO ZYCIE no to po c**j ta petycja? Ja juz pisalem - dobrze mu tak. Koniec pizdowatego spoleczenstwa, wojsko nauczy dyscypliny.

On nie idzie tam z własnej woli przygłupie. Ty byś dnia nie wytrzymał w wojsku. No dobra.. Godziny.

LQyn8jq.png

Opublikowano

Szczerze wstyd mi jak widzę komentarze niektórych tutaj. Jedynym waszym argumentem jest to że "wojsko nauczy dyscypliny..."

Przyjmijmy że FORG1VEN nie jest graczem LoL'a tylko kimś kto chce studiować medycynę i jest na tyle mądrą osoba że może wynaleźć lek na raka. Szansa na ten lek przepadnie. Jeśli nadal nic do Was nie dociera, pomyślcie że ktoś Wam bliski może na tego raka chorować...

Jeśli jest chociaż jedna osoba, która wypełniła petycję po zobaczeniu tego co napisałem to myślę że było warto.

Nie ma.png

Opublikowano

Ja byłem w wojsku :D i powiem w wojsku jest zajebiscie :DDD ubiegam sie na zawodowego żołnierza :D co do tematu.. Niech liznie troche  rygoru dobrze mu zrobi jak ktos nim pozamiata tak jak on toksycznie w grze sie zachowuje :D  k***a to nie jest gwiazda pilki noznej tylko nerd grajacy w gre :D  Korona mu z głowy nie spadnie jak pojezdzi na szmacie :D

@Up do wojska jezeli studiujesz to Cie nie biora :) nie przerwea Ci nauki..  Jak mozesz k***a porównywac lekarza z graczem lola :) jprdl,

Opublikowano

Szczerze wstyd mi jak widzę komentarze niektórych tutaj. Jedynym waszym argumentem jest to że "wojsko nauczy dyscypliny..."

Przyjmijmy że FORG1VEN nie jest graczem LoL'a tylko kimś kto chce studiować medycynę i jest na tyle mądrą osoba że może wynaleźć lek na raka. Szansa na ten lek przepadnie. Jeśli nadal nic do Was nie dociera, pomyślcie że ktoś Wam bliski może na tego raka chorować...

Jeśli jest chociaż jedna osoba, która wypełniła petycję po zobaczeniu tego co napisałem to myślę że było warto.

Troszkę beczka z twojego komentarza... 

W Grecji najwidoczniej jest takie prawo co poradzisz zapewne nie on jedyny dostał takie wezwanie więc byłoby niesprawiedliwe aby on sobie nie poszedł do wojska tylko dla tego ze gra profesjonalnie w jakąś grę, inni ludzie również mają ambicje oraz swoje plany zawodowe jest takie prawo to trzeba się do niego zastosować. 

49yxrs.png

Opublikowano

a co jeśli pójdzie do tego wojska i zamiast wymyślać jakieś leki na raka które mogą nie zadziałać to uratuje całą Grecje?

Opublikowano

Dobre porownanie, ale rozmowa jest na temat forgivena, a nie o sluzbie wojskowej w grecji, ani o czlowieku, ktory chce studiowac medycyne

Grecji chyba bardziej sie przyda zolniez niz gracz ligi legend?

Mozna mu pozazdroscic kariery, ale jednak obowiazek to obowiazek

Opublikowano

@Shadow666 jak ktos chodzi do college'u to jest zwolniony ze sluzby wojskowej :)

Troche slabe prawo ze niszcza mu zycie jednyn listem, ale coz... jedyne jego wyjscie do zapisanie sie do szkoly,ludzie pisali ze nawet nie musi chodzic wystarczy zeby byl zapisany :P

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Tylko ja sądzę, że to nic nie da? :>

Szczerze? szkoda go wam? koleś, to najwiekszy toxik tej gry.. może wojsko czegoś go nauczy.

Opublikowano

Tak powinno być w każdym kraju :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Kogoś chyba popierdoliło. Gimbusy beda teraz latać i prosić, żeby zwolniono go na rzecz gry komputerowej? Odejdzcie od PC :) 

Opublikowano

Ale wy też pierdolnijcie się w łeb. Postawcie się na jego miejscu:
Chłopak, który poświęca życie tej grze komputerowej i wiąże z nią przyszłość, na której może się utrzymać i mieć jakiekolwiek pieniądze. Dlaczego ktoś ma rezygnować ze swoich planów, marzeń tylko dlatego że oficjalna służba wojskowa tak postepuje? Po wyjściu z wojska on nawet nie będzie już profesjonalnym graczem, nawet nie da wszystkiego nadgonić.
Ciekaw jestem, jak wy byście postąpili, gdyby ktoś wam chciał zabrać marzenia.

Opublikowano

Ludzie gość spełnia swoje marzenia na,które wbrew pozorom ciężko pracował bo granie na takim poziomie to jest masa czasu i skupienia a wy gadacie,że on ma w dupie ojczyznę?Na pewno kocha swój naród ale gość przeszedł trudną drogę żeby znaleźć się w miejscu,w którym jest i nawet nie wyobrażam sobie jaki to był dla niego szok kiedy dostał taki list..W sumie w jego wywiadzie było widać,że jest mu niesamowicie z tym ciężko.Mam nadzieję,że da radę to załatwić bo to byłby wielki cios w jego życie i to byłby raczej koniec jego kariery w lolu bo nie oszukujmy się po 9 miesiącach wrócić na szczyt jest prawie niemożliwe.Dlatego polecam trochę wyciągnąć z siebie empatii i chociaż wypełnić tą petycję.

Opublikowano

Tu chodzi o to że to jest jego praca,z tego sie utrzymuje i musi codziennie grać w to żeby byc dobrym,jak na 9 miesięcy tego zaprzestanie to co ? Skilla będzie brak,nie wróci juz do LCSów i co teraz będzie robil ? Cięzką prace nad którą pracował latami ma stracić bo tak ? To jego zródło utrzymanie. Dlaczego posłowie czy inna osoba publiczna nie łazi na służby a on musi choc też jest osobą publiczną ? Nie rozumeim

Ciekawe jakbyscie zareagowali gdybyscie byli jednymi z lepszych w lolu i zarabiali tak na życie grając na turniejach gdy dostajecie wezwanie do wojska na 9 miesiecy i to wszystko co zrobiliscie runeło. 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja byłem w wojsku :D i powiem w wojsku jest zajebiscie :DDD ubiegam sie na zawodowego żołnierza :D co do tematu.. Niech liznie troche  rygoru dobrze mu zrobi jak ktos nim pozamiata tak jak on toksycznie w grze sie zachowuje :D  k***a to nie jest gwiazda pilki noznej tylko nerd grajacy w gre :D  Korona mu z głowy nie spadnie jak pojezdzi na szmacie :D

@Up do wojska jezeli studiujesz to Cie nie biora :) nie przerwea Ci nauki..  Jak mozesz k***a porównywac lekarza z graczem lola :) jprdl,

I co robiłeś w tym wojsku chwaliłeś się że oglądasz anime? śmiech z ciebie przygłupie ...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...