Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free FORG1VEN - Ankieta

Shadow666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze wstyd mi jak widzę komentarze niektórych tutaj. Jedynym waszym argumentem jest to że "wojsko nauczy dyscypliny..."

Przyjmijmy że FORG1VEN nie jest graczem LoL'a tylko kimś kto chce studiować medycynę i jest na tyle mądrą osoba że może wynaleźć lek na raka. Szansa na ten lek przepadnie. Jeśli nadal nic do Was nie dociera, pomyślcie że ktoś Wam bliski może na tego raka chorować...

Jeśli jest chociaż jedna osoba, która wypełniła petycję po zobaczeniu tego co napisałem to myślę że było warto.

Przyjmijmy.. Zastanów się człowieku co ty piszesz porównujesz jakiegoś internetowego gówniaka który cały dzień siedzi na dupie przed kompem i w żaden konkretny sposób nie przysparza się społeczeństwu.. do rzekomego człowieka który mógłby wynaleźć lekarstwo na raka i uratować setki tysięcy osób. Weź człowieku zapierdol baranka w ścianę bo jesteś największym kretynem z jakim miałem styczność w tym roku.

Ale wy też pierdolnijcie się w łeb. Postawcie się na jego miejscu:

Chłopak, który poświęca życie tej grze komputerowej i wiąże z nią przyszłość, na której może się utrzymać i mieć jakiekolwiek pieniądze. Dlaczego ktoś ma rezygnować ze swoich planów, marzeń tylko dlatego że oficjalna służba wojskowa tak postepuje? Po wyjściu z wojska on nawet nie będzie już profesjonalnym graczem, nawet nie da wszystkiego nadgonić.

Ciekaw jestem, jak wy byście postąpili, gdyby ktoś wam chciał zabrać marzenia.

A czemu mamy stawiać się na jego miejscu a nie na miejscu innych setek tysięcy, milionów osób w różnych krajach którzy dostają wezwanie do woja i jakoś rzucają prace, zostawiają rodzinę i jadą pełnić służbę? Dlaczego jakiś j****y forgiven ma być inaczej traktowany niż miliony innych przeciętnych ludzi? Tylko dlatego że gra w lola? Ja p******e jak widzę takich kretynów to jestem za powrotem Hitlera.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następna ankieta będzie dotyczyć wcześniejszej emerytury dla pro graczy bo granie na komputerku jest takie męczące?XDDDDDDDDD

To tylko tymczasowa praca, w wieku 50/60 lat też będzie w lola grał? NO NICE xD

Opublikowano

A czemu mamy stawiać się na jego miejscu a nie na miejscu innych setek tysięcy, milionów osób w różnych krajach którzy dostają wezwanie do woja i jakoś rzucają prace, zostawiają rodzinę i jadą pełnić służbę? Dlaczego jakiś j****y forgiven ma być inaczej traktowany niż miliony innych przeciętnych ludzi? Tylko dlatego że gra w lola? Ja p******e jak widzę takich kretynów to jestem za powrotem Hitlera.

Sam sobie odpowiedziałeś. Bo tamci ludzie są przeciętni, a widocznie Forgiven nie. Skoro 65k ludzi chce, żeby został to dlaczego mieliby nie spróbować  <.<

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie że przez wezwanie do odbycia służby (co i tak c***a mu da, pozdro dla pseudo-patriotów w tym temacie którzy tak chętnie idą do wojska by bronić ojczyznę) nie będzie mógł grać, jeżeli lubi to co robi i chce dalej grać to dlaczego ma z tym skończyć z jakiegoś przyjebanego powodu, moim zdaniem powinni zwolnić go z tej służby by mógł dalej grać a nie walczyć za jakiś chujo-kraj który nawet nie ma hajsu dla swoich ludzi, elo.

Opublikowano

Postawcie się w jego sytuacji ludzie... To chyba najprostsze co możecie zrobić aby się wypowiedzieć. 

Byście zarabiali pieniądze w taki sposób jak on to uwierzcie mi też do wojska nie chcielibyście pójść, z resztą gdybyście mieli dowolną odpowiadającą wam pracę, w której macie szanse na różne premię, awanse itd to na pewno ucieszylibyście się na wezwanie do wojska.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Bardzo przykra sprawa, państwo blokuje mu drogę do spełnienia swoistych marzeń. Szkoda gościa. Mam nadzieję, że uda się coś zrobić, głos w petycji oddany ;)

Opublikowano

Ah tam takie petycje i tak sa g****o warte to samo bylo z Bf p4f uzbierali iles k podpisow a oni olali nas a co dopiero jesli chodzi o sluzbe wojskowa zresztą 9 miechow (chyba) to nie az tak duzo czasami taka przerwa nawey moze lepiej mu zrobic

Opublikowano

Tylko ja sądzę, że to nic nie da? :>

Szczerze? szkoda go wam? koleś, to najwiekszy toxik tej gry.. może wojsko czegoś go nauczy.

Co z tego ze toxic ? on poświecił zycie realne by zostać tym kim jest teraz a ta przerwa go zniszczy totalnie.

acha czyli jak ktoś nie gra w lcsach to musi zapierdalać do wojska Forgiven 0 szacunku dla ojczyzny

Ta wielki patriota xD  co mu ta ojczyzna dala :D

Kogoś chyba popierdoliło. Gimbusy beda teraz latać i prosić, żeby zwolniono go na rzecz gry komputerowej? Odejdzcie od PC :)

Na tym PC grajac  w lola przez cala kariere zarobil tyle ile twoja cala rodzina w 10 lat :D

Szczerze wstyd mi jak widzę komentarze niektórych tutaj. Jedynym waszym argumentem jest to że "wojsko nauczy dyscypliny..."

Przyjmijmy że FORG1VEN nie jest graczem LoL'a tylko kimś kto chce studiować medycynę i jest na tyle mądrą osoba że może wynaleźć lek na raka. Szansa na ten lek przepadnie. Jeśli nadal nic do Was nie dociera, pomyślcie że ktoś Wam bliski może na tego raka chorować...

Jeśli jest chociaż jedna osoba, która wypełniła petycję po zobaczeniu tego co napisałem to myślę że było warto.

Przyjmijmy.. Zastanów się człowieku co ty piszesz porównujesz jakiegoś internetowego gówniaka który cały dzień siedzi na dupie przed kompem i w żaden konkretny sposób nie przysparza się społeczeństwu.. do rzekomego człowieka który mógłby wynaleźć lekarstwo na raka i uratować setki tysięcy osób. Weź człowieku zapierdol baranka w ścianę bo jesteś największym kretynem z jakim miałem styczność w tym roku.

xD dlaczego taki gowniak siedząc na dupie przed kompem zarabia wiecej od twojej calej rodziny :D

Ah tam takie petycje i tak sa g****o warte to samo bylo z Bf p4f uzbierali iles k podpisow a oni olali nas a co dopiero jesli chodzi o sluzbe wojskowa zresztą 9 miechow (chyba) to nie az tak duzo czasami taka przerwa nawey moze lepiej mu zrobic

XDDD 9 miechow przerwy na poziomie professionalnym napewno mu dobrze zrobi XDD.

Powinni go zwolnic 1 czlowiek mniej roznicy wielkiej nie zrobi im :D a ta przerwa 9 miesieczna go zniszczy totalnie 

Opublikowano

@karol123742 ja osobiście jestem za petycją i za tym żeby zwolnili Forgivena, lecz daj innym ludziom wyrazić swoją opinie i zaakceptuj ją wielki obrońco Forgivena, bo te rzeczy które tutaj wypisujesz typu "on zarabia więcej niż twoja cała rodzina" są dość obrażające i bardzo ale to bardzo żałosne. Mi tak naprawdę to zwisa bardzo głęboko to czy on pójdzie to tego wojska czy nie, ja będę spał tak samo nocami, co nie mówi że nie chce żeby dalej grał bo jednak być pro wymaga dużo pracy, czasu oraz poświęcenia i w końcu oglądam te LCS i jest on dobrym ADC, ale ty wyglądasz jakbyś przez następne parę lat nie mógł spać jak on jednak tam pojedzie i zostawi grę profesjonalną.

Opublikowano

Skoro nie jego sprawa CO ROBI BO TO JEGO ZYCIE no to po c**j ta petycja? Ja juz pisalem - dobrze mu tak. Koniec pizdowatego spoleczenstwa, wojsko nauczy dyscypliny.

uwielbiam takowe komentarze, gdybys ty dostal to bys pytal po forach internetowych skad wziac platfusa 

Skoro nie jego sprawa CO ROBI BO TO JEGO ZYCIE no to po c**j ta petycja? Ja juz pisalem - dobrze mu tak. Koniec pizdowatego spoleczenstwa, wojsko nauczy dyscypliny.

uwielbiam takowe komentarze, gdybys ty dostal to bys pytal po forach internetowych skad wziac platfusa 

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

To nie ma żadnego znaczenia ile osób wpisze się na petycje. Ktokolwiek myśli, że wojsko w takim stanie jak kraju Greckiego będzie się przejmować internetową petycją maniaków komputerowych? Nie sądzę lecz mówią, że nadzieja matką głupich... Czas pokaże ale bardzo w to wątpie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja byłem w wojsku :D i powiem w wojsku jest zajebiscie :DDD ubiegam sie na zawodowego żołnierza :D co do tematu.. Niech liznie troche rygoru dobrze mu zrobi jak ktos nim pozamiata tak jak on toksycznie w grze sie zachowuje :D k***a to nie jest gwiazda pilki noznej tylko nerd grajacy w gre :D Korona mu z głowy nie spadnie jak pojezdzi na szmacie :D

@Up do wojska jezeli studiujesz to Cie nie biora :) nie przerwea Ci nauki.. Jak mozesz k***a porównywac lekarza z graczem lola :) jprdl,

I co robiłeś w tym wojsku chwaliłeś się że oglądasz anime? śmiech z ciebie przygłupie ...

mysle ze z cb wiekszy smiech

Opublikowano

Ludzie... Proszę Was. Nie porównujcie E-Sportu do kogoś kto może wynaleźć lek na raka, no kur..! Co to za porwanie? Jak mrówka do słonia.

A co jeżeli za 9 miesięcy znów coś będzie i znowu go wezmwą? Znowu mu to podpiszecie? I przestańcie pisać posty typu "Gdybyś ty był w woju to byś dnia nie wytrzymał", nie znacie to po co gadacie? Skąd wiecie, czy nie gadacie akurat do żołnierza/byłego żołnierza? Daremne, jak dla mnie nie powinno się tej petycji podpisywać chociaż już pewnie jest te 50k głosów. Tacy ludzie powinni iść do wojska na ten czas, by chociaż w razie potrzeby wiedzieć jak się obronić. Tyle w sumie ode mnie.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

a co mnie to obchodzi że jakiś typek idzie do wojska xD słyszałem ze straszny z niego flamer, może go w koncu nauczą szacunku do innych..!

w ogole to społeczenstwo jest naprawdę zjebane, wszyscy zamiast wziąć się za siebie to latają i pomagają innym xD

Opublikowano

Co to ma być? Do wojska qrna w kamasze. Petycje będą pisać, "Uwolnić forgivena" czy wam już do reszty odbiło ^^

sygna.png

Opublikowano

@UP smiechles? Forgivenowi pozwolili grac w tym splicie i musi isc do wojska ZA 6 MIECHOW. Pewnie poten znowu cos sie wymysli, wystarczy zeby zapisal sie do szkoly :P

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA 

Greckie wojsko poinformowało, że Forgiven może odbyć swoją służbę 6 miesięcy później, oznacza to że będzie mógł zagrać w obu splitach, ale jeśli H2K dostanie się na Worldsy to niestety Forgiven na nich nie zagra. ~Nervarien

Opublikowano

Ciekawe dlaczego piłkarzy nie biorą do wojska :D Sport to sport,lol jest e-sportem lecz to nadal sport,dlaczego profesjonalny gracz w lola musi isc ale piłkarz juz nie musi ? Zaraz będziecie pisac że piłkarz biega itd a tamten drugi cały dzien siedzi na fotelu,ale co z tego? Dalej sport ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ciekawe dlaczego piłkarzy nie biorą do wojska :D Sport to sport,lol jest e-sportem lecz to nadal sport,dlaczego profesjonalny gracz w lola musi isc ale piłkarz juz nie musi ? Zaraz będziecie pisac że piłkarz biega itd a tamten drugi cały dzien siedzi na fotelu,ale co z tego? Dalej sport ;)

E-sport nie jest tak popularny jak piłka nożna, trochę to dziwne ale taka prawda, nie wezwą piłkarza który ma ważny mecz do zagrania i nie może się bez niego odbyć ale za to takiego typka co gra w gry wezwą od razu.

Opublikowano

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA 

Greckie wojsko poinformowało, że Forgiven może odbyć swoją służbę 6 miesięcy później, oznacza to że będzie mógł zagrać w obu splitach, ale jeśli H2K dostanie się na Worldsy to niestety Forgiven na nich nie zagra. ~Nervarien

No właśnie a jak się dostaną na wordsy to co ? nowy adc ? i tyle treningów i przygotowań z forgivenem w dupe ? czy kolejna petycja ? xD 

xD 

Opublikowano

E-sport nie jest tak popularny jak piłka nożna, trochę to dziwne ale taka prawda, nie wezwą piłkarza który ma ważny mecz do zagrania i nie może się bez niego odbyć ale za to takiego typka co gra w gry wezwą od razu.

Na szczęście z roku na rok e-sporty są coraz bardziej popularne i lepiej widziane wśród ludzi. Nie wiem jak wy, ale dla mnie żeby parę łebków kopało piłkę przez 90 minut i zarabiało na tym nawet miliony jest tak samo (jak nie bardziej) głupsze od siedzenia na dupie, granie w grę i zarabianie na tym parę tysiaków, i prawie nikt nic o tym nie mówi. Dlaczego? Bo piłka nożna jest od wielu wielu lat a e-sporty są czymś "nowym".

Opublikowano

A ogladanie e sportu est o duzo ciekawsze bo masz duzo killi dedow w cs lol a w pilce masz 1/2gole na mecz a reszta to podawanie pilki odbieranie pilki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...