Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU [ EXP 800] [ DROP 15 % ] [ NO DONATE ] [25 MARZEC 2016]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To juz oficjalny start serverka?

Tak jak mówisz. 

127 online ! Zapraszam.

Konta założe na gg/forum http://prestigemu.xaa.pl jak ktoś ma problem ze strona.

Niestety mamy ataki na strone ) ale serwer bez zarzuutów

­

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po klikneciu w main.exe (tak jako administrator również) nie odpala mi gry.

Czy masz problem taki jak nazwa tematu "Klikam w main.exe i nic się nie dzieję" .

Postaram Ci się wyłumaczyć jak to możesz naprawić .

Zapewne masz zainstalowanego Avasta wejdz w Ustawienia >> Wykluczenia >> dodaj tam main.exe i reśnij pc.

Zadziała 

­

Opublikowano

Polecam, były ddosy nie odczuwalne jedynie strona padła, ale w 20 minut została naprawiona i wszystko dziala jak powinno. Admini znają się na tym.

Polecam :D

Solo

Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów. Online wzrasta z każdą minutą, obecnie 125 +, jak na tą godzinę jest ok :) 

Rywalizacja trwa, ciężko o przedmioty, nie ma jeszcze żadnych wingów.

­

Opublikowano

ekstra server fajnie sie expi powaznie ciezko o itemy do wingow i wgl :D server 1 klasa duzo osob online rywalizacja caly czas zapraszam wszystkich 

Opublikowano

Tym razem również zagram Summonerko. 

Pozdrowienia ze słonecznych hawajów. 

WITAM, CZY SYCZACY WROCIL JUZ ZE WCZASOW?

tak melduje sie na posterunku...

Opublikowano

coś nie idzie się połączyć

Ktoś znowu wali w stronkę :)

Serwer działa bez zarzutów ciągle 120 online. 

Strona może nie działać do rana ze względu na to, że ktoś ja ciągle atakuje, a jak jest ON to lagi na serwerze występuja. 

Jak wyłącze to macie pewną nockę. 

Pozdrawiam

­

Opublikowano

Strona będzie działać lada chwila.­

@@ edit.

Strasznie słaby upload mam, więc chwilkę to potrwa jeszcze. Konta zakładam przez GG/PW. 

Obecnie 132 online bez lagów

Opublikowano

Stronka juz dziala. Pomimo problemow z nia, 120 osob online :) Zapraszamy serdecznie wszystkich, gra sie przyjemnie, juz tworza sie gildie, rozwija handel. Nie jest nudno na /post ;)

Opublikowano

Witam main niechce wogole mi sie odpalic ktos cos moze wie na ten temat?

Na naszym forum w dziale Problemy masz odpowiedź na to pytanie Drogi Graczu !

­

Opublikowano

Witam main niechce wogole mi sie odpalic ktos cos moze wie na ten temat?

Jeśli masz problem z uruchomieniem Main.exe (wyłącza się main) to zastosuj się według tego.

Prawy przycisk myszy na ikonkę "Mój komputer" > właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu > zakładka "zaawansowane" > ustawienia > Zakładka "zapobieganie wykonywaniu danych" > Wybierz "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów..." > następnie "dodaj..." (znajdź w folderze z grą Main.exe i dodaj go) > Zastosuj >Ok.

Main.exe powinien się nie wyłączać za każdym razem. 

Jeśli problem nadal nie ustępuje to odpalić przez Administratora prawym na Main.exe

Opublikowano

Drodzy Gracze, 

Każdy problem jaki macie możemy rozwiązać od ręki, wystarczy napisać na naszym forum lub do mnie pw/gg/fb. 

Pomagamy każdemu z osobna. Wiele poradników znajdziecie również na naszym forum. 

Jesteś zielony w seasonie 6? Masa poradników to jest to czego szukasz ! 

Dzisiaj na stronie pojawi się rozpiska każdego eventu, co ile się otwiera, co z niego można zyskać itp.

Serwer nie posiada możliwości zakupu przedmiotów za realną gotówkę co pozwala na rozgrywkę na tym samym poziomie. 

Administracja cały czas czuwa na serwerze i stara się rozwiązać każdy problem. 

Zaraz w download znajdziecie również dźwięki do klienta, których w obecnym brakuje. 

Zachęcam do gry :) 

Opublikowano

Fajnie się gra, jest dużo osób, w miarę miła atmosfera ( Serio, Gimbaza u babci na świętach ;o ? )

Polecam wszystkim.

Opublikowano

Fajnie się gra, jest dużo osób, w miarę miła atmosfera ( Serio, Gimbaza u babci na świętach ;o ? )

Polecam wszystkim.

Nie chce mi się gównoburzy rozpętywać to jest miło xD 

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...