Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU [ EXP 800] [ DROP 15 % ] [ NO DONATE ] [25 MARZEC 2016]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładnie ładnie w takim razie :) to może wpadne odwiedzić zoabczyć jak CI to wyszło

Zapraszam serdecznie. To jest niby exp 800, expić się będzie dosyć szybko, ale będzie dosyć ciężko o zdobycie itemów :) 

Zdobywanie przedmiotów wydłuży rozgrywkę. 

Również będzie niski drop jeveli dlatego aby miał on jakąś wartość :) 

­

Opublikowano

to nie zmienia faktu, że najbardziej mnie ciekawi balans bo itemki (dorobek jewli itp) to z czasem gry nigdy nie robi się trudny i prędziej czy pózniej i tak sie ubierze człowiek a mi chodzi w tym wypadku o balans postaci.. bo RF był bugniety na x 50 albo to stwory były zbugowane bo ponoć rf od mobów dostawał kolosalne DMG momentami :)

ale dobra pożyjemy zobaczymy :P 

Opublikowano

to nie zmienia faktu, że najbardziej mnie ciekawi balans bo itemki (dorobek jewli itp) to z czasem gry nigdy nie robi się trudny i prędziej czy pózniej i tak sie ubierze człowiek a mi chodzi w tym wypadku o balans postaci.. bo RF był bugniety na x 50 albo to stwory były zbugowane bo ponoć rf od mobów dostawał kolosalne DMG momentami :)

ale dobra pożyjemy zobaczymy :P 

Na tych plikach działa to w ten sposób, że RF nie otrzymuje bonusu od setu, jedynie opcje, przez co jest trochę osłabiony. W dodatku jest osłabiony pod względem obrony. 

Podstawowa konfiguracja RF'a na czystych plikach S6EP3 pozwala mu robić potężny DMG na PVP jaki w PVM. 

Wiele serwerów na plikach MUeMU odpala je i nie dotyka się balansu przez co potem mają problem z niektórymi ustawieniami danych postaci :)

Staramy się robić wszystko tak aby było profesjonalnie :)

Pozdrawiam i zachęcam do wzięcia udziału w testach.

­

Opublikowano

Do startu serwera zostało nie pełne 10 dni ! 

Możesz jeszcze skorzystać i pomóc przy drobnych zmianach ! 

Już niedługo patch z nowymi wyglądami map :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystko ustawione, zaraz otworzę www dla wszystkich z wieloma poprawkami :) 

Zapraszam na dzisiejszy PRE START O 18

Opublikowano

i jak tam stronka? jakies info nowy client do pobrania jak z kontami? B)

Poprawiam jeszcze parę rzeczy, bo znalazłem troszku bugów :)  V+ stronę kończę na nowym szablonie

­

Opublikowano

Napisany Dzisiaj, 13:53

Wydaje mi się, że wszystko ustawione, zaraz otworzę www dla wszystkich z wieloma poprawkami :)

Zapraszam na dzisiejszy PRE START O 18

a jak z tym startem? kiedy co i jak

Opublikowano

Szkoda ze tak pozno serwer startuje. Ustawienia dobre i co najwazniejsze bez donate jak piszecie w temacie.

Strona prawie gotowa, prawdopodobnie dzisiaj ujrzy światło dzienne :)

­

Opublikowano

Trzeba będzie reanimować Forum, bo coś nie chce działać jak trzeba. Tak wgl. na tej arence w Devias nie działają skille jak się na nią wejdzie.

Oczywiście czekamy na start :)

Opublikowano

Witam witam :) Kilka pytań mam na początek :D

1. Czy spoty, które są teraz będą takie same na starcie?

2. Jak dokładnie wygląda ten limit dziennych resów? O konkretnej godzinie kasuje się po prostu ilość wykonanych resów i można robić dalej?

3. Czy będzie osobny sub dla VIPów?

4. Czy jest możliwość zmiany wyglądu tej lorki? Bo osobiście mnie odstrasza :P

5. Czy w tej chwili ustawiony jest exp 800?

6. Czy drop zen jaki jest obecnie = drop zen na starcie?

7. Up jeżeli nie to czy będzie jeszcze jakaś beta z ustawieniami identycznymi jak przy starcie?

8. Po ile będą pakowane potki?

9. Co mniej więcej będzie w sklepach do kupienia?

Mam nadzieje, że wszystko Ci wypali i będzie server na troche dłużej niż tydzień :) Powodzenia!

"Publikacje zostaną rozesłane w dniu startu" - kiepski pomysł wg. mnie. Lepiej już teraz dać reklame na inne fora :)

Opublikowano

Trzeba będzie reanimować Forum, bo coś nie chce działać jak trzeba. Tak wgl. na tej arence w Devias nie działają skille jak się na nią wejdzie.

Oczywiście czekamy na start :)

Forum będzie EU w czwartek na tym samym hostingu co strona, obecne forum nie pozwalało graczom EU wchodzić na nie. 

Witam witam :) Kilka pytań mam na początek :D

1. Czy spoty, które są teraz będą takie same na starcie?

2. Jak dokładnie wygląda ten limit dziennych resów? O konkretnej godzinie kasuje się po prostu ilość wykonanych resów i można robić dalej?

3. Czy będzie osobny sub dla VIPów?

4. Czy jest możliwość zmiany wyglądu tej lorki? Bo osobiście mnie odstrasza :P

5. Czy w tej chwili ustawiony jest exp 800?

6. Czy drop zen jaki jest obecnie = drop zen na starcie?

7. Up jeżeli nie to czy będzie jeszcze jakaś beta z ustawieniami identycznymi jak przy starcie?

8. Po ile będą pakowane potki?

9. Co mniej więcej będzie w sklepach do kupienia?

Mam nadzieje, że wszystko Ci wypali i będzie server na troche dłużej niż tydzień :) Powodzenia!

"Publikacje zostaną rozesłane w dniu startu" - kiepski pomysł wg. mnie. Lepiej już teraz dać reklame na inne fora :)

1. Spoty są takie same jak będą na starcie .

2. 24 godziny od wykonania 10 resetu 

3. VIP będzie na tym samym serwerze co Normal ( Jeden PVP dla Normalnych i VIP )

4. Lorencia będzie zmieniona tak jak pisałem wcześniej. 

5. Exp jest 9999 na prośbę graczy, ustawiłem 800 ale nie byli w stanie przetestować wszystkiego na ustawieniach startowych.

6. Obecnie drop = 100 % szansa na drop 100 % , na starcie będzie trudniej o zen. Przypominam 1 reset = 100kk 

7. W czwartek do piątku rana będzie taka opcja, gdyż wypadło mi szkolenie teraz od Pon-Środa. 

8. po 50, mana 255 

9. Podstawowe itemy max +3 bez opcji + luck/skill do setów Dragon itp . Przypominam, że nie będzie wypadajek :) 

Co do publikacji to wrzucam głównie na ragezone a tam można wrzucić w dzień startu dopiero. A w Upcoming server rzadko kiedy wchodzi :) 

W czwartek 00:01 ( w sumie to piątek ) wrzucę publikę tam i na pewno wiele graczy wskoczy 

­

Opublikowano

Tym razem również zagram Summonerko. 

Pozdrowienia ze słonecznych hawajów. 

WITAM, CZY SYCZACY WROCIL JUZ ZE WCZASOW?

Poszukiwania nadal trwają. 

iHacks  <3

Opublikowano

Klient oficjalny dostępny będzie od jutra w godzinach wieczornych, 19-21. Obecnie można testować na starym kliencie, w nowym dojdą jedynie wyglądy map. 

Bete zamykam w czwartek o 24:00 i otwieram rejestrację. 

Do startu bd wszystko gotowe na glanc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...