Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU [ EXP 800] [ DROP 15 % ] [ NO DONATE ] [25 MARZEC 2016]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VIPY, które zostały już zakupione aktywne będą od startu. Około 19 godziny będę dodawał wszystko co dostałem :)

Pozdrawiam 

myslalem ze to bedzie normalny server, ale widze ze jednak taki nie bedzie. Od startu p2w i nie wmawiaj glupot o ws etc...

Faktycznie 900xp zamiast 800xp na serwerze z limitem resów to p2w :D

pierwszego dnia zrobisz 10, zobaczymy jesli tak to powodzenia z long term. Nawet na vulcanie nastawionym na kase zrobili 2dni bez donate. 

P.S pewnie ty spinasz dupe bo masz tego vipa:P

A nie zrobie na expie 800?

No spinam spinam. Już mam 5 kont z VIPem żeby cały set za GR odebrać xD. Jest różnica między VIPem tu, a donate tam gdzie można kupić FO +13 w tym ancienty nie uważasz :P? Tu w webshopie nie ma nawet 380 :)

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VIPY, które zostały już zakupione aktywne będą od startu. Około 19 godziny będę dodawał wszystko co dostałem :)

Pozdrawiam 

myslalem ze to bedzie normalny server, ale widze ze jednak taki nie bedzie. Od startu p2w i nie wmawiaj glupot o ws etc...

Serwer musi się z czegoś utrzymać. A Vip to chyba najlepszy wybór, niż jakieś Item Shopy z itemamy +13+3opty, dopalacze itp. ViP daje tylko minimalną przewagę. Nie wspominając, że jest ograniczenie na rr.

30 zł to straszny wydatek . . .

Opublikowano

Nie wiem czy PrestigeMU pisał tu o tym, ale zostało to troche zmienione. W publikacji na ragezone o tym jest. Limit resów 150 - GR można robić 2 razy w miesiącu czyli wychodzi średnio 10 rr dziennie. W sumie spoko sprawa bo każdy sobie wbije 150 rr tak szybko jak będzie chciał, a potem można gonić po invach/bossach farmić kamyki itd :). Cytat z RZ:

Grand Reset points: GR may be made just twice a month - every 2 weeks (1st and 15th of every month) | For each GR you will get Prestige Coins to be used in Webshop to purchase items maximum of +3 exc options. No 380 or 400 lvl items in Webshop. "

Opublikowano

A dla mnie dobrze, że jest ogranicznik :) W końcu granie bez nolife ^^ Chociaż nie wiem jak to potem będzie gdy osoby będą mieć po 2-3 GR a nowi gracze nie będą mieli możliwości dogonienia ich. . .

Opublikowano

A dla mnie dobrze, że jest ogranicznik :) W końcu granie bez nolife ^^ Chociaż nie wiem jak to potem będzie gdy osoby będą mieć po 2-3 GR a nowi gracze nie będą mieli możliwości dogonienia ich. . .

Czytaj UP :). Wg mnie powinno być to zrobione tak, że nowi mogą resować bez limitu (oczywiście ten górny limit ich obowiązuje). Mam na myśli oczywiście GR.

Opublikowano

Widzę post się nie wysłał wczoraj. 

Zmieniło się trochę mianowicie. Resetów maksymalnie 150 ( za to nagroda kredyty do WS ) Grand Reset można zrobić 2x w miesiącu, każde 15 i 30 dnia miesiąca.

150 resetów możesz zrobić w jeden dzień, ale musisz czekać na możliwość GR :) 

Tu nie chodzi o expienie a zdobywanie itemów ! 

Pozdrawiam

Opublikowano

Zmieniło się trochę mianowicie. Resetów maksymalnie 150 ( za to nagroda kredyty do WS ) Grand Reset można zrobić 2x w miesiącu, każde 15 i 30 dnia miesiąca.

Pozdrawiam

Przemyśl sprawe nowych graczy. Powiedzmy po jakimś czasie topka będzie miała te 3-4 GR, a nowi nie będą mięli możliwości podgonienia. Więc można po prostu zrobić tak jak napisałem wyżej :).

Opublikowano

Pozdrawiam

Przemyśl sprawe nowych graczy. Powiedzmy po jakimś czasie topka będzie miała te 3-4 GR, a nowi nie będą mięli możliwości podgonienia. Więc można po prostu zrobić tak jak napisałem wyżej :).

Nowy gracz może farmić eventy i zdobyć set w tydzień + 3opcje :)

Szczerze mówiąc nie opłaca się robić GR i taki miałem zamysł :) 

Eventy mają się liczyć, a przede wszystkim ubieranie swojej postaci.

­

Opublikowano

I plusy i minusy sa tego, w sumie lepiej że i tak sie troche zmienilo- 150rr (GR) w 15 dni. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Dawno nikt czegos takiego nie stosował.

Ps. Po GR ile bedzie pkt do rozdania bo nie doczytałem o tym?

Opublikowano

I plusy i minusy sa tego, w sumie lepiej że i tak sie troche zmienilo- 150rr (GR) w 15 dni. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Dawno nikt czegos takiego nie stosował.

I o to właśnie chodzi. Zawsze jedni będą widzieć coś co im nie pasuje, a z drugiej strony jednym to będzie pasować. Nie oszukujmy się ale każdy zdąży wbić grand reset w 15 dni.. To jest 10 resetów dziennie tak naprawdę. 

Serwer ma być inny niż większość :)

Zapewniam długotrwałą rozgrywkę na serwerze :)

Dodam, że jest już 140 kont założonych :) A rejestracja aktywna od 23:00 wczoraj :)

@@ up 

Po GR przez pierwszego resa masz na start 5000 punktów * ilość GR , ale na drugim rr już nie masz tych pkt. 

­

Opublikowano

Zawita ktos ? : )

Moglbym prosic o Minimalizera jakiegos ? :)

pozdrawiam.

Pewnie, że zawita :P Po co Ci minimalizer? Możesz sobie odpalić odpowiedni wpis, który ustawi Ci rozdzielczość (wszystko jest w kliencie PrestigeMU [OFFICIAL]\Scripts). W grę masz wbudowanego bota i możesz ją zminimalizować "ręcznie" - wystarczy, że odpalisz ją w oknie  :).

Opublikowano

Aha tak wyglada sprawa zwiazana z pkt. Szkoda ze nie 5000 co GR +ilosc pkt z resów ;/ Fulle statów w takim razie nie beda do osiagniecia.

DevexQQ jak uaktywniasz minimalizacje? Tzn na innym serwie co gralem dalo sie zminimalizowac ale postac w tym czasie nie naliczala expa przez zabijanie moobow jak gra byla zminimalizowana?

Opublikowano

Aha tak wyglada sprawa zwiazana z pkt. Szkoda ze nie 5000 co GR +ilosc pkt z resów ;/ Fulle statów w takim razie nie beda do osiagniecia.

I to chyba nawet lepiej :) Jakieś buildy się przynajmniej porobią. Punktów jest 60000 + to co wbijesz od 1 do 400 z tego co wiem mg, dl, rf mają o 20% więcej chyba.

Opublikowano

wszystkie postacie od 1 lvla? jesli nie to od ktorego? Nie widze tego w prezentacji :)

Czytaj uważnie. Na stronie dotyczy tylko VIP-ów. Co do prezentacji PrestigeMU widocznie zapomniał dodać.

Opublikowano

ZAJUMANE Z RZ:

JD8YRf8.png

The server will start on 25.03.2016 at 8 PM (GMT+1).

tpGD5jV.png

Server name: PrestigeMU
Files Version: Season 6 Episode 3
Host: 24/7
IP: main.exe
Port: main.exe
Webiste: News - [x800] PrestigeMU.com

Client: Downloads - [x800] PrestigeMU.com

Register: Register - [x800] PrestigeMU.com

4PGi3NP.png

Exp: 800 %
Drop: 15 %
Monster HP: 100 %
Reset level: 400 
Grand Reset: 150 resets 
Bless bug: OFF
Guild create: 150 level
Special character:
*Dark Lord - 250 level
*Magic Gladiator - 220 level
* Summoner - 1 level
* Rage Fighter - 300 level
Max item level: +15+28
Max stats: 32000
Reset points: RR=100kk | Max 150rr, every class = RR*400 points bonus
Grand Reset points: GR may be made just twice a month - every 2 weeks (1st and 15th of every month) | For each GR you will get Prestige Coins to be used in Webshop to purchase items maximum of +3 exc options. No 380 or 400 lvl items in Webshop.

ZxqP1VF.png

Upgrade item + 10 to + 11 = 80 %
Upgrade item + 11 to + 12 = 70 %
Upgrade item + 12 to + 13 = 60 %
Upgrade item + 13 to + 14 = 50 %
Upgrade item + 14 to + 15 = 40 %

vjVqO9z.png

Bless: 100 %
Soul: 50 %
Soul + luck : 75 %
Life: 60 %
JOH: 50 %

KEiLSn3.png

COST: 30 PLN/ or equivalents in 6USD, 4GBP, 6EUR/ month
IMPROVEMENTS:
EXP 900 x
DROP 25%
Chaos Machine + 5%
Special characters available from 1st level, RF = 150
RR=80kk

7z2ynPO.png

- Blood Castle
- Chaos Castle
- Devil Square
- Gaion
- Selupan
- Medusa
- Kundun
- Ice Queen Invasion
- Prestige Boss

avq3ZvY.png

∙ KVM OpenStack
∙ SLA 99.99%
∙ 4 vCores
∙ 3,1 GHz
∙ 8 GB RAM
∙ 100 GB

The server is INTERNATIONAL. PVP and PVM are fully balanced. Bosses are really STRONG. Events contain perfect prizes, some of them are customized, some are added. There are events you will not find anywhere else! There are no fullstats or FO items! Our second server is alive for over 4 months with no DCs or other problems! Agility bug is eliminated! Numerous spots at every map! Max 3 available connections to the server from 1 IP address. To get a powerful set, you need to kill bosses and participate in events :) There are a lot of unique features on the server, come and check it on your own! The professional administration is always there to help you :) The ANTIHACK is really RELIABLE, none of tested (or known) hacks work!
Opublikowano

Tak wgl. Zapraszamy na Team Speaka chętnych do grania ip: gaming-speak.pl kanał PrestigeMU do góry dział "Wolne rozmowy".

Opublikowano

Na sasiedni serwer w publikacji nie idzie wbić, bedzie dalej off to testowanie i rozgrywke trzeba bedzie tutaj zaczac. Ponad pół godzinki do startu.

O pkt znalazlem info że wszystkie postacie dostają tyle samo co rr jakby ktoś chciał wiedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...