Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW#054

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Numer konkursu - SOTW #54
  • Temat - (Zaproponowany przez @1373230489-U611928.pngb△ry ) Skate
  • Dodatkowe informacje -brak
  • Wymiary - maksymalnie 550x350 (orientacja pozioma lub pionowa)
  • Termin oddawania prac - do 05.03.2016 (23:59)
  • Termin głosowania - do 07.03.2016 (23:59)
Prace wysyłacie na PW do mnie

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się praca numer 1, lecz przez ten czarny background, który według mnie mógłby być zastąpiony przepaścią, lepiej by wypadł. Co do 3 bardzo słaba praca, gdzie ten odstający render jest brzydki jak diabli.

Głos na numer 5.

1980497.jpeg
Opublikowano

Pjontunia, podoba mi się kolorystyka. Jedyneczka również niczego sobie ;)

Opublikowano

najbardziej do gustu przypadły mi prace 3 i 5 ale jednak prace nr 5, imo lepiej przerobiony stock

Opublikowano

Dwójka ma bardzo fajny pomysł, ale trochę wykonanie ją popsuło. Trójka ma fajny początek, ale im bardziej zagłębimy się w nią, to traci ona flow i ogólnie na atrakcyjności. Jeżeli chodzi o 5, to ja już mam przesyt tych "trójwymiarowych" prac. 6 i 4 są po prostu moim zdaniem słabe. Głos oddaję na 1 - najlepsze flow, bardzo ciekawy pomysł, dynamika, no i ta czerń bardzo do mnie przemawia.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Podoba mi się numer jeden oraz pięć, aczkolwiek nie wiem czy powinienem tutaj głosować na pracę gdzie wkład był większy niż w pozostałych, aczkolwiek "to coś" posiada jednak praca numer 1 i na nią właśnie głosuje. 

Opublikowano

Długą walkę toczyłem w myślach pomiędzy 4, a 5. Lecz wybór padł na 4, praca zdecydowanie w moim stylu, delikatnie a zarazem z tym smaczkiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...