Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu S6Ep3|Exp x500|Drop x40|Long term| START 25.03.2016

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co już wracac do tego tematu ale skoro napomniales to przypomne ze zostaly wprowadzone nowe pliki jak piszesz dziurawe a stare byly nie lepsze i jak juz pisalismy z kilkonastoma graczami aby je naprawić (bez odpowiedzi) a zamiast tego nowe calkiem pliki. Wiem jak było i sporo graczy może to potwierdzić ale szkoda już o tym gadać mam nadzieje że Vulcan bedzie lepszy poza tym na tyle testów to pewnie ciezko bedzie jakies niedopracowane rzeczy znalezc :p

Ps. Przydadza się dodatkowe gratisy, szkoda że tak późno startuje.

Może warto urozmaicić by troche gre?

Np. wprowadzić niski drop jeweli z czegoś- Jewel of Level czy Jewel of Exc do np. max 3-4 opt?

Albo Chaos Assembly który pamietam z Woga- chroni item przed spaleniem.

Szefu

Ale Ty mnie irytujesz.. 

Mowisz, ze miales cala ekipe do pomocy takiemu niedoswiadczonemu adminowi jak mi..

Pewnie wlamaliscie sie developerowi na komputer i ukradliscie mu source do tych plikow i chcieliscie mi przez to pomoc. Chyba ze znalezliscie release tych plikow i zdekompilowaliscie gs i byliscie w stanie zmienic wszystko.. no coz.. glupi bylem ze nie przyjalem pomocy od jak wielce doswiadczonych ludzi.. do dzis bije sie w piers za jakze kardynalny blad, ktory doprowadzil do upadku BCMU..

Konczac ten jakze ironiczny wywod. "jedna linijke w kodzie" to sobie kolega moze w notatniku napisac i wtedy mowic ze jest programista.

Koniec tematu ekspertow od serwerow na temat BCMU, bo jak temat wskazuje jest to publikacja innego serwera. W innym wypadku poprosze modreacje o wyczyszczenie wpisow niezwiazanych z tematem. 

ps.

Chcesz urozmaicenia? Wlacz sobie wyzsza rozdzielczosc.

Pozdrawiam

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Było minęlo- skoro nawiazales spowrotem do tego- każdy wie ze serwer BC Mu to bylo jedno wielkie nieporozumienie, a pomocy nie przyjąłeś od graczy a dalej powracasz do tego tematu :/ Mam nadzieje że VulcanMu w podwojnej obsadzie (co dwóch to nie jeden) da rade na wysokim poziomie gdyż te serwery co ostatnio powstają to masakra. Temat BC MU uważam za zakonczony gdyż serwer nie istnieje. Szefu.

Opublikowano

co było to było, czekamy na start serwera :)

Zapraszamy na forum Panie i Panowie albowiem chcemy jeszcze przed startem uprosić administracje o podniesienie procentów pralki o 5%!! pomóżcie nam ich przekonać :D

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Nie, to nie ten sam serwer.
Nie, nie ci sami ale Shin również go współtworzy ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Z powodow prywatnych i obawy ze przy starcie moze nie byc jednego z nas, ustalilismy z Shinem ze wystartujemy 25.03 o godzinie 19:00

Mam nadzieje ze wiekszosc sie ucieszy z tego ze start szybciej o 1 dzien ;]

Opublikowano

Pytanie mam Razmortalos- serwer jest dobrze zabezpieczony? Oraz backup danych z sql będzie robiony przynajmniej raz dziennie albo i częściej zeby nie marnować nadaremnie czasu na gre?

Opublikowano

Pytanie mam Razmortalos- serwer jest dobrze zabezpieczony? Oraz backup danych z sql będzie robiony przynajmniej raz dziennie albo i częściej zeby nie marnować nadaremnie czasu na gre?

Szefu a Ty pracujesz dla wywiadu? Do czego Ci ta wiedza jest potrzebna? Książkę piszesz? Jeśli jesteś ciekaw zabezpieczeń to sobie w własnym zakresie je przetestuj (ostrzegam, może to być ryzykowne dla Ciebie). 

Zapomniałeś zapytać jeszcze czy posprzątaliśmy z pulpitu.

Jesteś strasznie nadgorliwy. Z wieloma pytaniami mógłbyś się wstrzymać do startu i samemu znaleźć na nie odpowiedź a nie zawracać gitarę administracji głupimi pytaniami.

Dla niedoinformowanych:

START PIĄTEK (25.03) o godzinie 19:00 (7pm gmt+1).

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi ale z takim podejsciem to... brak słów jeszcze reprezentowanie administracji serwa.

Pytam poprostu czy robiony jest co jakiś czas backup danych i sql (normalne proste pytanie)- zeby po jakims czasie nie wyszla lipa i nie byly zmarnowane godziny graczy gry ktorzy je poswiecili na rozgrywke. O zabezpieczenia się wiele nie martwie gdyż przez miesiąc czasu można stworzyć naprawde potężne chodz jak wiadomo za "lepsze premium" trzeba co nieco zapłacić ale skoro jest donate to myśle że problemu nie ma z tym.

Opublikowano

szefu prawda jest taka że interesują cie rzeczy które nie interesuną nikogo innego.

jak znam życie będą robione kopie :) nie zadawaj głupich i oczywistych pytań :)

Opublikowano

No nie wiadomo Ibanez czy zabezpieczają baze i sql. Wole miec pewnosc zeby nie tracic nadaremno godzin gry ktore spedzam na rozgrywke. A jak wiadomo czas jest cenny.

Opublikowano

Szefu a Ty pracujesz dla wywiadu? Do czego Ci ta wiedza jest potrzebna? Książkę piszesz? Jeśli jesteś ciekaw zabezpieczeń to sobie w własnym zakresie je przetestuj (ostrzegam, może to być ryzykowne dla Ciebie). 

Zapomniałeś zapytać jeszcze czy posprzątaliśmy z pulpitu.

Jesteś strasznie nadgorliwy. Z wieloma pytaniami mógłbyś się wstrzymać do startu i samemu znaleźć na nie odpowiedź a nie zawracać gitarę administracji głupimi pytaniami.

Dla niedoinformowanych:

START PIĄTEK (25.03) o godzinie 19:00 (7pm gmt+1).

hahahaha padłem

Opublikowano

bo kto normalny o takie rzeczy pyta kiedy zwyczajnie jest to oczywiste że takie rzeczy będą :)

masz wątpliwości startować nie musisz, masz podejście jak byś szedł tu zarobić a nie zabić wolny czas na graniu :)

wejdź czasen ma forum, podyskutuj, popytaj, ja na wszystkie pytania otrzymuje odpowiedzi prędzej czy później :)

Opublikowano

pewnie Ci cos obiecali admini :P a ty dalej swoje od Ciebie odpowiedzi nie oczekuje. Straciłem już dużo cennego czasu i wole się upewnic gdybyś nie wiedział :)

Opublikowano

nom obiecali mi kabriolet w zamian za robienie spamu na mpc i szukanie graczy.

lepiej nie pytaj co mi dali za to że podbijam aktywność na forum ;)

nie siej propagand ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...