Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KiWaYkR.png

W dniu dzisiejszym tj. 22.02.2016 zostały zablokowane Kupony SM do czasu zdefiniowania problemu. Fałszywe zwoje zostaną usunięte.

Podczas przerwy technicznej z godziny 24:00 wszystkie wartości SM na kontach doładowanych przez zbugowane zwoje zostały usunięte. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

PODKREŚLAMY każde zbugowane zwoje SM po wykryciu problemu zostaną usunięte, więc nie radzimy nimi handlować.

Wszystko usuniete? Bo zostalo mi jeszcze 800 kuponow x)

Cieszy mnie to itemy które i tak zostaną jutro usunięte, masz się czym jarać. Hipokryta...

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

NIE POLECAM !

Nie da się tutaj w ogóle grać :) Jeśli coś się poprawi za tydzień może wrócę z ekipą ale dzień dzisiejszy przeje******** sobie :)

Konkurencyjny serwer też to samo :)­

Opublikowano

mam pytanie a zarazem propozycje do tomboli na 50 lvl droplem tego coś kolo30 sztuk, juz po 10 losowaniach odpuściłem sobie, powinno być okno losowania i klikac 1x, anie 3 razy myszką, za długo to trwa,i jeszczeniewiadomo co jest do wylosowania

Znawca
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy obecnie prywatny server, łatwy exp, a z eq trzeba trochę się pomęczyć, dla mnie idealnie i wiele nowości na serverze, nie spotkałem się jeszcze z żadnym bugiem, szczerze polecam i zapraszam na server

Opublikowano

ja również bardzo polecam i zapraszam gry! grajcie dla siebie, dla przyjemności ! nie wsadziłem w serwer ani  jednej złotówki a śmigam i soluje wszystkie dungi na swój lvl. Po za tym co do kilku ss z góry, nie zauważyłem w grze tego całego "zamieszania z sm" 

Opublikowano

NIE POLECAM !

Nie da się tutaj w ogóle grać :) Jeśli coś się poprawi za tydzień może wrócę z ekipą ale dzień dzisiejszy przeje******** sobie :)

Konkurencyjny serwer też to samo :)­

Proszę nie wypowiadaj się na temat tego serwera skoro twoja wiedza o nim jest na poziomie zerowym.

KiWaYkR.png

W dniu dzisiejszym tj. 22.02.2016 zostały zablokowane Kupony SM do czasu zdefiniowania problemu. Fałszywe zwoje zostaną usunięte.

Podczas przerwy technicznej z godziny 24:00 wszystkie wartości SM na kontach doładowanych przez zbugowane zwoje zostały usunięte. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

PODKREŚLAMY każde zbugowane zwoje SM po wykryciu problemu zostaną usunięte, więc nie radzimy nimi handlować.

Wszystko usuniete? Bo zostalo mi jeszcze 800 kuponow x)

Takim oto własnie zachowaniem pokazujesz swój brak godności, niszczysz czyjąś prace i to z uśmiechem na twarzy, jakbyś miał choć trochę moralności to byś zgłosił ten bug.

Co do serwera polecam zagrać administracja się stara, ogólnie fajna zabawa.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Czy na wiekszym lv 100+ z dungeonów lub z map dropi wiecej pereł niz 1/2?

Tak. Np. na mapie 180 z bossa dropi po, bodajże, 7 sztuk.

tenor.gif

Opublikowano

A czy majac 150 lv moge wchodzić na niższe poziomy dungeonów ?

Tak możesz.

Zróbcie coś z mapa 100lv tam się nie da expic z is coś można jeszcze zrobić ale bez to jest masakra.

Da się expic jest fajny spocik, ale przyda się powiększyć tam spoty.

­

Opublikowano

Ile osób online w godzinach popołudniowych?

Lepszy server od Dreikon?

Zdjęcie z M1?

Wczoraj 1.2k + było online

O wiele lepszy

Zdjecia nie dam bo jest mapa handlowa ;)

201dzc.png

Opublikowano

Zmiana hasła nie działa... Ktoś włamuje się na konto i nie można sobie hasła zmienić (było inny niż wszędzie!!) takie rzeczy to muszą być od razu gotowe...
Przydałaby się blokada ekwipunku także do zabezpieczenia. Patcher miał być nadal nie ma ;(

Opublikowano

A czy majac 150 lv moge wchodzić na niższe poziomy dungeonów ?

Tak możesz.

Zróbcie coś z mapa 100lv tam się nie da expic z is coś można jeszcze zrobić ale bez to jest masakra.

Da się expic jest fajny spocik, ale przyda się powiększyć tam spoty.

­

1 ale jakiś ogromny on nie jest a na servie nie gra kilka osób :( A na metkach nie poexpisz teraz.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Powodzenia w szukaniu bo to tylko jedno w kilkudziesięciu kont :)

rWSHlj4.png

Ty jesteś debilem czy udajesz? C**j, z tego że miałeś skoro już ich nie masz no po prostu debil.

​A kuponów i tak nie użyjesz :l

Opublikowano

Jedna rzecz którą powinniście zmienić to tekstury na mapie 100 lvl.  

- Lagują strasznie (wiele graczy ze słabszym sprzętem na to się skarży) ja sam osobiście mam 20 fps na tej mapie ...

- Szczypią w oczy  -.-

- Spoty na tej mapie powiększyć by pasowało 

Opublikowano

Zmiana hasła nie działa... Ktoś włamuje się na konto i nie można sobie hasła zmienić (było inny niż wszędzie!!) takie rzeczy to muszą być od razu gotowe...

Przydałaby się blokada ekwipunku także do zabezpieczenia. Patcher miał być nadal nie ma ;(

Jest przywiązanie ekwipunku u handlarki. Patcher będzie na dniach, na razie czekamy na zrobienie go. Zmiana hasła tak samo jest zależna od osoby zajmującej się stroną ;x

tenor.gif

Opublikowano

Jest przywiązanie ekwipunku u handlarki. Patcher będzie na dniach, na razie czekamy na zrobienie go. Zmiana hasła tak samo jest zależna od osoby zajmującej się stroną ;x

Na jakiej zasadzie działa to przywiązanie ekwipunku, bo widzę tam też że jest odwiązanie. Blokuje całe eq czy tylko 1 przedmiot? Nie lepiej dać blokadę eq na kod pin że nie da się nic przekładać, o wiele bezpieczniejsza opcja i dodatkowe zabezpieczenie, ja osobiście na każdym serwerze z tego korzystałem. Chociażby w takich przypadkach jak miałem wczoraj i nadal czekam...

Opublikowano

Jest sposób na to, aby nikt nie bugował więcej kuponów i aby logowanie na stronie było prostsze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lepiej wymieniac szkaty ripka czy otwierac??

Zależy od szczęścia jednej osobie poleci truta z pierwszej szkaty,a drugiej z 30 jeśli chcesz mieć pewniaka to wymieniaj, jeśli lubisz loterie otwieraj, proste.

­

Opublikowano

Lepiej wymieniac szkaty ripka czy otwierac??

Szczęście? Jak uważasz że masz farta to otwieraj jak nie to sprzedaj/wymień. I zależy co chcesz bo wymieniać opłaca się tylko za trute.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...