Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się expic spoty na entach to jakaś kpina jest xD  Metiny są na entach ale niestety przez szybki zmieniacz ch nie da sie nic ubić -.- odechciewa mi się grać. 

Nie da się expic spoty na entach to jakaś kpina jest xD  Metiny są na entach ale niestety przez szybki zmieniacz ch nie da sie nic ubić -.- odechciewa mi się grać. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kIlGonN.png

Witajcie! Przyszła pora, aby wykonać porządne zmiany na serwerze!

PrestiaMT2 Version 0.1 jest to nic innego, jak jedna duża aktualizacja, którą opiszemy w punktach.

3mfhOne.png

qewDQQo.png

Wiele osób zatrzymuję się na niskim poziomie jakim jest (75-100) i zdobywają yangi/eq...

Postanowiliśmy wam umilić rozgrywkę, tak Strażnica Nemere!

Nowy Dungeon dostępny od 85lv postaci, gdy chcemy mixować perfecty musimy się tam na pewno wybrać!

eeKtcaH.png

Odnajdziemy tam lodowe stwory, którymi rządzi Nemere, będzie to opłacalny dungeon.

Aby się dostać potrzebujemy Lodowy Bursztyn, który posiada Nieb. Śmierć.

uNFCQ74.png

Powyżej ss skrawka z dropu naprawdę jest poważny!

QVrb2jH.png

Hacki!? Denerwowało Cię, że ktoś expi na WH czy marmurhacku?

Został wprowadzony nowy system zabezpieczeń, blokujący w większości używanie owych oprogramowań. :)

ZUenfQo.png

Śmierć i Riper? Stał się mało opłacalny, poprawiliśmy lekko drop, urozmaicony został z owych bossów.

I wiadomo polepszona szansa na zbroje exp.

ETOak0k.png

Amur ze szkatułek bossów na niskich poziomach, był śmieciem...

Czas to zmienić! Jego bonus został zastąpiony na +5% szansa na blok ciosu.

TRBpA2i.png

Lekkie zwiększenie Wartości Ataku żala, lwiego i bambusa!

Nie może być tak, że broń jednoręczna ma większą wartość ataku niż 2ręczne.

Pozdrawiam! Zmiany zajdą za około 1h, a łatka pojawi się po przerwie.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Inni expili tez dasz radę:3

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Wszystko pod nos ci dac?

Opublikowano

Dam radę ubić śmierc z ribem 42śr i full diabły? 

Jak masz full dt i diabły to spokojnie dasz radę, z beranem powinieneś mieć problemy ale też powinieneś pokonać spokojnie.

Znawca
Opublikowano

Dam radę ubić śmierc z ribem 42śr i full diabły? 

Jak masz full dt i diabły to spokojnie dasz radę, z beranem powinieneś mieć problemy ale też powinieneś pokonać spokojnie.

Full DT? na śmierć działa też nieumarłe?

Znawca
Opublikowano

Małe pytanie czy na nemere będzie można wchodzi powyżej 100 lvl oraz czy trzeba jakąś przepustkę na nią?

Jest napisane, że aby wejść będziemy potrzebować "Lodowy bursztyn", który będziemy mogli zdobyć z niebieskiej śmierci

Opublikowano

Działa serwer? bo nie moge sie zalogowac

Nadal off - trzeba czekać.

Swoją drogą chodzenie na ripa średnio opłacalne, nie wiem jak z dungami wyżej - zobaczymy co zmienią po aktualizacji.

­

Opublikowano

Działa serwer? bo nie moge sie zalogowac

Nadal off - trzeba czekać.

Swoją drogą chodzenie na ripa średnio opłacalne, nie wiem jak z dungami wyżej - zobaczymy co zmienią po aktualizacji.

­

Rip średnio opłacalny ze szkat ripa 10x do kolekcjonera i jeszcze drop broni 75 + przepustka na WW :)

Opublikowano

Do której ta przerwa?

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Pasjonat
Opublikowano

Bardzo fajny serwer :) Przyjemna rozgrywka, i jest z kim pograć.­

Bardzo fajny serwer :) Przyjemna rozgrywka, i jest z kim pograć.­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...