Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Poprawa okienka handlu, ma teraz odpowiednią ilość slotów(łatka pojawi się przy większej aktualizacji)

To może dodacie auto-update a nie będziemy kopiować i wklejać pliki gry...

Zostanie na dniach dodany patcher, został już zamówiony, lecz tej osoby nie ma jak na razie.

Myślałem, że to jest jedna z najważniejsza rzecz, lecz chyba nie dla was.

Patrzcie jakie rozwydrzone, kiedys się cieszyles ze latales w stalce +9 na privie a teraz płaczesz bo pliki musisz pobierac i wklejac do klienta? W dupie sie juz wam poprzewracało.

Anyway serwer taki se, chociażby po kij te "inteligentne moby", zbędne to bo kto bedzie zwracał uwage na te kolorki.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Poprawa okienka handlu, ma teraz odpowiednią ilość slotów(łatka pojawi się przy większej aktualizacji)

Zostanie na dniach dodany patcher, został już zamówiony, lecz tej osoby nie ma jak na razie.

Patrzcie jakie rozwydrzone, kiedys się cieszyles ze latales w stalce +9 na privie a teraz płaczesz bo pliki musisz pobierac i wklejac do klienta? W dupie sie juz wam poprzewracało.

Anyway serwer taki se, chociażby po kij te "inteligentne moby", zbędne to bo kto bedzie zwracał uwage na te kolorki.

No niestety, popatrz jaki już mamy rok. Teraz musi wszystko się samo pobierać :)

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

No niestety, popatrz jaki już mamy rok. Teraz musi wszystko się samo pobierać :)

­

Zgadzam się prywatne serwery się rozwineły do tego stopnia że każdy serwer ma paczer :D

Opublikowano

Umiesz czytać ? jak nie to wyjaśnie: *EKHEM* Osoba, u której patcher został zamówiony jest aktualnie niedostępna, będzie ona potem. Dziękuje. :v

Opublikowano

­

Zgadzam się prywatne serwery się rozwineły do tego stopnia że każdy serwer ma paczer :D

Przecież napisali, że będzie patcher tylko muszą poczekać na osobę, która jest za niego odpowiedzialna.

I co to za różnica czy pobierzesz te pare MB jako łatke czy przez patchera :l

Opublikowano

@.WhyNot, możesz podać ile jeszcze czasu potrwa ? w przybliżeniu poproszę :D

Opublikowano

Pograłem tak od wczoraj, wbiłem ten 110 poziom i powiem Wam, że serwer jest nawet spoko, ale jest sporo niedociągnięć i w niektórych momentach jest zbyt przekombinowane.  Dungeony są nieopłacalne (jeżeli chodzi o ulepszacze), bo są niedość, że drogie to jeszcze drop jest prawie taki sam jak z normalnych bossów, czy nawet metinów. Wyjątkiem są ulepszacze które dropią tylko na danym dungeonie, nigdzie indziej. Sklep za PO i Tombola troche za mało rozwinięta, z PO opłaca się tylko zbierac na wierzchowca, albo skrzynie kostiumów (gdzie i tak nie wiadomo, czy trafimy kostium na nasza płeć). Tomboli nie opłaca się w ogóle bo nic z niej nie leci, chyba, że komuś autopotów zabraknie to sobie może zakręcić... Wbić perfekcyjne bonusy to też sporo roboty, wykręciłem dziś perfekcyjnymi zmiankami syrka 4 perf i 1 syf, zurzyłem jakieś 200 zmianek, czyli wszystkie jakie wydropiłem do 110lvla.

Mapy to też troche przekombinowane, może i są nowe, w miare ładne... ale są za małe. Na taką liczbe graczy to mapy powinny być o wiele większe, lub być jakieś alternatywne do expa/dropu, a tak jak jeszcze graczy przybędzie, to będzie patolka na mapie setao, czy mapie od 100... nie wiem jak dalej jest, ale przypuszczam ze tak samo. Spoty też są małe, może jakby były większe to by to lepiej prosperowało, ale niedługo ludzie się o każdego moba będą bić. Serwer jest fajny, ale do dopracowania, ale ogólnie to Polecam ;-D

Opublikowano

Za przerwy techniczne przepraszamy, mają one na celu dopracować rozgrywkę pod wasze wymagania.

Polecam teraz chodzić na Dungeony 100+, DT, WW stało się to od tej przerwy opłacalne + metale są łatwiej dostępne.

Jako rekompensata:

Przypominam godzina 18:00 Event OX potem raty małe.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Za przerwy techniczne przepraszamy, mają one na celu dopracować rozgrywkę pod wasze wymagania.

Polecam teraz chodzić na Dungeony 100+, DT, WW stało się to od tej przerwy opłacalne + metale są łatwiej dostępne.

Jako rekompensata:

Kiedy będą naprawione pety z misji które nie dają opisanych bonusów i kiedy zostaną poprawione bonusy z alchemii bo też daje zupelnie inne bonusy.

Pet z misji na 100lvl nie daje w ogole wartosci ataku i daje inna wartosc na potwory a runy na wartosc ataku w ogole daja o wiele mniej niz jest napisane.

Opublikowano

Jako rekompensata:

Kiedy będą naprawione pety z misji które nie dają opisanych bonusów i kiedy zostaną poprawione bonusy z alchemii bo też daje zupelnie inne bonusy.

Pet z misji na 100lvl nie daje w ogole wartosci ataku i daje inna wartosc na potwory a runy na wartosc ataku w ogole daja o wiele mniej niz jest napisane.

Jest to tak zwany bug wizualny, poprawimy go przy przerwie technicznej o 4:00 :). Teraz wam nie będziemy utrudniać rozgrywki.

Jakaś nowa łatka bo niemogę wbić ? :)­

Nie ma łatki, co Ci wywala?

Dziękujemy za udział w OX, o 19:00 20% raty serwerowe.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

jakim prawem dajecie latki na mpc a nie na stronie czy na forum serwera chociazby xD

Przecież na forum pojawiają się cały czas łatki...

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Zauważyłem że nie da się stockować niektórych rodzajów rybek. Przy okazji poprawcie też błędy ortograficzne, jak widzę wynalazki typu "Relikfia Zmarłych" to oczy krwawią :(( ...

Opublikowano

Może to głupio zabrzmi, ale trzeba robić buffa? Bo czytalem coś w prezentacji, że można buffy uzyskać, ale czy to jest jednorazowe, czy na stałe i jak to działa? Prosił bym bardziej rozjaśnić tą sytuację, oraz jak z dungami? Ciezko o przepustki? Długo sie robi?

Opublikowano

Może to głupio zabrzmi, ale trzeba robić buffa? Bo czytalem coś w prezentacji, że można buffy uzyskać, ale czy to jest jednorazowe, czy na stałe i jak to działa? Prosił bym bardziej rozjaśnić tą sytuację, oraz jak z dungami? Ciezko o przepustki? Długo sie robi?

Z bossów i metków dropią Księgi Czarodzieja, najlepsza daje buffy 10% na 10 minut (jeśli padniesz to działają dalej). Buff jakoś potrzebny nie jest, no chyba, że jakieś wojny.

Dungi są krótkie.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...