Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o użytkownikach mpcforum?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moim zdaniem dzisiejszy uzytkownicy mpcforum to jakieś kompletne raki, piszesz temat " jak byc lepszym w CS:GO " to zaraz 1odpowiedz to oczywiscie offtopic i cie wyzywa jezeli jestes takim noobem to dawaj 1vs1 i wbijaj na team speaka.

Mam wyjebane na jakieś wbijanie i wyzywanie się na ts'ie i to nie dlatego że niby mam jak to pisała ta osoba " 14 lat " bo mam 16 tylko dlatego że szkoda mi tych 30minut na kłócenie się z typowym gimbusem o coś, co nic nie wprowadzi.

Mniejsza, administracja daje takim ostrzezenie ale oni dalej swoje zamiast bana dac np na 1,2h to najlepiej mieć gdzieś wszystko.

Zaraz zjawi się tu hejt na który mam wyjebany no ale człowiek chce dostać pomoc od kogoś to zamiast tego zostaje wyzywane przez gromadę dzieci.

@Edit admin napisał nierozwiniętą odpowiedź " nie " i nie dostał ostrzeżenia ani nic za to że nie napisał rozwiniętego zdania ale jak ja napiszę to admin sam się czepia przy czym jeszcze błąd zrobił.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż... moim skromnym zdaniem jeśli ktoś zakłada tak ciekawy i rozbudowany temat powinien być świadom konsekwencji :)

Powinniśmy zacząć od tego, że kiedyś nie było pytań i tematów typu "jak być lepszym w CS:GO".

Odpowiedź jest jednoznaczna i aż prosi się aby napisać coś głupiego :)

Widząc poziom wielu tematów naprawdę nie dziwię się, że jest jak jest.

Dodatkowo wiele osób wypowiada się w danej dziedzinie nie mając zielonego pojęcia o czym pisze- oczywiście żeby nabić posta.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Moja opina o użytkownikach.

Jeśli ktoś uważa że tu jest rakowisko to nigdy chyba nie był na wykopie lub na 4chan.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

A ja tam trzymam całą tę społeczność na dystans, jak i inne internetowe znajomości. Doświadczenie nauczyło, że jednak naprawdę jest tak, że osoba za monitorem jest kimś zupełnie innym niż w rzeczywistości. Korzystam z MPC bo mogę, czasami chcę i momentami sprawia mi to całkiem sporą przyjemność. 

To forum to chyba jedno z największych dowodów na to, że styl życia nieudacznika maniakalnie naparzającego w gry komputerowe i jarającego się anime jest całkiem realny i dość rozchwytywany :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Zapraszam na wykop, tam jest gniazdo niedojrzałości intelektualnej.

A co do samego pytania w "CSGO" (Jak być lepszym w grze ?)  równie dobrze mogę porównać to pytanie do forum kulturystycznego, gdzie ludzie nieraz nas pytają. "Co lepsze na mase" Pytanie z naszej strony jest proste, jednoznaczne i także bezsensowne jak dane pytanie, czyli woda z parówek. 

Normalna osoba doskonale sobie zdaje z tego sprawę iż google pokaże nam wszystko, a jeżeli ktoś nie potrafi tego znaleźć, zadaje na forum pytania. Część użytkowników zna się na rzeczy i trzyma poziom kultury ku dobrej stronie bez niesubordynacji wobec regulaminu lub czegokolwiek z czym wiążą się niemiłe skutki, zatem co innego pozostaje jak odpowiadać na głupie pytania tym samym ? Czasem potrzeba troszkę humoru, nie jesteśmy przecież na domenie gov ^^

Opublikowano

No bez przesady, jeżeli ktoś się pyta "Jak być lepszym w CS:GO" i nic więcej to w sumie nie dziwię się, że odpowiedź była jaka była. Przecież nikt nie będzie w jednym poście opisywał całej filozofii gry itd. Może warto było bardziej sprecyzować pytanie? Fakt, osoba, która odpowiada powinna zachować dystans, a nie rzucać słowami, które u dzisiejszej młodzieży są chlebem powszednim. Są ludzie, których kultura obowiązuje (tak, nawet na mpc), ale niestety również tacy, którzy za grosz jej nie mają i odpowiadają w sposób na początku wspomniany.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Ja osobiście nie miałem okazji jakoś bardziej się integrować z użytkownikami, ale myślę, że nie jest źle. Oczywiście, zawsze znajdą się tacy ludzie jakich podałeś, polecam ich ignorować ;)

Opublikowano

Rozumiem jakby ten temat napisał ktoś inny, ale Ty sam piszesz posty z błędami ortograficznymi, w których nie wiadomo o co chodzi, kłócisz się z innymi. Zamiast mówić jacy to nie są użytkownicy MPC to najpierw zacznij od siebie :) 

Opublikowano

Rozumiem jakby ten temat napisał ktoś inny, ale Ty sam piszesz posty z błędami ortograficznymi, w których nie wiadomo o co chodzi, kłócisz się z innymi. Zamiast mówić jacy to nie są użytkownicy MPC to najpierw zacznij od siebie :)

grzeczniej kolego

Opublikowano

grzeczniej kolego

zajadaj drogi kolego, nie zapomnij podzielić się z innymi na tym forum

photo.jpg

@HalfLife3 nie powinieneś być na "angielskim forum", o którym wspomniałeś dziś o godzinie 01:55?

Opublikowano

Nie wiem gdzie popełniam błąd ortograficzny, jak ja coś piszę to 1osoba która coś napisze to oczywiście zaczyna wyzywać, grzeczniej bo ci adminka zdejmą z tej strony internetowej xD

grzeczniej kolego

zajadaj drogi kolego, nie zapomnij podzielić się z innymi na tym forum

photo.jpg

@HalfLife3 nie powinieneś być na "angielskim forum", o którym wspomniałeś dziś o godzinie 01:55?

Nie znam takiego forum xp

Opublikowano

Widzialem ssy, jak z siebie pajaca robiles. Cos tam, ze fejm sobie dojebiesz. Moze juz dojebales. Keine Ahnung. Jak juz mowisz komus, zeby zaczal od siebie, to sam zacznij od siebie pajacu.

@Freedom07 Chcesz byc zabawny, ale ci nie wychodzi. Przykro mi

Opublikowano

No I dzięki takim tematom już się klimat psuje. Widać tematy o cs już niepotrzebne

Opublikowano

Widzialem ssy, jak z siebie pajaca robiles. Cos tam, ze fejm sobie dojebiesz. Moze juz dojebales. Keine Ahnung. Jak juz mowisz komus, zeby zaczal od siebie, to sam zacznij od siebie pajacu.

Fajne masz multikonta  HalfLife3  xD .

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Fajne masz multikonta  HalfLife3  xD .

Jakie multikonta? Ten Kunta Kinte to nie moje konto

Opublikowano

Razem z MPC forum postarzałem się i ja, jestem tu od początku. Co sądze o użytkownikach?

Za moich czasów nie było tematów jakie spodnie i buty, więc coś poszło nie tak.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Razem z MPC forum postarzałem się i ja, jestem tu od początku. Co sądze o użytkownikach?

Za moich czasów nie było tematów jakie spodnie i buty, więc coś poszło nie tak.

bo teraz dzieciarnia i gimbaza ma większy dostęp do internety :p tyle na temat a i na tym forum wszystko jest ustawione jak na ustawkach 

Opublikowano

Ja pamiętam jak wchodziłem tutaj w poszukiwaniu cheatów do m2 i kodów do gta :) a jak teraz widzę coś w stylu: " I na cholerę udostępniasz te cheaty", albo jak ktoś prosi o jakieś cheaty na dany serwer i odpowiedź :

"A co, nie możesz grać uczciwie?" to mnie wręcz *członek* strzela... Mouthains, gdzie jesteś?

sygna.tan.png

Opublikowano

Co o nich sądzę ,weźmy takiego @Bumbap ,typowy popierdoleniec z zaburzeniami świadomości i wielką pałą ,ale co tam to tylko MPCForum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...