Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADC Ashe - Season 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dobrze grać Ashe, jednak to jest rzadkość, rly. Gram nałogowo jako op support i nie pamiętam, kiedy ostatnio porządnie pushnęłam bota z tą postacią. Przy przeciwnikach a la Lucian, Caitlyn, Jinx itp. Ashe jest po prostu... nudna i wolna. 

Co do poradnika - trochę mało.

wjtkiu.png

Opublikowano

ło jezus dawno gorszego poradnika nie widziałem

temat powinien zostać wywalony, żeby ktoś czasem z tego nie skorzystał 

z takim buildem to wygrac mozesz najwyzej w brązie 

a5z91yB.png

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ta nowa ashe jest strasznie mocna, lecz mało nią gram z racji na słabą mobilność, w sumie zależy od współpracy z supportem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od początku swojej kariery w League Of Legends, nigdy nie układałbym taki build dla postaci Ashe. No może część bym składał, ale przy obecnym tempie rozgrywki niektóre itemy są całkowicie zbędne. 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Miernawy ten poradnik, nie opisałeś co robią skille ani te buildy takie średnie :P

Poradnik nie jest napisany na podstawie graczy z Challangera, jest stworzony jak zauważyłem dla początkujących więc nie wiem po co ludzie się wypowiadają na temat Ashe skoro nie zrobili niczego lepszego :|.

Od początku swojej kariery w League Of Legends, nigdy nie układałbym taki build dla postaci Ashe. No może część bym składał, ale przy obecnym tempie rozgrywki niektóre itemy są całkowicie zbędne. 

Fakt, ze względu na różnorodność postaci w League of Legends Ashe nie jest postacią którą można grać na każdego i tyczy to się do każdej postaci :)

zbędny taki poradnik. Jest ich Masa na YouTube i 100 razy dokładniej omówione a także pokazana sama rozgrywka... 

Z tego co zauważyłem dużo graczy League of Legends woli spamić forum "zbędnymi" postami typu "jak grać Ashe na bocie", zamiast skorzystać z YouTube. Poza tym każdy rozsądny gracz zagra sobie normala żeby przetestować postać zamiast sprawdzać poradniki.. Nazwa poradnika powinna nosić nazwę "ASHE JAKO ADC DLA ZIELONYCH" :]

4521609.png

Opublikowano

Miernawy ten poradnik, nie opisałeś co robią skille ani te buildy takie średnie :P

Poradnik nie jest napisany na podstawie graczy z Challangera, jest stworzony jak zauważyłem dla początkujących więc nie wiem po co ludzie się wypowiadają na temat Ashe skoro nie zrobili niczego lepszego :|.

Fakt, ze względu na różnorodność postaci w League of Legends Ashe nie jest postacią którą można grać na każdego i tyczy to się do każdej postaci :)

zbędny taki poradnik. Jest ich Masa na YouTube i 100 razy dokładniej omówione a także pokazana sama rozgrywka... 

Z tego co zauważyłem dużo graczy League of Legends woli spamić forum "zbędnymi" postami typu "jak grać Ashe na bocie", zamiast skorzystać z YouTube. Poza tym każdy rozsądny gracz zagra sobie normala żeby przetestować postać zamiast sprawdzać poradniki.. Nazwa poradnika powinna nosić nazwę "ASHE JAKO ADC DLA ZIELONYCH" :]

Niestety masz racje. chociaż z tego co pamiętam wystarczy wpisać w google i jest taka stronka co wszystko dokładnie opisuje po Angielsku ale też chyba jest możliwość przetłumaczenia. Obrazki są ,,zapożyczone " z tej strony a sam poradnik okrojony. Zero wytłumaczenia i przydałby się krótki filmik z samej rozgrywki... Nie zdziwię się jeżeli autor tematu nawet nie gra Ashe. Tym bardziej że co patch coś się zmienia... a raczej nie wygląda mi to na aktualne.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

• Salwa może zostać zablokowana przez miniony bądź tanków; 

A to że salwa przechodzi dalej w kolejne jednostki po zabiciu (last hit) to już nie wspomniałeś, więc uważam, że wada wgl nie zgadza się z prawdą.

• Brak mobilności oraz mechanizmu ucieczki;

Ashe jest teraz jednym z silniejszych adc, nie potrzebuje mobilności typu Lucian, żeby łatwo zabić caitując, w kryzysowym przypadku może użyć flash + heal.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może update poradnika? Przydało by się bo to już nie season 6 tylko 7 :) czekam na odpowiedz. + za poradnik.

Jasne, update będzie dziś wieczorem bądź jutro nad ranem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...