Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóg gimbusów (Izak), okradziony na 15000$...

Freedom07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Izak,okradziony na 15000$... 

Izak w dniu 11.02.2016 został okradziony na 15000$ 

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Powiem tak. Widziałem już komentarze na youtubie, na wykopie itp i do powiedzenia mam tylko jedno. Po tych komentarzach dostałem raka. 
"Dobrze mu tak", "Na biednego nie trafiło", "Ale zjeb dał się okraść", "Cieszmy się wszyscy" , " Wyłudzał pieniądze od dzieci więc dobrze mu tak" , " Niech się weźmie do uczciwej roboty". No k***a, "przyszłość" narodu polskiego. Jak to mówią " Nie chodzi o to żebym ja miał lepiej tylko żeby sąsiad miał gorzej".

Opublikowano

[...] a gdy już go okradli śpiewał "Ona czuje we mnie biedę" [...]

a tak na serio to szkoda gościa, może i jest osobą która hajsy wyłudza od dzieci i dobrze bawi się grając w csa czy inne gry, jaka praca taka płaca xD

Mam nadzieję że zwrócą mu pieniądze i złapią włamywacza :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Życzę wszystkim, którzy się z tego "cieszą", by nic takiego im się nigdy nie przydarzyło...

I tak pewnie odzyska kase jak nie dzięki supportowi PayPal to dzięki tym że ,,elita" youtuba zrobi zbiórke dla izaka.

Opublikowano

Mi szkoda gościa, nic do śmiechu. 

Mi tam szkoda tylko jego żony.

Opublikowano

­W jaki sposób go okradli i dlaczego? 

Włamali mu się na konto, a dlaczego dla pieniędzy.

Opublikowano

Jak na kogoś kto właśnie został ojebany na gruby hajs, to jest nadzwyczajnie spokojny. 

Jakbym stracił kilka tysięcy, to raczej nie ogłaszałbym tego takim spokojnym głosem ani żadnym innym, bo co to kogo obchodzi. 

"No słuchajcie właśnie wyczyścili mi konto, ale spoko już idę na policję. Jak coś, to mówcie wszystkim, że mnie okradli"

Nie twierdzę, że ściemnia, ale w jego reakcji coś mi nie gra. 

Co do tych komentarzy, to nie wiem z kogo większa beka. 

Tych, co piszą, że dobrze mu tak czy dzieci, które wskoczyłby w ogień za obcym facetem, którego nawet nigdy na żywo nie zobaczą. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak na kogoś kto właśnie został ojebany na gruby hajs, to jest nadzwyczajnie spokojny. 

Jakbym stracił kilka tysięcy, to raczej nie ogłaszałbym tego takim spokojnym głosem ani żadnym innym, bo co to kogo obchodzi. 

"No słuchajcie właśnie wyczyścili mi konto, ale spoko już idę na policję. Jak coś, to mówcie wszystkim, że mnie okradli"

Nie twierdzę, że ściemnia, ale w jego reakcji coś mi nie gra. 

Co do tych komentarzy, to nie wiem z kogo większa beka. 

Tych, co piszą, że dobrze mu tak czy dzieci, które wskoczyłby w ogień za obcym facetem, którego nawet nigdy na żywo nie zobaczą.

Różnie ludzie reagują na daną sytuacje. W dodatku jak się wsłuchasz w jego głos to usłyszysz, że jego ton jest nieco inny niż zazwyczaj.

Nie kumam płaczu tej jego dziewczyny na koniec.

Odzyska pieniądze na spokojnie.

Emocje po prostu.
Opublikowano

Jeżeli "wyłudzanie pieniędzy" to dotacje na streamie czy czymś takim to uświadomię was... Dzieci oglądają, dzieci płacą, robią to dobrowolnie. Chyba, że nie o taki typ "wyłudzania" chodzi. Nie oglądam go, w ogóle nie oglądam youtuberów, którzy grają w gry, sam wole pograć :)

Jeżeli ma dowody na to, że to była kradzież to spokojnie taką kwotę odzyska, bo nie jest to 400zł tylko 15 tysięcy dolarów

Opublikowano

Jak dla mnie zrobił źle, że powiedział, iż go okradli.. Teraz ci, co traktują go jak mentora, króla itd. Będą mu wrzucać więcej donejtów. Nie mam nic do niego, ale jak dla mnie tym zachowaniem, a szczególnie zachowaniem jego żony, która sprawiła wrażenie, jakby jej się świat zawalił dali do zrozumienia, że teraz nie mają za co żyć. Nie śmieję się z niego, ale też mi go nie szkoda, bo ten "hajs" na życie, z ust Paulinki, to przesada. Izak sprzeda 1 skin ze swojego ekwipunku i może za to przeżyć 2 miesiące, bo ludzie radzą sobie, zarabiając 2,5k na miesiąc.

Liczę, że policja złapie złodzieja, bo to też nie jest fair, że ktoś sobie zarobi na okradaniu ludzi.

graphic.png

Opublikowano

Wyjebongo w wąsacza. Na pewno nie ciesze sie, ze go okradli ale nie lubie gnoja. Ogólnie to 90% streamerów, co mają w c**j widzów praktycznie nigdy nie odpalaja submoda a ten wąsacz praktycznie cały czas ma go odpalonego xDDD. Subujcie polaczki subujcie bo inaczej na czacie nie popiszecie :v

Opublikowano

Ustawiane w wuj, jak na kogoś kogo opędzlowano na 15k zielonych jest zbyt spokojny. A jeśli to prawda to parę miesięcy i się odkuje+donejty od gimbusów.

Opublikowano

Ustawiane w wuj, jak na kogoś kogo opędzlowano na 15k zielonych jest zbyt spokojny. A jeśli to prawda to parę miesięcy i się odkuje+donejty od gimbusów.

jakie pare miesiecy? sadze, iz nawet miesiac nie minie i wyjdzie na zero

­

Opublikowano

Wyjebongo w wąsacza. Na pewno nie ciesze sie, ze go okradli ale nie lubie gnoja. Ogólnie to 90% streamerów, co mają w c**j widzów praktycznie nigdy nie odpalaja submoda a ten wąsacz praktycznie cały czas ma go odpalonego xDDD. Subujcie polaczki subujcie bo inaczej na czacie nie popiszecie :v

No tak, bo spam Kappą i 4Hedami jest lepszy od submod>otwarty i nigdy nie było inaczej. 

Opublikowano

Lubię Izaka i szanuję go za to co robi. Ale powiedział "Będzie to dla mnie nauczka" to co miał na myśli? Czyżby dał się w coś wrobić? 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

@up moim zdaniem on te pieniądze mógł mieć na paypal i włamali mu się na konto. Z tą nauczką to pewnie chodzi mu o to że teraz już wie, by nie trzymać dużych kwot na tego typu stronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...