Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto w granicach 30-40 tyś zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo właaaśnie ! Jeszcze jest rav4  ^_^ Trochę nie przemawia do mnie wygląd rav4 z 2007 roku np. ale najważniejsze żeby sie nie psuła, a podobno dają rade.

btw. Może ktoś jakiegoś mercedesa znajdzie ? Pewnie nikt nie wymienił mercedesa, bo naprawy drogie ? :x 

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 40k to i by jakąś Gklase znalazł ale gruza :D

@BeszczeIny

śmieszny jesteś, jestem młody bo mam 18wiosenek na karku i co? Nie udawaj już takiego mądrego haha, janusz sie znalazł :v

Nie rozumiem postu skierowanego do mnie, po Polsku proszę.

Ostatnio kupiłem Gruza, bo postanowiłem dołączyć do grupy Gruz Works i siadł Kebab z 2.0 na sekwencji, za 2,2t;p

Opublikowano

Ja to na miejscu autora tematu rozglądnąłbym się jeszcze za Toyotą RAV4 i w ogóle za jakąś terenówką, z prostego powodu. Jak masz te 4km wyboistej drogi gruntowej i nie chcesz bulić za chwilę na zawieszenie to chyba będzie najlepiej kupić samochód w którym podwozie jest nie do zajebania no i silnik oczywiście. Dlatego właśnie popatrzyłbym za opiniami na temat Toyoty. Markę mogę pochwalić bo Corolla E12 stoi w domu i śmiga aż miło, natomiast jeśli chodzi o RAV4 to nie wiem jak jest z awaryjnością ale z tego co słyszałem to też dobre samochody, może Planta wie coś na ten temat.

Hmm, RAV4.

Jeśli mową o Ravce trzeciej generacji to tak, silniki benzynowe jak i diesla są w miarę ok, nie są one wyjątkowe, ale nie są one też "niewydarzone". Zawieszenie jak i komfort poruszania zostawia wiele do życzenia, jest to mimo wszystko samochód do poruszania się w cięższych warunkach, więc nie jest to aż tak komfortowy samochód. Często padają poduszki dyferencjału jak i reszta podzespołów - nic nowego, lecz ceny zamienników są w bardzo przystępnych cenach.

Śmiało mogę polecić Ravke, zapomniałem o niej, bo jest to samochód bardzo neutralny, sam osobiście nigdy bym Ravki nie kupił, ale jest to samochód bardzo dobry.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...