Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.8

szoku13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Mi wyskakuje No valid data ...

I do tego nie mogę wpisać swojego User-ID (muszę metodą kopiuj/wklej ) bo po prostu nie da się pisać na tym polu .

A jak już wpisuję i klikam Validate to Wyskakuje wymienione wyżej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema dziś chce przedstawić wam najnowszego gordona 1.2.8

Oto Screen : beztytuumvs.png

Uploaded with ImageShack.us

Skan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/0ab7bdf7e228f2281cd86ee741f37a9e4566cd188f9da0525de969ed4cacfa60-1274598966

5/41

Jak chcecie nie pobierajcie ale osobiście sprawdzałem i działa !

Down : http://www.speedyshare.com/files/22575587/Loader.rar

Sorry że temat nie ładnie zrobiony ale to mój 1 :) Będzie działać od 1 posta przynajmniej u mnie tak :)

Instrukcja :

1. w UserID wpisujecie swoje id z gordon.sys trzeba sie zalogować i w prawym górnym rogu pisze Welcome , (twój nick) klikamy na niego

2.Teraz w przeglądarce (tam gdzie wpisujecie strony :D) na końcu macie koło 5 cyferek i to jest wasze id wpiszcie je do loadera w User-ID

3.w Password Wpisujecie swoje hasło

4. Klikacie na Validate a potem na Inject

5. Odpalacie Ca eu

6. Wciskacie Insert i wyświetlają się opcjie

PAMIĘTAJCIE LOADER MUSI BYĆ W GŁÓWNYM FOLDERZE CA DOMYŚLNIE C:/Nexon/Combat amrs

Haczek bardzo dobry i jeszcze darmowy ;p. W sumie to dobrze, lecz bd coraz wiecej cheaterow xD, ale moim zdaniem nie oplaca sie uzywac nie ktorych zauwazalnych opcji gdyz wystarcza ok 4 raporty i juz ban ;/

Opublikowano

Haczek bardzo dobry i jeszcze darmowy ;p. W sumie to dobrze, lecz bd coraz wiecej cheaterow xD, ale moim zdaniem nie oplaca sie uzywac nie ktorych zauwazalnych opcji gdyz wystarcza ok 4 raporty i juz ban ;/

u mnie loader włącza się ma ułamek sekundy po czym znika. nie mówiąc o tym że po zarejestrowaniu się na gordonie nie przychodzi mail.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie sie wylancza wtedy, kedy zaczyna biegnac ten ludzik. Co robic ?? :huh:

kilerek1pl.gif

Na tym nie Hackuje !

Heh Od Dziś Zbieram + :)

10 postów [X]

25 postów [X]

50 postów [X]

75 postów [X]:)

100 postów [ ]

125 postów [ ]

150 postów [ ]

175 postów [ ]

200 postów [ ] Kiedyś się uda !

+

Opublikowano

OK, rozkminilem, już działa. Ale jak wchodze do gry, ledwo poustawiam hacka to sie wylancza, czemu ? o.O

kilerek1pl.gif

Na tym nie Hackuje !

Heh Od Dziś Zbieram + :)

10 postów [X]

25 postów [X]

50 postów [X]

75 postów [X]:)

100 postów [ ]

125 postów [ ]

150 postów [ ]

175 postów [ ]

200 postów [ ] Kiedyś się uda !

+

Opublikowano

Moze mi ktos powiedzieć czemu jak mam hacka włączonego bez prblemów się loguje i wciskam insert i nic . Ciągle próbuje od nowa włączyć ale nie da rady ;/

Sorry za kłopot już wszystko działa :) tylko nie rozumiem jak na fireteam robie wszystko dobrze to tele kill mi moich namierza a nie zombie ;/

Opublikowano

jaki masz system jak viste to zrób tak wejdz na gordonsys w dział download sciagnij loadera odpal go jako administrator zaloguj sie potem wcisnij w zakladke hacks i wybierz gordon ca wcisnij load wlacz ca i powinno działać

pomogłem daj +

Opublikowano

nie działa

otwieram loader.exe pokazuje się ta tabelka i po 2 sek znika

nie działa bo jutro wychodzi nowa wersja 1.3.0

pomogłem daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zem sie tal wyraze Hack dalej smiga ale nie dziala opcja TeleKilla ;d ze bijesz same chedy :) Po nowym PATCHU skonczylo sie granie na Telekillu itd :(

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...