Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.8

szoku13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś chce przedstawić wam najnowszego gordona 1.2.8

Oto Screen : beztytuumvs.png

Uploaded with ImageShack.us

Skan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/0ab7bdf7e228f2281cd86ee741f37a9e4566cd188f9da0525de969ed4cacfa60-1274598966

5/41

Jak chcecie nie pobierajcie ale osobiście sprawdzałem i działa !

Down : http://www.speedyshare.com/files/22575587/Loader.rar

Sorry że temat nie ładnie zrobiony ale to mój 1 :) Będzie działać od 1 posta przynajmniej u mnie tak :)

Instrukcja :

1. w UserID wpisujecie swoje id z gordon.sys trzeba sie zalogować i w prawym górnym rogu pisze Welcome , (twój nick) klikamy na niego

2.Teraz w przeglądarce (tam gdzie wpisujecie strony :D) na końcu macie koło 5 cyferek i to jest wasze id wpiszcie je do loadera w User-ID

3.w Password Wpisujecie swoje hasło

4. Klikacie na Validate a potem na Inject

5. Odpalacie Ca eu

6. Wciskacie Insert i wyświetlają się opcjie

PAMIĘTAJCIE LOADER MUSI BYĆ W GŁÓWNYM FOLDERZE CA DOMYŚLNIE C:/Nexon/Combat amrs

HACK JUŻ NIE DZIAŁA !!

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciągnełem i to chyba kelogger

edit @ sory sprawdziłem to nie kelogger może napiszesz jak to uruchomić co wpisać itd.

Opublikowano

Mi coś nie działa mam go w głównym folderze i jak na niego kliknę dwukrotnie to się włącza i po chwili sam wyłącza wie ktoś dlaczego!!!!!

Opublikowano

Ja również mam ten problem. Włączając Loader.exe, włącza mi się na sekundę i po chwili wyłącza... Plik ten mam w głównym folderze CA. Pomóżcie, co mam robić ?

Konto na gordonie mam od tygodnia, więc to nie wina rejestracji czy coś. Bardzo bardzo proszę o pomoc !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde, to mam lipe... :/

Ehh... wielka szkoda. Może jednak ktoś wie jak temu zapobiec, by działało też na XP ?

Słuchaj Możliwe też że to przez to że nie masz napisanego żadnego posta po jak ja miałem 0 to mi nie odpalił a jak dodałem komenta i miałem 1 to poszło

1318607859.png

Opublikowano

wszystko mam okej klikam inject i wyskakuje injection failed i sie wylancza loader wie ktos jak to rozwiązac ?

dobra naprawilem problem pierw trzeba wlaczyc gordona i inject nastepnie ca to byl blad ale teraz mam inny wywala mnie z combata po chwili a hack extra

sygnaturadeco.png

sygna by Atrox :)

Opublikowano

Namierza sam ?

@edit

Kurwa wlacza sie i wylacza

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Mam problem jak włączam Loadera to po 1 sec się wyłącza.Proszę o pomoc. Mam Win7 i Frameworka 4.0

Masz chociaż 1 post na gordon.sys ??

1318607859.png

Opublikowano

ja mam :D

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Mi również niedziała a mam konto od 30 min i mam 2 posty i dalej się wyłącza ten loader

Eeee... chyba nie ma tu działu dlamnie

canabisy.th.jpg

Chcesz Zielską tapete ? napisz

Opublikowano

Elo...

Mam problem pobrałem już nowego loadera... ale odpalam go i po sekundzie sie wylacza ;? kto pomoze giftne gp pass 40% lub gp pass 40% albo 2x respawn tokeny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...