Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.8

szoku13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam taki problem, wlanczam Loadera wpisuje ID i haslo daje validate i Inject. Uruchamiam CA i tam gdzie State pisze injecting failed. Co mam zrobic zeby działało?? mam windowsa viste.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście teraz jest sporo graczy z telekillem, nawet na Alpha i Bravo, na szczęście są jeszcze kicki, ale to już trochę głupie jest..

PS. Nie grajcie z telekillem na FireTeam, ponieważ można łatwo bana załapać 50% head shotów, i widać że hacker, najlepiej ghost mode + super knife.

n5htp3.jpg

18706.png

Opublikowano

mi pisze caly czas server not online i nie wiem czemu

sciagnolem znow od nowa i nic dalej po sekundzie sie wylacza -.- no nie weim co jest grane

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A jak dodac post na www.gordonsys.net ?

Dodalem posta na gordonsys.net i jak wlaczam gre to przy logowaniu się wylącza :( co zrobic ????

Prosze o kontakt gg: 7750793

Serwer: Monastyr

Lvl: 49

Królestwo: chunjo

Nick: Leclerc

Postać: Wojownik Mental

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Daj + ;]

Opublikowano

Mi nie dziala ..

Znaczy wlacza sie.. i jak juz mam wpisywac Haslo na ca wylacza sie..

Co zrobic ?

wid7 32 bity...

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

Elo mam problem wszystko ladnie mi sie odpala ale gdy ten ludek wybiega za ekran to CA mi sie wyłącza . Jak temu zaradzic ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Siemka mam taki problem z tym gordonem że włączam loadera : wpisuje user-id i hasło, klikam validate potem inject i w state pokazuje mi się searching for engine.exe i dalej nie idzie,

Plik jest w folderze z grą uruchamiam go jako administratora mam win 7 i nie wiem o co kaman. Prosze pomóżcie.

Opublikowano

Elo mam problem wszystko ladnie mi sie odpala ale gdy ten ludek wybiega za ekran to CA mi sie wyłącza . Jak temu zaradzic ?

Mam tak samo powiedzcie co mamy robic? PLZ :)

Kocham !!!

18706.png

12005.jpg

31529.jpg

24648.jpg

4455.jpg

31150.png

Opublikowano

na gordonsys pisze ze maja problemy jakies i ze na NA działa a na EU niezabardzo i ze chwile trzeba poczekac ;)) Wiec co do Gordona chwile trzeba Czekac ;)

Opublikowano

ech pooniewaz nexon cos zrobil ze zapobiega jego ponownemu wlaczeniu. a gordon pracuje nad uaktualnieniem zeby działało mi rowniesz ludzik dobiega i sie wyłancza ;p

Opublikowano

Jest ten post dla zielonych

1) Hack gordon jest latwy w odpsłudze

2) wchodzimy na www.gordon.sys

3) rejestrujemy sie

4) Nasze id to tutaj mamy

5) haslo to te krure podawalismy przy rejestracij i przy kazdym wylaczeniu hacka musicie wpisywac id i haslo !

Jest pokazaane na zaloczniku !

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...