Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postanowiłem trochę odkryć co więcej na serwerze, znalazłem bank. Wpłaciłem 10k, kupiłem tani domek za 3k itp.

Po kilku minutach "Co jest?! Czemu mam tak mało kasy? Pewnie coś z tym domkiem jakieś ukryte płatności... to sobie zepsułem grę". W kościele jak to w kościele aka miejscu do przemyśleń "Aha, bo ja wpłaciłem 10k do banku." XDD

Pisałem na PW do admina w tej sprawie, ale pomyślałem, że wspomnę jeszcze tutaj:

Przydałby się na forum dział "Pytania" tak myślę, a jak nie to przynajmniej opisać wszystko co jest na serwerze, bo z poradnika ingame nie dowiedziałem się nic o bankach, gdzie są jak działają itp. Nie wiem co dają mi domki, czy kupienie swojego trucka itp. więc fajnie, jakby było to opisane :)

I przydałby się też dział "Propozycje", bo np. to, że zakupimy prywatne auto nic nam nie daje, a np. chciałoby się to zmienić itp

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Postanowiłem trochę odkryć co więcej na serwerze, znalazłem bank. Wpłaciłem 10k, kupiłem tani domek za 3k itp.

Po kilku minutach "Co jest?! Czemu mam tak mało kasy? Pewnie coś z tym domkiem jakieś ukryte płatności... to sobie zepsułem grę". W kościele jak to w kościele aka miejscu do przemyśleń "Aha, bo ja wpłaciłem 10k do banku." XDD

Pisałem na PW do admina w tej sprawie, ale pomyślałem, że wspomnę jeszcze tutaj:

Przydałby się na forum dział "Pytania" tak myślę, a jak nie to przynajmniej opisać wszystko co jest na serwerze, bo z poradnika ingame nie dowiedziałem się nic o bankach, gdzie są jak działają itp. Nie wiem co dają mi domki, czy kupienie swojego trucka itp. więc fajnie, jakby było to opisane :)

I przydałby się też dział "Propozycje", bo np. to, że zakupimy prywatne auto nic nam nie daje, a np. chciałoby się to zmienić itp

Propozycje na chwile obecną są wyłączone, ponieważ Właściciel skupia się na poprawianiu bugów i chciałby zrealizować swoje pomysły, a ze względu na okres szkolny nie ma czasu.

Co do działu "Pytania" sądzę że jest to zbędne, ponieważ to Administracja jest od tego i powinna pomóc o każdej porze :P

Sądzę że pomogłem :P

Opublikowano

Propozycje na chwile obecną są wyłączone, ponieważ Właściciel skupia się na poprawianiu bugów i chciałby zrealizować swoje pomysły, a ze względu na okres szkolny nie ma czasu.

A to nawet lepiej :) Miło słyszeć taką informację ^^

Ja niestety też kiepsko z czasem wolnym, wbiję na parę przewozów i koniec... :/ Ale serwer dobry.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Chętnie pogram. Takiego szukałem. Tylko szkoda że go wcześniej nie znalazłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...