Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam serwer jest dobry, bardzo dobry. Ale administracja na poziomie 0, dostalem perma za spam na forum.

NIE POLECAM.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ref

mam pytanie, zacząłem grać i nigdzie nie mogę znaleźć mechanika ani sklepu gdzie można kupić viatol czy jakoś tak na te bramki :), liczę tutaj na pomoc.

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

ref

mam pytanie, zacząłem grać i nigdzie nie mogę znaleźć mechanika ani sklepu gdzie można kupić viatol czy jakoś tak na te bramki :), liczę tutaj na pomoc.

Mechanik jest w LV, nieopodal granicy LV-Pustynia. Natomiast viatoll kupujesz w urban shopie <niebieska czaszka na mapie>. Pozdrawiam. :)

giphy.gif

Opublikowano

Nie szukasz ludzi do pomocy? 

Serwer wbijam, dopiero początki ale na razie jest spoko :D

Nie ja jestem właścicielem serwera :D A co do pomocy to chyba nie będzie potrzebna bo aktualna ekipa jest zgrana.

giphy.gif

Opublikowano

Nie ja jestem właścicielem serwera :D A co do pomocy to chyba nie będzie potrzebna bo aktualna ekipa jest zgrana.

Gram cały czas i widzę, że ekipa zgrana może być, ale przestrzeganie regulaminu chyba ich nie dotyczy. 

Moderator/Admin na serwerze, lecą przekleństwa - ani warna ani kicka.. To samo tyczy się ich samych, regulamin chyba każdego obowiązuje. 

Opublikowano

Gram cały czas i widzę, że ekipa zgrana może być, ale przestrzeganie regulaminu chyba ich nie dotyczy. 

Moderator/Admin na serwerze, lecą przekleństwa - ani warna ani kicka.. To samo tyczy się ich samych, regulamin chyba każdego obowiązuje. 

No to pisz skargę na forum, rób ss'y i wstawiaj, na pewno wyższa administracja wyciągnie z tego konsekwencje.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...