Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imigranci

015435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i dobrze, mieli dostawać mniej od rdzennych niemców ? powiedz mi czemu czym oni się różnią od nich ?

powinni dostawać więcej, bo przyjechali tutaj z niczym muszą mieć pieniądze na rozpęd prawda ?

Człowieku jesteś bardzo żałosny ^^ Kto ma wygrać "wojnę" za nich? Niemcy mają tam jechać i posprzątać? Kto pomagał Polakom? Nikt

Zamknij już ryj, bo zabwany nie jesteś i sam wiesz, że z siebie debila robisz. Polacy wyjeżdzający za granice, przyjeżdżają z niczym i nikt im nie pomaga. Jakoś sobie radzą. 

Mam nadzieję, że masz siostrę. Niech ją zgwałcą imigranci. Modlę się o to do boga. Potem załóż kolejny taki śmieciowy temat. 

Pierdolisz bzdury i nie potrafisz ich nawet uargumentować. Ludzie tacy jak my? Mogą być. Tylko inni imigranci z krajów cywilizowanych nie gwałcą, nie kradną, nie zabijają. Odnieś się do ostatnich wydarzeń z Kolonii, albo z Duesseldorfu :) Jak nie masz nic ciekawe do powiedzenia, to zamykaj temat i spierdalaj walczyć o prawa dla muslimków przed pałacem, a nie w interneciu nieśmieszny trollu.

Edit. Ci ludzie różnią się tym, że "rdzenny Niemiec" posiedzi miesiąc na zasiłku i idzie do roboty, bo sam chce. Ta j****a zaraza chce jak najdłużej wyciągać hajs z państwa. Nie pierdol, że nie. Ewentualnie powiedz skąd jebane muslimki, biedni uchodźcy mają nowe ajfonki? Skąd biorą po 10 tysięcy euro(średni koszt transportu) na przybycie do Europy?

Opublikowano

Człowieku jesteś bardzo żałosny ^^ Kto ma wygrać "wojnę" za nich? Niemcy mają tam jechać i posprzątać? Kto pomagał Polakom? Nikt

Zamknij już ryj, bo zabwany nie jesteś i sam wiesz, że z siebie debila robisz. Polacy wyjeżdzający za granice, przyjeżdżają z niczym i nikt im nie pomaga. Jakoś sobie radzą. 

Mam nadzieję, że masz siostrę. Niech ją zgwałcą imigranci. Modlę się o to do boga. Potem załóż kolejny taki śmieciowy temat. 

Pierdolisz bzdury i nie potrafisz ich nawet uargumentować. Ludzie tacy jak my? Mogą być. Tylko inni imigranci z krajów cywilizowanych nie gwałcą, nie kradną, nie zabijają. Odnieś się do ostatnich wydarzeń z Kolonii, albo z Duesseldorfu :) Jak nie masz nic ciekawe do powiedzenia, to zamykaj temat i spierdalaj walczyć o prawa dla muslimków przed pałacem, a nie w interneciu nieśmieszny trollu.

Edit. Ci ludzie różnią się tym, że "rdzenny Niemiec" posiedzi miesiąc na zasiłku i idzie do roboty, bo sam chce. Ta j****a zaraza chce jak najdłużej wyciągać hajs z państwa. Nie pierdol, że nie. Ewentualnie powiedz skąd jebane muslimki, biedni uchodźcy mają nowe ajfonki? Skąd biorą po 10 tysięcy euro(średni koszt transportu) na przybycie do Europy?

mam siostre i powiem ci że studiuje w niemczech. UWAGA jest w związku z arabem i mają się dobrze, przynajmniej nie chodzi napity i śmierdzący.

Dlatego też widze w arabach normalnych ludzi, bo mnie otaczają, sam znam kilku 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

mam siostre i powiem ci że studiuje w niemczech. UWAGA jest w związku z arabem i mają się dobrze, przynajmniej nie chodzi napity i śmierdzący.

Dlatego też widze w arabach normalnych ludzi, bo mnie otaczają, sam znam kilku 

Nie poniżaj się. Kolejna Polka, która nie potrafi się dogadać, byleby k***s sie zgadzał. Poł arab pół niemiec, ani niemiecki ani arabski nie idzie. Z twoją siostrą pewnie to samo. Możesz znać ile chcesz. Ci co przybyli wcześniej są zintegrowani, pracują itd. Aktualnego napływu nie jesteś w stanie kontrolować, więc nie pierdol głupot ^^ Nawet j****y Mosad nie potrafi zidentyfikować 10% uchodźców. Mam nadzieję, że będziesz tym kolejnym, który walczy o nich, a później bez zawahania cię zabiją. Zauważyłem, że komentujesz tylko bardziej wulgarne wypowiedzi. Do moich wcześniejszych się nie odniosłeś. Czyżby brak natchnienia na dalszy troll?

Edit. Znam Polaków, którzy też nie chodzą napici i śmierdzący. Co? Zdziwienie? Znam też takich Niemców, Jankesów, Hindusów itd.

Zabawne jest to, że na cały post odniosłeś się tylko do tego, że twoją siostrę pieprzy arab. Nie wiem nawet po co, bo to bardziej powód do wstydu :)

Opublikowano

Po pierwsze to jest już temat na ten sam temat, ma 19 stron. Wystarczy poszukać, wpisz frazę "uchodźcy". @Valze usuń to plx

Po drugie to szkoda mi z takimi amebami intelektualnymi dyskutować. Nie wiem, czy prowokujesz, czy nie i mam to w dupie. Szkoda, że w mediach państwowych typu Fakty, Wydarzenia, którymi pewnie się żywisz nie jest wspominane, że procent gwałtów i napadów w Niemczech wzrósł o 200%. I szkoda, że za większością stoją imigranci.

Możecie mnie teraz hejtować, ale chcę wojny i aby te popierdolone wartości upadły. Aby to kondonium niemiecko-żydowskie przestało rządzić Europą. Na szczęście ta chora polityka Unii w końcu do tego doprowadzi.

coś tam gdzieś usłyszałeś i szczekasz najgłośniej, powielając utwierdzone schematy

>kondonium XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zapewne nawet nie wiesz czym jest kondominium, lecz braun tak powiedzial a to madrze brzmi wiec trzeba zarzucic takim tekstem, nie pozdrawiam

JAK JA GARDZE TAKIMI HUSARZAMI INTERNETU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ponieważ chodźcy wychowali się w innej kulturze i ich obecność zagraża naszemu życiu. Nie chce również żeby rodziły się polsko-uchodźcze dzieci bo taki polak to nie polak i zacznie zabawiać się z kozami sąsiada

Polska jest krajem jednolitym i niech tak zostanie, amen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...