Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imigranci

015435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie czemu oczerniacie imigrantów i pewnie popieracie tego buraka pudziana ?

wnioskuje po niektórych rasistowskich postach które są tutaj umieszczne.

w czym oni wam podpadli ? są normalnymi ludzmi którzy przyjechali do pracy tak jak nasi rodacy wyjeżdżają do anglii

często są bardziej cywywilizowani od nas polaków, może oni czegoś nas nauczą

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Tak, będziemy mieć multi-kulti, rozwiniemy się kulturalnie, otworzymy na islam, a na koniec razem zaprzyjaźnimy się z kozami. Tak, zobacz sobie na jakikolwiek kraj, który przyjmował imigrantów, którzy przyjeżdżali "w celach zarobkowych". Moje osobiste zdanie, nie nawołuję nikogo do wyznawania tej zasady(w przeciwieństwie do np. islamu :makka: ) - Śmieci się nie trzyma, tylko utylizuje. I tak też powinno być w tym wypadku, tylko zamiast utylizować, to można ich po prostu nie przyjmować. Zbędne bydło, które jedyne co zrobi to narobi syfu, zgwałci Ci rodzinę. Chcesz, to przyjmij ich do swojego domu, tylko potem, żeby nie było płaczu jak we Francji, czy Niemczech.
Jak przeczytałem, że są bardziej od nas cywilizowani i mogą nas czegoś nauczyć to jebłem. Kibole mają większy iloraz inteligencji od nich, a na pewno nie gwałcą, zabijają... Nauczą nas kultury, postępowania z kobietami i jak prawidłowo robić "Allah Akbar". Pzdr.

Opublikowano

Kolejne słabe prowo z twojej strony. Wysil się bardziej.

Bardzo proste myślenie, które wiele wyjaśnia. 

Dlaczego nie wpuszczać wszystkich muzułmanów/islamistów, skoro nie każdy to terrorysta? No cóż. 9 będzie chętnych do integracji kulturowej, 1 będzie myślał o wysadzeniu się. Rozwiązanie? Skoro nie potrafisz ocenić zagrożenia, które jest realne, to nie wpuszczasz żadnego. Proste i nie ma w tym żadnego rasizmu.

Opublikowano

witam, mam pytanie czemu oczerniacie imigrantów i pewnie popieracie tego buraka pudziana ?

w czym oni wam podpadli ? są normalnymi ludzmi którzy przyjechali do pracy tak jak nasi rodacy wyjeżdżają do anglii

Z tą pracą to dojebałeś XDDD

Nie przyjeżdżają do roboty tylko po zasiłki i kobiety które mogą sobie swobodnie gwałcić na zachodzie Europy xD

banner.jpg

Opublikowano

Kwintesencja lewackiego robactwa.

Dlaczego uwazasz Pudziana za buraka? Moglbys to jakos poprzec?

Jak nie masz problemu z uchodzcami, to dla czego ich nie przygarniesz do siebie?

Bedziesz straszyl kogos rasizmem? Jako bialy, hetero, chrzescijanin mieszkajacy w europie jestem dumny z tego.

Deus vult

Opublikowano

Prowo na poziomie deski od sracza. Jeśli 5% tych uchodźców pójdzie do pracy to będzie to cud.

Tu to padłem, świetny żart. Czego mają nas nauczyć, molestowania 10 letnich dziewczynek, masowych ataków na kobiety, a może bicia żon za byle błahostkę? Dziękuję za takich "nauczycieli"

Opublikowano

Jak nie masz problemu z uchodzcami, to dla czego ich nie przygarniesz do siebie?

Bedziesz straszyl kogos rasizmem? Jako bialy, hetero, chrzescijanin mieszkajacy w europie jestem dumny z tego.

Nie dyskutuj z tym trollem

79160594027661829163.png

Opublikowano

jesteś  rasistą, tak to się nazywa

lewakiem jestem i co z związku z tym ?

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Jedyny plus z faktu przybycia imigrantów to to że może nas troche wzbogacą kulturalnie

PS. Słabe prowo 1/10

Opublikowano

Nie ma znaczenia, czy jesteś lewakiem/prawakiem. Po prostu pierdolisz głupoty i tyle. Zamknij temat, bo sam widzisz, że ledwo ciągnie.

Opublikowano

żartujesz tak? do niemiec przyjechali po socjal... robią rozpierduche wszędzie gdzie są, dziewczyny są gwałcone i poniewierane.. ludzie traktowani są jak śmiecie ale jak to przecie religia pokoju..

A w Polsce nie bedą bo ja nie chce tego syfu..

Opublikowano

Ty jesteś tak Pojebany?

,, może oni czegoś nas nauczą" chyba gwałtu na małych dziewczynach.

Nie chcemy tu syfu.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

I jestem z tego DUMNY. 

To oznacza, że jesteś golemem umysłowym. 

Podasz mi te przykłady, gdzie Pudzian jest burakiem itd? 

Deus vult

Opublikowano

tak nawołuje do przemocy fizycznej wobec bezbronnych emigrantów, ich odmienność nie jest powodem do takiego postępowania

niektóre wybryki można zaakceptować wkońcu są tu goścmi i trudno im się odnalezć. Ale oczywiście wielcy polacy nie dopuszczą

do wzbogacenia kulturalnego bo są popostu zacofani.

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Po pierwsze to jest już temat na ten sam temat, ma 19 stron. Wystarczy poszukać, wpisz frazę "uchodźcy". @Valze usuń to plx

Po drugie to szkoda mi z takimi amebami intelektualnymi dyskutować. Nie wiem, czy prowokujesz, czy nie i mam to w dupie. Szkoda, że w mediach państwowych typu Fakty, Wydarzenia, którymi pewnie się żywisz nie jest wspominane, że procent gwałtów i napadów w Niemczech wzrósł o 200%. I szkoda, że za większością stoją imigranci.

Możecie mnie teraz hejtować, ale chcę wojny i aby te popierdolone wartości upadły. Aby to kondonium niemiecko-żydowskie przestało rządzić Europą. Na szczęście ta chora polityka Unii w końcu do tego doprowadzi.

Opublikowano

tak nawołuje do przemocy fizycznej wobec bezbronnych emigrantów, ich odmienność nie jest powodem do takiego postępowania

niektóre wybryki można zaakceptować wkońcu są tu goścmi i trudno im się odnalezć. Ale oczywiście wielcy polacy nie dopuszczą

Ciekawym k***a bardzo czy nadal byłbyś taki łaskawy i tolerancyjny jak by ci się imigrant na chatę wpierdolił i pod twoją nieobecność zgwałcił ci dziewczynę / żonę ... Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla nich. Przyjeżdżają tylko żerować na europejczykach. Oni mieszkając na terenie europy niezależnie od państwa w jakim będą mieszkać  dostaną 750 Euro zasiłku, pracować nie będą, robią co się im podoba. Zwykły polak pójdzie złożyć wniosek o rodzinne na dziecko to dochód nie może przekroczyć 674 złote.. . Jak już załatwisz ( od tego roku więcej pierdolenia się z tym)  to dostaniesz od państwa marną jałmużnę wysokości 84 złotych.  I taka matka samotnie wychowująca dziecko ma k***a wyżyć za 84 złote miesięcznie ? Do pracy jak ma iść ? z dzieckiem na plecach ?. Taki imigrant przyjedzie sam ( bo większość to sami mężczyźni w wieku poborowym przeważnie z nie małymi majątkami) do Polski dostanie te 750 euro, wyżywienie itd. Natomiast rodowita polka  która nie pracuje bo wychowuje powiedzmy sama dziecko musi latać po urzędach by dostać co miesiąc od państwa "84 złote" . 

I TO JEST KURWA RÓWNOŚĆ OBYWATELI W UNII EUROPEJSKIEJ?

Opublikowano

Ciekawym k***a bardzo czy nadal byłbyś taki łaskawy i tolerancyjny jak by ci się imigrant na chatę wpierdolił i pod twoją nieobecność zgwałcił ci dziewczynę / żonę ... Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla nich. Przyjeżdżają tylko żerować na europejczykach. Oni mieszkając na terenie europy niezależnie od państwa w jakim będą mieszkać  dostaną 750 Euro zasiłku, pracować nie będą, robią co się im podoba. Zwykły polak pójdzie złożyć wniosek o rodzinne na dziecko to dochód nie może przekroczyć 674 złote.. . Jak już załatwisz ( od tego roku więcej pierdolenia się z tym)  to dostaniesz od państwa marną jałmużnę wysokości 84 złotych.  I taka matka samotnie wychowująca dziecko ma k***a wyżyć za 84 złote miesięcznie ? Do pracy jak ma iść ? z dzieckiem na plecach ?. Taki imigrant przyjedzie sam ( bo większość to sami mężczyźni w wieku poborowym przeważnie z nie małymi majątkami) do Polski dostanie te 750 euro, wyżywienie itd. Natomiast rodowita polka  która nie pracuje bo wychowuje powiedzmy sama dziecko musi latać po urzędach by dostać co miesiąc od państwa "84 złote" . 

I TO JEST K***A RÓWNOŚĆ OBYWATELI W UNII EUROPEJSKIEJ?

Imigranci w Niemczech dostawali nawet po 3k€. Widziałem foty na stronkach. :v

Opublikowano

Imigranci w Niemczech dostawali nawet po 3k€. Widziałem foty na stronkach. :v

no i dobrze, mieli dostawać mniej od rdzennych niemców ? powiedz mi czemu czym oni się różnią od nich ?

powinni dostawać więcej, bo przyjechali tutaj z niczym muszą mieć pieniądze na rozpęd prawda ?

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

no i dobrze, mieli dostawać mniej od rdzennych niemców ? powiedz mi czemu czym oni się różnią od nich ?

powinni dostawać więcej, bo przyjechali tutaj z niczym muszą mieć pieniądze na rozpęd prawda ?

z niczym ? K***a proszę CIę.

Wgl tak na marginiesie to gówno ogólnie wiesz a robisz k***a dyskusje. Wystarczy prześledzić wiadomości i codziennie coś się dzieje w europie .. "imigrant/uchodźca pochodzenia Syryjskiego zgwałcił kobietę"  "imigrant/uchodźca zgwałcił dziecko" , dzis złapali w Rosji Syryjczyków którzy, planowali zamach w Moskwie i Petersburgu. W każdy dzień cos się dzieje przez nich.

Za takie lewackie poglądy powinieneś zostać wypierdolony z forum i zbanowany permanentnie antypolaku. Idź się pochwal swoim rozumowaniem publicznie w swoim mieście to ciekaw jestem reakcji ludzi słuchających ciebie. W internecie to choć co uważasz i cwaniakujesz, a w rzeczywistości nikomu byś tak nie powiedział bo zapewne zaraz by ci ktoś wyjebał w ten pusty łeb i rozumu do głowy nabił

Opublikowano

Gdzie nawołuje do przemocy wobec emigrantów lemingu?

Po prostu broni swojej własności. Mam rozumieć, że zwrócisz mu 30k euro, za zniszczony towar przez tych dzikusów? 

Deus vult

Opublikowano

Jak można być tak zindoktrynowany lewacką ideologią śmierci? 

Europa będzie Chrześcijańska, albo jej w ogóle nie będzie.

Dlaczego w ogóle mają coś dostawać? 

Deus vult

Opublikowano

w czym oni wam podpadli ? są normalnymi ludzmi którzy przyjechali do pracy tak jak nasi rodacy wyjeżdżają do anglii

W polsce nie ma roboty dla polakow i jeszcze mamy sciagac ciapatych do roboty xD? wez ty sie pierdolnij obronco praw ciapatych :D zapros ich sobie do pokoju i siedz sobie z nimi moze ciebie naucza jak powinno sie detonować samego siebie oraz jak poprawnie wymawiac i pisac allah ahbar.

Super ze jest rasista ja tez nim jestem gardze uchodzcami.

Ok idz teraz zrob sobie jakis plagiat czy jak to sie nazywa rozbierz sie do noga idz do kiboli albo pod sejm prosze wpuscie imigrantow :D mozesz tez isc do kiboli ale raczej przy kibolach moze pozowla ci pozyc jeszcze z 5min potem cie stulca ze rurka bedziesz oddychal xD.Super polska jest zacofana bo co? bo jemy jak normalni ludzie schabowego z ziemniakami? czy mielone ? slabe prowo naprawde 2/10  tak jak twoj temat dlaczego jemy mieso xD 

Opublikowano

z niczym ? K***a proszę CIę.

Wgl tak na marginiesie to gówno ogólnie wiesz a robisz k***a dyskusje. Wystarczy prześledzić wiadomości i codziennie coś się dzieje w europie .. "imigrant/uchodźca pochodzenia Syryjskiego zgwałcił kobietę"  "imigrant/uchodźca zgwałcił dziecko" , dzis złapali w Rosji Syryjczyków którzy, planowali zamach w Moskwie i Petersburgu. W każdy dzień cos się dzieje przez nich.

Za takie lewackie poglądy powinieneś zostać wypierdolony z forum i zbanowany permanentnie antypolaku. Idź się pochwal swoim rozumowaniem publicznie w swoim mieście to ciekaw jestem reakcji ludzi słuchających ciebie. W internecie to choć co uważasz i cwaniakujesz, a w rzeczywistości nikomu byś tak nie powiedział bo zapewne zaraz by ci ktoś wyjebał w ten pusty łeb i rozumu do głowy nabił

Szkoda twoich nerwów, to głupi troll co ma podnietę jak do niego piszesz. Admin zablokuj ten temat/wypieprz do kosza bo pisanie z tamtym osobnikiem uwłacza godności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...