Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyzxyz

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale po co dodawać koxy? Teraz będą czymś, bo są bardzo rzadkie! Nie dodawajcie craftingu plz

27977928268506397210.png

Opublikowano

Szykujcie się na start! Już 12.03.2016r.!

Nie może Ciebie zabraknąć.

Opublikowano

Rozumiem że 1.9 jest przetestowane i nie będzie żadnych poważnych problemów które mogą zepsuć start lub go opóźnić?

Pytam serio bo wiele osób ma gdzieś błędy ale woli się wypromować hasłami typu - "MAMY 1.9 !!!"

jjVvjT4.png

Opublikowano
#01 Post informacyjny
Witamy,
Od teraz co 20 like będzie pojawiać się jedna informacja na temat serwera. Pierwszą z nich jest tryb.. Zdecydowaliśmy się na 1.9 oraz Medium survival. Chcemy wszystko dokładnie przetestować czy wszystko poprawnie działa. Jeśli obędzie się bez problemów to uruchamiamy w środku edycji unikalny tryb HARDCORE, który zobaczycie tylko i wyłącznie u nas ;].

Lajki lajki lajki! :D https://www.facebook.com/xhcpl/posts/523298521178161

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

O której start?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Żałosne, ciągle przekladany start. Dwie godziny do startu były a wy jeszcze testy robiliscie. Problemy na 1.9? Szkoda ze cały czas mowiliscie ze wszystko gra. Nie polecam serwera...

Opublikowano

Żałosne, ciągle przekladany start. Dwie godziny do startu były a wy jeszcze testy robiliscie. Problemy na 1.9? Szkoda ze cały czas mowiliscie ze wszystko gra. Nie polecam serwera...

Od początku wiedziałem że tak będzie. Po prostu lans na 1.9 i autorski launcher by się gimbusy rzuciły a jak przychodzi co do czego to nawet nie ma informacji na MPC forum o opóźnieniach mimo że serwer był tak wcześnie zapowiadany.

Do tego ten post:

#01 Post informacyjny
Witamy,
Od teraz co 20 like będzie pojawiać się jedna informacja na temat serwera. (...) 

Lajki lajki lajki! :D

idealnie pokazuje poziom pod kogo ten serwer jest robiony. Liczy się tylko szpanowanie. Nawet jak się uda wystartować to wciąż nie ma pewności czy serwer się utrzyma dłużej niż 2-3 miesiące.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...