Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyzxyz

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekozak serwer, z*******a reklama, na pewno zagram i zobaczymy co z tego będzie. :v

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przekozak serwer, z*******a reklama, na pewno zagram i zobaczymy co z tego będzie. :v

Na pewno was nie zawiedziemy ;]

Na dniach pojawi się TS3 na którym będziecie mogli już zakładać kanały!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Trobol

Dziekujemy za opinie, gdybys potrzebowal masci na bol dupy, daj znac chetnie Ci kupie.

My nie bedziemy mnozyc online ani wpuszczac fake graczy (CC && M4)

Na dniach pojawia sie screeny wraz z filmami od youtuberow.

Opublikowano

lol, lol, lol, lol...

wbić na ten serwer można pod czterema adresami ip, legendcraft.pl, theminecraft.pl, xhc.pl, myhard.pl

można wbić na serwer przed oficjalna premiera : P

można niszczyć spawn, zakładać gildie za parę klocków dirta, gdy zginiesz respisz się w jakiejś ziemiance : P

a oto kilka ciekawych screenów z serwera |07-02-2016|

yn6xIug.png4BIqNdW.pngMmLRpoC.pngOMFNSCR.png1i0AGPa.pngwjBPl9P.pnghx80HZR.pngQOfebcX.pngnoX0nFE.pngKRyYXz4.pngRRL5Ejy.pngllUSkci.pngJff4J13.pngWRkZ5vs.png

yYDL6Vr.png

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

lol, lol, lol, lol...

wbić na ten serwer można pod czterema adresami ip, legendcraft.pl, theminecraft.pl, xhc.pl, myhard.pl

można wbić na serwer przed oficjalna premiera : P

można niszczyć spawn, zakładać gildie za parę klocków dirta, gdy zginiesz respisz się w jakiejś ziemiance : P

a oto kilka ciekawych screenów z serwera |07-02-2016|

Dodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazekDodany obrazek

Dodany obrazek

Powiedzieliśmy, że pieniędzy w ten projekt idzie masa. Pojawią się kolejne domeny ;)

Whitelista została wyłączona specjalnie. Pozdrawiamy ;d

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@macjoker007

Przez male moje niedopatrzenie i zmeczenie, moznabylo sobie grac :D

Potraktujmy to jako mini beta testy xD

Mapa nie byal jeszcze dobra ustawiona, wiec na kazdym sektorze byla inna mapa dlatego sie bugowalo w tej ziemiance, spokojnie :)

Domeny

Legendcraft.pl

Theminecraft.pl

Sa domenami naszymi.

Za to myhard zostal przekierowany z dobroci kamcia (pozdrawiam kamcio :3)

Opublikowano

Szkoda, że i tak nic z tego nie wyjdzie pomimo tego, że jest to tak pięknie opisane xD

+1

kiedy start?

https://scr.hu/eden1D

otek ty śmieszku

każdy ma swoje zdanie, nie wyjawie ci mojego bo nie chce psuć ci opinii

Opublikowano

@up

Chcialem wrzucic twoje dziecinne zachowanie "nie powinno Cie obchodzic dlaczego"

Ludzie mamy 21 wiek a z wami wciaz gada jak sie z malpami, no coz ale nic na to nie poradze tacy ludzie sa.

Argument pana wyzej jest "BO TAK" :)

Opublikowano

dziecinne zachowanie?

jeśli twoim zdaniem jestem dziecinny to powinieneś odpuścić, a nie dalej do mnie pisać i sie przypeirdalać.

teraz napisze to tu - życze ci by ten twój serwer nie wypalił, po tym co robiłeś innym serwerom (nie tylko naszemu) bo to już przegięcie. w końcu ktoś sie zdenerwuje i zacznie ddosować ciebie.

żeby nie było że puste argumenty to;

https://scr.hu/Xd51z2

https://scr.hu/1d43l9

https://scr.hu/wA1gR0

(oczywiście mam więcej screenów ale nie będe wszystkich wrzucał)

uważasz się za nie wiadomo kogo, że wszystko ci wolno i, że każdy ma się ciebie bać bo go zddosujesz albo zniszczysz mu serwer.

na początku byłeś miły i wydawałeś sie normalny ale potem jak ci pokazałem, że Easy jest u nas technikiem to zacząłeś crashować, ddosować i nie wiem co jeszcze.

radze ci przestać bo jak to ty pisałeś do mnie 'TO sie zemsci na Tobie.'. nic nie sugeruje tylko mówie, że jeśli dalej tak będziesz robił innym serwerom to w końcu sie wkurwią i zrobią to samo.

nie wiem jaki jest sens niszczyć komuś serwer bo ktoś kogo nie lubisz jest w jego ekipie.

pozdrawiam z domu!

Opublikowano

@happix3

Zacznijmy od tego ze to ze cos "padlo" i ja mowie ze lezy nie znaczy ze ja to wywalilem, a to jest duza roznica :)

Nigdy w zyciu nie zddosowalem zadnego serwera, uwazam ze ddosy sa dziecinne.

Niech easypeasy wypowie sie gdy ddosowal mi kablowke tydzien :)

(Smutek easy mowilem Ci ze zmieni mi ip dostawca ;*)

Wkleiles screena gdzie npaisales wyslij mi tego crashera, wiec jakiegos crashera chciales po cos konkretnego, nie uwazasz ze troche hipokryta jestes?

Jest mala roznica pomiedzy mna a shitrosem, ja wiem jak zabezpieczyc serwer :)

Nie boimy sie ataku na xhc.pl, spodziewamy sie ich bardzo duzo dlatego jestesmy gotowi.

shittros mialby spokoj gdyby easy nie pajacowal na czacie, niektorym to sie nie spodobalo i ich zaczal wywalac, a to ze ja powiem ze wywalilem nie znaczy ze tak bylo, to jest jednak roznica misiaku.

Prosilbym abys nie pisal w tym temacie apropo mojej osoby crashow ddosow czy co tam sobie jeszcze wymyslisz bo po prostu mi robisz spam tutaj.

Opublikowano

@OtekPlay

@happix3

Zachowajcie kulturę i idźcie na PW.
Robicie tutaj zbędny spam ;]

Dzisiaj na fanpage pojawi się dość ciekawa informacja, więc polecam obserwować!

Dziękujemy wszystkim, którzy byli czujni i wbili dzisiaj na serwer. Wyłapaliśmy parę poważnych bugów z waszych logów.

Na dniach będą pewnie kolejne niezapowiedziane lub zapowiedziane testy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Widze że nasz kochany Otek startuje z serwerem :) . Jaki administrator taki serwer , a że jesteś rakiem , to co mam pomyśleć o serwerze ? 

Achhh ... Aż mi sie przypomina jak happiemu obiecywałeś/zapowiadałeś (?) że szykuje sie coś wielkiego na fg, Ze fg nie będzie i coś tam jeszcze.

SS:

https://scr.hu/o316PP

https://scr.hu/mY1NA2

Cwaniakowałem xD ? A izi cie wkurzyl ?

* Pewnego dnia na mój serwer przyszedł jakiś łypek , zaczał spamić botami i prawic na chatcie jakieś swoje ideologie "Do czefreja nic nie mam , ale izi za dużo szczekal" . Myślę sobie spoko jak masz jakieś porachunki gadaj z izim  . A ten odpowiada ze "Do czasu kiedy tu jest izi będe wywalał ten serwer" ... Kurcze ja place za serwer ,  a jakiś typ wchodzi botami udając przy tym mieszanke anonymous i lorda Voldemorta * Cos w stylu naraziles sie nam , poniesiesz kare , chyba że wydasz nam Harrego Pottera! * Postanowiliśmy zaprosić go na TS . Niestety już tam nieco wymiękł i spierdolił mówiąc że do piątku  ( 3 tygodnie temu ) , serwer będzie zniszczony . No to założyłem się z nim o pizze.

Historia skończyła się na dalszych groźbach  i  tekstach "Przyjedz tylko do Warszawy, zobaczymy czy tam będziesz taki kozak"

Kiedyś tam na forum się chwaliłeś jak to nas wywalasz jak psy. Nie skomentowałem , nie chciałem ci psuć pięciu minut wielkiego hakiera.

Po raz enty chce cię uświadomić że jesteś żałosny , nie oszukujesz innych tylko samego siebie. Dobry hakier , jakim pośrednio siebie określasz , raczej powinien zadbać o swoją anonimowość . U ciebie najwidoczniej z tym kiepsko.

https://scr.hu/P75YaV

A ciebie obchodziło ile ja wydałem na serwer ? 

https://scr.hu/Xd51z2

Poplakaliśmy sie ? Ale przed tym jak spierdoliłeś z TS czy po ?

@AntyWarn

Jak wynika z mojej powyższej wypowiedzi nie mogę się doczekać na start ;)

Bajkopisarstwo u Oteka jest na porzadku dziennym. Wiec z prezentacja serwera jest pewnie podobnie . 

EDIT:

Nigdy w zyciu nie zddosowalem zadnego serwera, uwazam ze ddosy sa dziecinne.

Niech easypeasy wypowie sie gdy ddosowal mi kablowke tydzien  :)

(Smutek easy mowilem Ci ze zmieni mi ip dostawca ;*)

I ty śmiesz mówić o hipokryzji ?

http://pokit.org/get/?03c81b65c9b2a26d6fea31de0545d3f6.jpg

271891445034732220780.gif

Opublikowano

i dobrze że robie spam, niech inni też o tym wiedzą co robisz.

Czefrejowi wysyłałem screeny z tego co pisałeś o ddosach i o padnięciu naszego serwera.

Zacznijmy od tego ze to ze cos "padlo" i ja mowie ze lezy nie znaczy ze ja to wywalilem, a to jest duza roznica  :) - jedyny atak jaki mieliśmy i kiedy padał nam serwer to wtedy jak nas wywalałeś, chwaląc mi sie tym na gg i kiedy wbiły boty, ale to tylko raz przez edycje. 

Niech easypeasy wypowie sie gdy ddosowal mi kablowke tydzien - mówić to i ja moge, dowodów nie ma więc jak mam ci uwierzyć?

shittros mialby spokoj gdyby easy nie pajacowal na czacie, niektorym to sie nie spodobalo i ich zaczal wywalac, a to ze ja powiem ze wywalilem nie znaczy ze tak bylo, to jest jednak roznica misiaku. - chwaliłeś sie na gitterze i mi na gg o tym że wywaliłeś nasz serwer.

Wkleiles screena gdzie npaisales wyslij mi tego crashera, wiec jakiegos crashera chciales po cos konkretnego - gość mnie oszukał, nie zapłacił mi za grafiki więc chciałem się odwdzięczyć. x)

Jest mala roznica pomiedzy mna a shitrosem, ja wiem jak zabezpieczyc serwer  :) - to że masz dwóch czy tam trzech programistów w adm. to nie znaczy że zabezpieczysz serwer, i tak sie znajdzie sposób.

shittros mialby spokoj gdyby easy nie pajacowal na czacie, niektorym to sie nie spodobalo i ich zaczal wywalac, a to ze ja powiem ze wywalilem nie znaczy ze tak bylo, to jest jednak roznica misiaku. - teraz to dojebałeś.

no i standardowo screeny bo mam ich jeszcze kilka;

https://scr.hu/wA1gR0 - wypieraj sie dalej, póki co nie wychodzi ci to

@OldisPL

nie

@OtekPlay

twojej propozycji cd. bloga nawet nie ruszyłem, nie chodzi tu o ciebie bo nawet serwera wtedy nie miałeś.

a @Blayd to Czefrej

Opublikowano

@Blayd

Zacznijmy od tego ze obydwoje mi groziliscie na tsie ze do mnie przyjedziecie i mi dojebiecie, obydwoje wraz z czefrejem atakowaliscie mi stale ip internetu, po czym dostawca zmienil je a wy sie lekko cmokneliscie w pupke :)

Nie chce mi sie gadac na twoj temat bo az mi brak slow jak widze debilizm.

Ale powiem Ci, wasz start byl udany  :D  :D  :D

Nie jestem anonimowy uswiadom to sobie na zyczenie podaje Adres wraz z danymi osobowymi, nie boje sie najazdu gimnazjalistow.

Zaluje ze nie nagrywalem rozmow, ale smialibysmy sie wszyscy.

Koncze dyskusje apropo mojej osoby z Toba, temat nalezy do serwera jesli zamierzaliscie tutaj zrobic syf, nie uda wam sie, rozumiem ze masc na bol dupy potrzebna bo wam nie wypalil serwer no ale co ja poradze.

@happix3

A oskarzanie ze nie zaplacilem Ci za grafike to juz przestepstwo :)

I jak juz powiedzialem moge sie chwalic ze wywale "m**c" jak wylacza serwer to nie znaczy ze to ja zrobilem  :D 

Czekam na was na starcie misiaki

apropo shtrosa,

Zycze powodzenia na starcie misie :)

Jakiekolwike dalsze zaczepki bede ignorowal, jesli potrzebujecie pomocy zapraszam skype: otekplay ;)

Opublikowano

@OtekPlay

twojej propozycji cd. bloga nawet nie ruszyłem, nie chodzi tu o ciebie bo nawet serwera wtedy nie miałeś.

a @Blayd to Czefrej

toż dawałem ci screena jak napisałeś "no wyjebałem im znów serwer"

i to nie są zaczepki tylko prawda o tobie, że ddosujesz inne serwery a potem udajesz niewiniątko. 

Opublikowano

@OtekPlay

Ajjj Otek, Otek. Tylko winny sie tłumaczy.

Dużo forumowiczów już cie zna. Wiec nie ma sensu kontrować tego co napisałeś

Twoje zdolności do "Szeromówstwa" można poznać we wcześniejszych komentarzach.

Jak widze twoje posty to przychodzi mi na myśł jedno...

"Jak ludzie potrafią być fałszywi i zakłamani"

Pozdrawiam , gimnazjalista Czefrej 

Opublikowano

@happix3

http://scr.hu/0qbw/wjysd

Wciaz 0 dowodow ze to ddosuje serwery, nie PRAKTYKUJE nielegalnych rzeczy tak jak jest na ssie.

@Blayd

A juz nie przyjedziesz i mi nie dojebiesz z easpeasy?

Nie tlumacze sie, uwazam ze ludzie ktorzy przegladaja temat powinni wiedziec jaka jest prawda.

Reklamujcie sie dalej na czyis serwerach na czat spamujac ZAPRASZAM NA TAVROSA.

Milego startu juz poweidzialem.

Opublikowano

@OtekPlay

Zdanie na temat spotkania w Warszawie padło z twoich ust.

DDoS 'y , Boty , Crashery ? Co to za różnica . Przeszkadzałeś mi w prowadzeniu serwera.

@AntyWarn

Jaki będzie border mapy ? Drop już ustalony ?

Opublikowano

@OtekPlay

Zdanie na temat spotkania w Warszawie padło z twoich ust.

DDoS 'y , Boty , Crashery ? Co to za różnica . Przeszkadzałeś mi w prowadzeniu serwera.

@AntyWarn

Jaki będzie border mapy ? Drop już ustalony ?

Border mapy wstępnie będzie rozszerzany wraz z napływem graczy.

Chcemy uniknąć sytuacji w których klepy będzie szukać się miesiąc oraz takiej w której gracz nie będzie miał gdzie założyć cuboida.

Co do dropu to jak na razie się wstrzymujemy. Będzie konferencja to na niej wszystko ustalimy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Admin! Będzie paczka?....

tak serio będzie? bo wydaje mi się że bez paczki serwer nie będzie miał sensu, chodź może coś z niego wyjdzie

@AntyWarn

WOW mincraft, wejde napewno:)

Co ja tutaj robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...