Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyzxyz

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Biter.

Oceniasz microsofta po najnowszym windowsie czy starszej wersji?

(Nie pamietam jakos aby ktos dalej mowil ze microsoft jest BE przez viste) :)

To jest wlasine ten legendcraft, tylko ze inna domena :)

TheMinecraft stal przeciez 2 miesiace, postanowilismy go zamknac i nigdy wiecej nie wspolpracowac z niekompetentnymi osobami.

Mimo wszystko mam nadzieje ze wejdziesz na serwer :)

Mialem tu nic nie pisac...

Stal 2 miesiace ale bez Was. :) 

Prowadzilem to sam.

Nie polecam, administracja to złodzieje + psuedo programiści :D.

banner.png

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prowadzilem to sam.

ReiZerYT, naprawdę dziękujemy za opinię, dzięki Tobie nasz temat staje się jeszcze bardziej popularny :)

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii ale jak naprawdę będzie sami zobaczycie, w takim razie również Ciebie zapraszam na Start Serwera ^^

Opublikowano

Prowadzilem to sam.

Zgaduję, że kompetencje takiego półmózga jak Ty ograniczały się tam jedynie do sprawdzania graczy i odpisywania na czacie?

Z resztą, co tu dużo oczekiwać od cudzoziemca z czarnego kontynentu. Cud, że chociaż skrypty pisać potrafisz?

Opublikowano

Prowadzilem to sam.

Dam ci like, bo jak zwykle gdy coś powiesz to się śmiać chce. xD

@AntyWarn

Zróbcie dobrą paczkę antycheat, żeby nie było cheaterow jak na antycheat.pl :C

Pomocnik
Opublikowano

To co wkońcu bedzie? Launcher czy paczka ? Może lepszym wyjściem bedzie Launcher a w Launcherze paczka hm? a i w paczce jakie modyfikacje bedą? chyba te podstawowe czyl. Reis minimap oraz optifine hm?

Opublikowano

To co wkońcu bedzie? Launcher czy paczka ? Może lepszym wyjściem bedzie Launcher a w Launcherze paczka hm? a i w paczce jakie modyfikacje bedą? chyba te podstawowe czyl. Reis minimap oraz optifine hm?

Rozważamy opcje także tzw. Kontrolera który będzie robił za paczkę i będzie jakoby rozszerzeniem serwera. Ale wszystko będzie wiadome na dniach :)

Opublikowano

@Shao King

A tym ze pewnego dnia pieprzyk wstaje i nie ma dostepu do ftp,ssh a pieniadze z konta waszego uciekly, nie pochwaliles sie xD?

Bedzie paczka moze wraz z laucherem, 

I NIE BEDZIE U NAS 

ANI ARABOW

ANI ACTR.. ROBAKOW !

Opublikowano

@Shao King

A tym ze pewnego dnia pieprzyk wstaje i nie ma dostepu do ftp,ssh a pieniadze z konta waszego uciekly, nie pochwaliles sie xD?

Bedzie paczka moze wraz z laucherem, 

I NIE BEDZIE U NAS 

ANI ARABOW

ANI ACTR.. ROBAKOW !

Aha? Pieprzyk miał wiecej pieniedzy ode mnie z paypala. Dzieki ze napisales to teraz sie dowiedzial o tym kazdy.

ReiZerYT, naprawdę dziękujemy za opinię, dzięki Tobie nasz temat staje się jeszcze bardziej popularny  :)

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii ale jak naprawdę będzie sami zobaczycie, w takim razie również Ciebie zapraszam na Start Serwera  ^^

Który już to serwer otwierasz? 

Powiem Wam tajemnice tego Pana(x) ;), wszystkie projekty, które otwiera to robi wszystko i wyłącznie dla $.

Brak $? Nowa edycja albo zmieniamy domene tak jak zrobili teraz(xxx).

Theminecraft kiedy prowadziles ty + Oteq + Pieprzyk, stała 1 dzień? 

PS Otek i pieprzyk polecam odprowadzać podatek dochodowy. :)

banner.png

Opublikowano

@ Shao King

Dlatego otworzyles xtopa ta?

Nie wzielem zadnego % z enderboxa, wiec nie pierdol glupot.

I nie oskarzaj o nic, arabie ;)

Apropo podatku, chyba czas aby ktos CIe podkablowal allahu

Gdybys potrzebowal masci na bol dupy jak robaki, daj znac kupie Ci.

Opublikowano

@ Shao King

Dlatego otworzyles xtopa ta?

Nie wzielem zadnego % z enderboxa, wiec nie pierdol glupot.

I nie oskarzaj o nic, arabie ;)

Apropo podatku, chyba czas aby ktos CIe podkablowal allahu

Gdybys potrzebowal masci na bol dupy jak robaki, daj znac kupie Ci.

Pytaj sie Pana Raxona o %, on ma pieniądze ;).

Drogi stary przyjacielu Araby mają pieniądze, a nie jak ty sprzedają się tu i tam :D  :)

banner.png

Opublikowano

@Shao King

Macie bo kradniecie tak jak z bratem na rynku.

Smutne, bo nie nagrywalem wtedy rozmowy a szkoda.

Koncze dyskusje z pajacem.

Ale chyba odwiedze xtopa

Opublikowano

nie wiem czy wiesz drogi programisto @OtekPlay ale allah to na nasze 'bóg' 

każdego wyzywasz od idiotów, zjebów, kurw, frajerów a ich serwery od gówien, ogarnij sie typie xD

-

super serwer!111o1neoneone!1!1 kiedy start!

Pomocnik
Opublikowano

I takie pytanko skoro to H C to czemu w motd serwera adresie xhc.pl jest najlepszy "EasyHC" ?

Opublikowano

@Shao King

Macie bo kradniecie tak jak z bratem na rynku.

Smutne, bo nie nagrywalem wtedy rozmowy a szkoda.

Koncze dyskusje z pajacem.

Ale chyba odwiedze xtopa

Zapraszam serdecznie, twoje przeszkody nam nic nie zrobią.

Kradnę z bratem? Człowieku to ty mnie okradłeś pomyśl o czym ty piszesz. Bezbeku xD.

Ehh... Nie wierze w ludzi xDDD. Groźby ddosami, wywalaniem serwera(człowieku ja mam pieniądze swoje :D więc ty mi nie przeszkadzasz tylko graczom). Pzdr 600 d;

banner.png

Opublikowano

Dobra misiaki, czas zakonczyc ta rozmowe z debilami

Zaczniemy od Shao kinga

Zanim cokolwiek powiesz pajacu powiedz jak mi lizales dupe abym Ci cokolwiek napisal a ja Cie co roku zlewalem jak psa :)

Nastepnie pojedzmy do tego jak mowiles jaki to pieprzyk jest zly, a wspolpracowales z nim mnie wyrzucajac, Ciekawe.

Nastepnie mowisz o kims "zlodziej" bedac arabem i kradnac w swoim miescie powiedz mi czy wy allahy nie macie szacunku nawet do samego siebie.

Do dzis sprzedajesz moje i pieprzyka pliki, wraz z silnikiem ktory myslisz ze dziala poprawnie, to jest najlepsze.

Twoje pseduozabezpieczenie iptables nie dziala no ale happens.

@Edit

http://scr.hu/0qbw/s7ot0

http://scr.hu/0qbw/75p3b

@Shao King

#Gdybys potrzebowal wiecej daj znac.

@Edit2

Apropo gowno plikow, sry wzorowalem sie na Tobie jak pisalem je.

Hapix posluchaj mnie nie wiem po co dalej sie tutaj udzielasz ale nie, nie dostaniesz nic od nas, gadalem wczoraj z twoim mentorem easy, ktorego tak bardzo nie lubiles a teraz znow mu lizesz dupe, no ale nie komentuje tego, gadalem z easym i mowil ze w dupie ma te wasze spamy z czefrejem, ja tak samo, opini serwera nie zmienisz zapowiada sie sztos, a skoro nie potrafisz tego zrozumiec to twoj problem, Mowiac ze rozjebalem wam serwer nie wiem co chcesz wzbudzic w ludziach ale jestes zalosny, oskarzenia o ataki ddos sa jeszcze bardziej zalosniejsze, jak mozna kogos oskarzac o DDOS bez dowodu?

Maly cytat z rozmowy: http://scr.hu/0qbw/xd5fm

Gdzie tutaj napisalem ze bede ddosowal? NIE PRATYKUJE NIELEGALNCYH RZECZY, i zrozum to w koncu pajacu, i tak bede wyzywal kazdego kto rpzyjdzie pod tematem mi plakac apropo tego co robilem bede robil czy jaki jestem, bo to nie moj temat tylko serwera dla ktorego kodze i wkladam prace i serce :)

Rownie dobrze moglbym Ci zabic matke, ale oceniajac serwer bo ja tutaj jestem udowadniasz tylko ze jestes ignorantem i mnie nie lubisz prywatnie. HAPPENS.

PODSUMOWANIE PANOW #ALLAH AKBAR

Moj drogi czefrejku.

Po tym jak "wywalilem" wam serwer jak wy to nazywacie przyszedslem do was na tsie pogadac zwyczajnie odrazu twoi gimbokoledzy zaczeli mnie wyzywac jakim to smieciem i frajerem jestem bla bla bla.. Zaczeliscie temat ze przyjedziecie do mnie do "Pyrzyc" ja powiedzialem ze zapraszam i ze czekam, nastepnie mi wmawiacie ze to odemnie wyszla ta inicijatywa? I co jeszcze "pokazesz" albo zaprezentujesz swoja osoba? Znizasz sie do poziomu twojego kolegi mam nadzieje ze choc troche "wydoroslales", powodzenia z tarnosem :3

@Trobol

Halo trobol, Ciebie juz mam dosyc od kilku tematow no ale naszczescie lizales mi dupe swego czasu

Gdybys potrzebowal jeszcze jakies pomocy daj znac, bo robakiem poki co jestes.

Nie zamierzam rowniez wiecej wypowiadac sie na wszelkie zaczepki w moja strone, czas dorosnac misiaki, no ale wy dalej bedziecie mieli bol dupy i bedzie wymyslac [x] [x] wklej w miejsce x co tam chcesz wymyslic.

Opublikowano

Zaczniemy od Shao kinga

Zanim cokolwiek powiesz pajacu powiedz jak mi lizales dupe abym Ci cokolwiek napisal a ja Cie co roku zlewalem jak psa :)

Nastepnie pojedzmy do tego jak mowiles jaki to pieprzyk jest zly, a wspolpracowales z nim mnie wyrzucajac, Ciekawe.

Nastepnie mowisz o kims "zlodziej" bedac arabem i kradnac w swoim miescie powiedz mi czy wy allahy nie macie szacunku nawet do samego siebie.

Do dzis sprzedajesz moje i pieprzyka pliki, wraz z silnikiem ktory myslisz ze dziala poprawnie, to jest najlepsze.

Hapix posluchaj mnie nie wiem po co dalej sie tutaj udzielasz ale nie, nie dostaniesz nic od nas, gadalem wczoraj z twoim mentorem easy, ktorego tak bardzo nie lubiles a teraz znow mu lizesz dupe, no ale nie komentuje tego, gadalem z easym i mowil ze w dupie ma te wasze spamy z czefrejem, ja tak samo, opini serwera nie zmienisz zapowiada sie sztos, a skoro nie potrafisz tego zrozumiec to twoj problem, Mowiac ze rozjebalem wam serwer nie wiem co chcesz wzbudzic w ludziach ale jestes zalosny, oskarzenia o ataki ddos sa jeszcze bardziej zalosniejsze, jak mozna kogos oskarzac o DDOS bez dowodu?

Gdzie tutaj napisalem ze bede ddosowal? NIE PRATYKUJE NIELEGALNCYH RZECZY, i zrozum to w koncu pajacu, i tak bede wyzywal kazdego kto rpzyjdzie pod tematem mi plakac apropo tego co robilem bede robil czy jaki jestem, bo to nie moj temat tylko serwera dla ktorego kodze i wkladam prace i serce :)

Rownie dobrze moglbym Ci zabic matke, ale oceniajac serwer bo ja tutaj jestem udowadniasz tylko ze jestes ignorantem i mnie nie lubisz prywatnie. HAPPENS.

Moj drogi czefrejku.

Po tym jak "wywalilem" wam serwer jak wy to nazywacie przyszedslem do was na tsie pogadac zwyczajnie odrazu twoi gimbokoledzy zaczeli mnie wyzywac jakim to smieciem i frajerem jestem bla bla bla.. Zaczeliscie temat ze przyjedziecie do mnie do "Pyrzyc" ja powiedzialem ze zapraszam i ze czekam, nastepnie mi wmawiacie ze to odemnie wyszla ta inicijatywa? I co jeszcze "pokazesz" albo zaprezentujesz swoja osoba? Znizasz sie do poziomu twojego kolegi mam nadzieje ze choc troche "wydoroslales", powodzenia z tarnosem :3

@Trobol

Halo trobol, Ciebie juz mam dosyc od kilku tematow no ale naszczescie lizales mi dupe swego czasu

Nie zamierzam rowniez wiecej wypowiadac sie na wszelkie zaczepki w moja strone, czas dorosnac misiaki, no ale wy dalej bedziecie mieli bol dupy i bedzie wymyslac [x] [x] wklej w miejsce x co tam chcesz wymyslic.

Ja tobie lizałem dupsko? To ty do mnie o współpracę pisałeś i offerowałeś $ :) ; *.

Co do waszych plików, ty je wrzuciłeś na mpcforum, a później Nam płakałeś, że mogłeś je nie wrzucać. Sram na twoje pliki bo są gówno warte jak ty i twoje pomysły. 

Proszę dowody: 

Niszczenie serwerów:

http://screenshot.sh/mGSqVnbDnZ8DA

http://screenshot.sh/mFznBnmyTaz0C

banner.png

Opublikowano

na wstępie, nie jestem żaden hapix bo mój nick to happi

gadalem wczoraj z twoim mentorem easy, ktorego tak bardzo nie lubiles a teraz znow mu lizesz dupe - tu to mnie rozbawiłeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

do easiego nie byłem na początku przekonany po tym co wrzucał na swojego jutuba, myślałem ma zamiar zgrifować ale jednak się myliłem. easy nie jest żadnym moim mentorem, po prostu jesteśmy w administracji i tyle.

nie chce od was niczego, bo jak pisałem ci na gg, nie obchodzi mnie twój serwer. 

pisałeś mi że wyjebałeś serwer, wypierdalałeś Czefreja i easiego podczas gdy z tobą gadali. mam na to dowody.

przez słowo "wyjebanie" rozumiem ddosowanie lub wyłączanie go przed przeróżne sposoby typu crashery czy inne exploity.

gadalem z easym i mowil ze w dupie ma te wasze spamy - ma w dupie bo go to nie dotyczy ^^

i na koniec oczywiście nauka:

nie wiem co chciałeś przekazać tym 'allah akbar' ale to na pewno nie jest obraza tylko tekst który muszą wypowiadać ludzie którzy chcą przejść na strone muzułmanów

wiec nie rozumiem twojej idei pisania 'allah akbar' czy 'allahu'

i jeszcze screen, zapomniałbym

https://scr.hu/zePXkJ

jak chcesz to skończyć to napisz mi normalnie na gg a nie 'wypierdalaj', 'k***a durniu' bo tylko pokazuje jaki jesteś że zamiast spróbować normalnie to pogarszasz bardziej wyzywając mnie czy innych

joł

@Drejkus super, nie wpieprzaj sie bo to nie twoja sprawa

Opublikowano

Czy Wy nie rozumiecie, co to znaczy ''wrócić do dyskusji na temat serwera?''. Każdy następny post nie na temat nie będzie już karany warnem, a blokadą postów. Radzę zaprzestać w tym temacie te sprzeczki, a wypłakać je sobie na PW. 

Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - ostrzegam.

Wróćcie do dyskusji na temat serwera, a nie prywatnych sprzeczek. Każdy następny taki post będzie karany warnem. 

Opublikowano

Zaczniemy od Shao kinga

@Edit

http://scr.hu/0qbw/s7ot0

http://scr.hu/0qbw/75p3b

@Shao King

#Gdybys potrzebowal wiecej daj znac.

@Edit2

Apropo gowno plikow, sry wzorowalem sie na Tobie jak pisalem je.

Moj drogi czefrejku.

@Trobol

Widzisz, wyszedłem na + nie rozpoczynając z tobą współpracy :P rok temu ?

Nie lubię współpracować z osobami niekompetentnymi a tym bardziej z dzieciakami które uważają się za programistów. :)

Co do reszty, tutaj wypowiadających się nie spamcie tutaj bo nie ma sensu serwerek i tak mu nie wypali B) 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Spoko calkiem sie zapowiada, mam nadzieje ze serwer dlugo bedzie stal, bo czytajac innych posty wynika ze projekty byly kruche.

Opublikowano

Spoko calkiem sie zapowiada, mam nadzieje ze serwer dlugo bedzie stal, bo czytajac innych posty wynika ze projekty byly kruche.

Postaramy się zrobić to jak najlepiej, jeżeli macie jakieś pomysł opinie zapraszam do pisania jeśli będą dobre z chęcią je wdrożymy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...