Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Deathcore, Metalcore] Bring Me the Horizon

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzisz, że nikt nie chce dyskutować? Czemu odświeżasz na siłę? A może sam zainicjowałbyś rozmowę? Bo ja wszystko, co chciałam, to napisałam w postach wcześniej.

Nie odświeżam na siłę, skoro mam do tego prawo - to z niego korzystam. Tym samym mając nadzieję, że jeżeli temat będzie na samej górze, to ktoś się do niego włączy.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzisz, że nikt nie chce dyskutować? Czemu odświeżasz na siłę? A może sam zainicjowałbyś rozmowę? Bo ja wszystko, co chciałam, to napisałam w postach wcześniej.

Nie odświeżam na siłę, skoro mam do tego prawo - to z niego korzystam. Tym samym mając nadzieję, że jeżeli temat będzie na samej górze, to ktoś się do niego włączy.

Prawa nie powinno się nadużywać. Jak chcesz, żeby ktoś się wypowiedziała to zachęć go do tego. 

Opublikowano

Tylko żeby była dyskusja o zespole muszą być ludzie którzy ten zespół lubią , i ludzie którzy tego zespołu nie lubią :v

Nawet jeśli będzie dwie osoby które lubią ten zespół i wypowiadają się o nim , wtedy nadal nie będzie dyskusji , ponieważ nie będzie w tym temacie osoby która nie lubi tego zespołu.

@Karyvlea

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...