Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antyreklama i hejt na serwer 4Death.pl

xShejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję zakończyć temat krótkimi słowami. Jaki morał z ów tematu?

Ten serwer to po prostu zjebane gówno, co potwierdza zachowanie partycypantów tejże konwersacji.

Najbardziej deliberacyjne jest obrażanie się. Każdy próbuje pokazać swą wyższość. Niemniej jednak wszyscy jesteście spierdolinami umysłowymi.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

ciekawe posty przeczytalem o.O

no coz od czego zaczac :yay:

moze od psc, wszystkie przedmioty ktore byly przekazywane z konta gm dla gracza byly tylko i wylacznie za posrednictwem kodu psc, na stronie byla wylaczona od jakiegos czasu usluga i to nie pierwszy raz bo kilkakrotnie i nie bylo jakiejkolwiek mozliwosci doladowania sm przez psc. Sporo osob pisalo mi wiadomosci ze chce kupic cos w is a nie ma opcji psc dlatego tak a nie inaczej zostala zakonczona ta sprawa. I tak i tak wszystkie pieniadze czy to jest kupione psc czy sms ida na serwer a nie dla bog wie kogo wiec nie rozumiem o co jest problem? o to ze ktos kupi psc prywatnie czy na stronie? lecac dalej, sofrozyna stracil posade za wyladowanie dwoch kont itemami najbardziej wartosciowymi na serwerze (bez obaw zostalo to zablokowane i nie wyplynelo) - mimo zakazu przywolywania itemow na inne strony gry, zrobil to - i TO JEST GLOWNY POWOD wydalenia tego czlowieka z team. Po trzecie, kazdy gm byl sprawdzany pod wzgledem komend, doskonale wiem co odprawial sofro jak mnie nie bylo. Na dzien dzisiejszy mam duzo argumentow w tej sprawie przeciwko sofro, ale to jest koniec. nie bede ich publikowal bo to nic nie da ani mi ani wam. Skonczony jest ten temat i dodajac na zakonczenie, jezeli ktos nie ma ochoty grac na tym serwerze to niech grzecznie usunie ta gre z komputera i nie przeszkadza innym.

ps pozdrawiam serdecznie niektore osoby wypowiadajace sie w tym temacie, ktore nie maja zielonego pojecia o tym co sie dzieje w sednie serwera, bo najwiecej wiem w tym ja co jest a co jest plotka

Opublikowano

Zgadza się wyładowałem 2 postacie SWOJE itemami z is ale w przeciwieństwie do twoich poprzednich adminów nie rozdawałem nikomu nic za darmo (z wyjątkiem farby raz) 
Twoje żałosne stękanie na gg żebym szukał Ci psc było tak śmieszne że nie będę nic pisał bo to nie ma sensu.
Mówisz że cała kasa z psc i wgl. z is na serwer idzie tak ? haha :D  To patrzcie niżej.

[VIP]Dziecko to CJ

A może dorzucić jeszcze screena gdzie piszesz "hajs się zgadza będzie na nowe ajfony" czy jakoś tak to było :)

post-1276453-0-24744500-1454803464.png

post-1276453-0-70049700-1454803464.png

post-1276453-0-10826300-1454803465.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...