Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antyreklama i hejt na serwer 4Death.pl

xShejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1276453-0-12783600-1454598581.pngpost-1276453-0-12783600-1454598581.pngWitam, szukacie fajnego serwera ? A może ktoś polecił wam serwer 4Death.pl więc teraz w wielkim skrócie powiem wam czemu nie warto tam grać, i jak to jest gdy płaci się za bycie GM a administrator ma cię w dupie wykorzystuje cię i ma dosłownie wyjebane na serwer a w głowie mu tylko kasa, żeby nie było że moje słowa są puste mam dowody na to co napiszę.

Nie wiem czy drogi [HA]CJ ma sponsora czy tylko udaje że go ma ale to nie ważne.
Zacznijmy od momentu "resetu eq,  a nawet postaci"  czemu w "" a no dlatego że nikt na serwerze nie uwierzył w to że na hostingu zepsuł się BACKUP i nie można było przywrócić stanu gry np. z poprzedniego dnia.
O dziwo dzień wcześniej zostały dodane nowe bronie oczywiście do IS (bo hajs musi się zgadzać), później nastąpiła owa "awaria" i backup padł tak stwierdził CJ i powiedział że będzie rekompensata w postaci SM których do dzisiaj nikt nie dostał i nie dostanie.
Ja oraz inny GM serwera cisnęliśmy beke z CJ że zrobił specjalnie reset a teraz wmawia że coś nawaliło (bo niby próbował dodać na serwer coś nowego).
Bezustannie pisał mi na gg żebym szukał mu kupców na itemy z IS (najlepiej przelew lub psc) ze względu na to że nie będzie musiał dzielić się ze sponsorem (o ile go ma)  kupując w IS 50% idzie do sponsora także sprzedawał eq na "lewo".
Pisząc mu nawet podając propozycje pod nos żeby coś wgrał nowego na serwer mówił "zobaczymy" "dodam w najbliższym update" "pomyslę" itd.
Sam często wchodził na postać [VIP]Dziecko lub inną udając zwykłego gracza i spamił próbując sprzedać eq.
Jedyne co dodał to wspomniane wcześniej bronie do IS (żeby zarobić). Administrator ma wszystko w dupie nie interesuje się graczami, zwykle nie odpisuje na wiadomości, a jesli ktoś napisze "chcę coś kupić" ma odpowiedź niemalże automatycznie :)
Do tej pory ja [GA]Sofrozyna sam całym serwerem się zajmowałem i wszystko mu załatwiałem, pisałem z graczami rozwiązywałem wszystkie problemy, a on się na mnie wypiął za "branie eq z is na swoje postacie do dozo itp." (co innego jakbym rozdawał eq ale nic takiego nie miało miejsca) 
Poniżej załączam kilka screenów z gg z korespondencji mojej i drogiego CJ (gdyby ktoś chciał jeszcze bardziej pogrążające i śmieszne screeny to podeślę z konferencji mojej CJ i innego GM.
Nie polecam tego serwera, popełniłem błąd wydając masę pieniędzy na to by mieć tu admina, to ja powinienem dostawać wynagrodzenie a nie odwrotnie.
(Możecie mnie hejtować, napisałem prawdę).

post-1276453-0-75351500-1454598581.png

post-1276453-0-19246500-1454598582.png

post-1276453-0-73654200-1454598582.png

post-1276453-0-26315900-1454598583.png

post-1276453-0-67260200-1454598583.png

post-1276453-0-22763600-1454598584.png

post-1276453-0-74769200-1454598584.png

post-1276453-0-14930200-1454598585.png

post-1276453-0-52722700-1454598585.png

post-1276453-0-09297700-1454598593.png

post-1276453-0-04965400-1454598594.png

post-1276453-0-41294300-1454598594.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jeszcze nie wszystko tutaj postawa nieudolnych adminów śmieszy jeszcze bardziej :)
Za obraze od razu perm leci także uważajcie :D haha
Dodaje kilka nowych fotek na których widać jaki [HA]CJ i jego [GM]Quinella są siebie warci (pisząc ze mną Quin nie raz wyzywała, poniżała i śmiała się z [HA]CJ)

post-1276453-0-91981300-1454790133.png

post-1276453-0-44060200-1454790135.png

post-1276453-0-84738200-1454790135.png

post-1276453-0-28415500-1454790136.png

post-1276453-0-23176500-1454790138.png

post-1276453-0-20883200-1454790140.png

post-1276453-0-66765600-1454790140.png

post-1276453-0-06835400-1454790141.png

post-1276453-0-43767000-1454790141.png

post-1276453-0-82941200-1454790141.png

Opublikowano

To jeszcze nie wszystko tutaj postawa nieudolnych adminów śmieszy jeszcze bardziej :)

Za obraze od razu perm leci także uważajcie :D haha

Dodaje kilka nowych fotek na których widać jaki [HA]CJ i jego [GM]Quinella są siebie warci (pisząc ze mną Quin nie raz wyzywała, poniżała i śmiała się z [HA]CJ)

Co za dziecinada... Stawiać serwer nie dośc, że serwer 4 fun gdzie eq jest w is to jeszcze z navi żenada. Jeszcze te wyłudzanie pieniędzy xD

Opublikowano

Co za dziecinada... Stawiać serwer nie dośc, że serwer 4 fun gdzie eq jest w is to jeszcze z navi żenada. Jeszcze te wyłudzanie pieniędzy xD

Nie wiesz co to navi chyba XDD Ale jebac. Sofrozyna wylecial bo Eq rozdawal true. 

Opublikowano

HAHAHAHAA KURW@ HAHAHAHAHAHAH OD DAWNA WAM MOWILEM (GRACZOM) ZE TO GÓWNO I NIE WARTO GRAĆ. POZDRO OD SHIZ'A <3 QUINELLA TO SYF TAK SAMO CJ , SOFROZYNA, POLAĆ CI, ZAPALIMY, ZBAKAMY COS NA TĄ OKAZJE <3 XDDDD A EFTER I JEGO BANDA P****ÓW MOŻE OBCI@GAĆ

Opublikowano

Permy za obrazę, za podawanie info o tym temacie, ludzie na serwerze jest komuna :D

Nie wiesz co to navi chyba XDD Ale jebac. Sofrozyna wylecial bo Eq rozdawal true. 

Nie rozdawałem eq za darmo, gracze płacili poprzez psc które dawałem CJ i potem dostawali ode mnie za to eq :)
Ale myślcie co chcecie wam nie da się wytłumaczyć nic, widzicie rozmowy moje i CJ tylko HAJS musi się zgadzać a Was graczy i mnie miał w dupie.

Opublikowano

Permy za obrazę, za podawanie info o tym temacie, ludzie na serwerze jest komuna :D

Nie rozdawałem eq za darmo, gracze płacili poprzez psc które dawałem CJ i potem dostawali ode mnie za to eq :)

Ale myślcie co chcecie wam nie da się wytłumaczyć nic, widzicie rozmowy moje i CJ tylko HAJS musi się zgadzać a Was graczy i mnie miał w dupie.

JA CI WIERZE ZIOMECZKU, MI NIGDY NIE OKANTOWAŁEŚ, PRONTO MORDO xD DORBZE ZROBILES I TYLE, JAK QUINELLA MNIE BANOWALA ZA OBRAZY A SAMA POTEM NAS OBRAŻALA, PLUJE TAKIM W RYJ, Z RESZTĄ W WAKACJE ONI WSZYSCY ZAWISNĄ NA DRZEWIE, NIE BEDE SIE Z PZIDAMI BAWIŁ xD

Opublikowano

Sofro spójrz na gg, a co do tego serwera to było oczywiste że prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw :) 

Opublikowano

Sofro spójrz na gg, a co do tego serwera to było oczywiste że prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw :)

Przenosisz lizanie dupy z serwerow na GG? :O To ja sie pisze podac gadu? Wylizesz mi rowek tez? :D 

Opublikowano

Najbardziej w*****a to ,że ktoś zapiepsza na Eq a itak nasza nowa Quinella z Efterkiem rozdają ekwipunek .

SREFTER k***a ssie pałe a quinella to Asuna, taka SUNIA, że c**j jej w dupe

Opublikowano

SYF NA SERVIE ZROBILI I TERA NIECH Z CJEM NAPRAWIAJĄ Zachcialo mu sie gma Dziewczyny eftera która sie wgl na tym nie znała i musieli ją uczyć wszystkiego bo zapłacila  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD POZDRO

Jeszcze daje permy za to ze jej chłopaka sie obraża :DDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przenosisz lizanie dupy z serwerow na GG? :O To ja sie pisze podac gadu? Wylizesz mi rowek tez? :D

Sklej tam wary, bo zapewne jesteś zerem pokroju Eftera :)

Opublikowano

I wyszło szydło z worka :), zamykać takie syfy niech w końcu biorą się właściciele MT2 za zamykanie serwerów bez licencji oraz karanie taboretów za stawianie owych :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

SYF NA SERVIE ZROBILI I TERA NIECH Z CJEM NAPRAWIAJĄ Zachcialo mu sie gma Dziewczyny eftera która sie wgl na tym nie znała i musieli ją uczyć wszystkiego bo zapłacila  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD POZDRO

Jeszcze daje permy za to ze jej chłopaka sie obraża :DDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDD

Ty pewnie jestes Ambasdor gowniak ktory sie rozplakal na serwerze. Eq nikt nie rozdal logi byly sprawdzanie :D A ludzie co mieli EQ vipa mieli kupione. :D Pisales z Asuna normalnie, a jak dowiedziales sie ze to Yuni to Ci sie padaka wlaczyla bo jestes Pionkiem Jedynaka ktory i tak kazdemu dupe wylizal juz na tym serwerze bekowo. Jedyna rzecz ktora tak naprawde rozwalila serwer to wasze zachowanie i brak kultury. Lizanie dupska i pisanie gowien na temat ludzi na serwerze nie wspomne o plakaniu. :) Taka jest prawda, wszyscy zawiniliscie na upadku tego serwera :D Karolina w sumie sama kiedys brala EQ od CJ i jej gildia miala od niego Eq wiec o c**j chodzi. Ambasador sie wkurwil bo wydal hajs a potem ludzie wydali i juz nie byl taki dobry. Shiz to ten zjeb co dostal perma million razy za wh i sie cieszy. Rozjebaliscie WY serwer nie administracja ktora sie starala robic reklamy i poswiecala wam czas zeby robic OX'y wy niewdzieczne kurwiszony. 

Opublikowano

Ty pewnie jestes Ambasdor gowniak ktory sie rozplakal na serwerze. Eq nikt nie rozdal logi byly sprawdzanie :D A ludzie co mieli EQ vipa mieli kupione. :D Pisales z Asuna normalnie, a jak dowiedziales sie ze to Yuni to Ci sie padaka wlaczyla bo jestes Pionkiem Jedynaka ktory i tak kazdemu dupe wylizal juz na tym serwerze bekowo. Jedyna rzecz ktora tak naprawde rozwalila serwer to wasze zachowanie i brak kultury. Lizanie dupska i pisanie gowien na temat ludzi na serwerze nie wspomne o plakaniu. :) Taka jest prawda, wszyscy zawiniliscie na upadku tego serwera :D Karolina w sumie sama kiedys brala EQ od CJ i jej gildia miala od niego Eq wiec o c**j chodzi. Ambasador sie wkurwil bo wydal hajs a potem ludzie wydali i juz nie byl taki dobry. Shiz to ten zjeb co dostal perma million razy za wh i sie cieszy. Rozjebaliscie WY serwer nie administracja ktora sie starala robic reklamy i poswiecala wam czas zeby robic OX'y wy niewdzieczne kurwiszony. 

Hahhahahahahahahahahaha Pionkiem Który cie gnoił jak szmate i nie grałes bo plakałeś bo cie każdy bił dopóki twoja <nie wiem czym to jest> Quinella Gma nie dostała XDDDDDDDDDD DLA CIEBIE KAŻDE ZDANIE NA TWÓJ TEMAT Żelowaty Typie który mieszka gdzieś w bunkrze na Norwegi to Płacz xD

Opublikowano

Jesli wam sie serwer nie podobal to po co graliscie bo nie rozumiem? Gdybyscie mieli okazje to byscie zostali GM'ami i pewnie rozdawali EQ jak Jebutnik etc. I jestem o tym przekonany taka jest prawda. :) 

Nie jeden z was pisal o EQ do GM'a, do CJ zapewne tez ale beka.

Opublikowano

Przypominam, że przez pewien czas zajmowałam się forami CJ jak i pomagałam mu na serwerze więc za to miałam od niego sm więc akurat tutaj nie ma nawet dyskusji. Moja gildia nie miała ode mnie eq, co najwyżej parę osób co im dałam jakieś zbrojki 2 sloty, które oddali mi znajomi gdy odchodzili więc widać, że żal wam dupska ściskał, bo ja i moja gildia mieliśmy a wy niestety nie :) Poza tym kim Ty k*rwa jesteś, najpierw napisz tutaj swój nick a dopiero potem udawaj wielkiego Alvarosa i obrońce Eftera :) 

Opublikowano

Hahhahahahahahahahahaha Pionkiem Który cie gnoił jak szmate i nie grałes bo plakałeś bo cie każdy bił dopóki twoja <nie wiem czym to jest> Quinella Gma nie dostała XDDDDDDDDDD DLA CIEBIE KAŻDE ZDANIE NA TWÓJ TEMAT Żelowaty Typie który mieszka gdzieś w bunkrze na Norwegi to Płacz xD

Chyba mnie pacholku z kims pomyliles :D Jestes pionkiem w tej calej grze i pewnie robil bys wszystko co by Ci kazali, grasz jak Ci zagraja pizdusiu. Jestes tyle warty co Jedynak i 14 Letni Lisu. Do tego doszedl Jacus (Asillia) Piekna z was para. :D Paczka takich jak wy to beczka

Przypominam, że przez pewien czas zajmowałam się forami CJ jak i pomagałam mu na serwerze więc za to miałam od niego sm więc akurat tutaj nie ma nawet dyskusji. Moja gildia nie miała ode mnie eq, co najwyżej parę osób co im dałam jakieś zbrojki 2 sloty, które oddali mi znajomi gdy odchodzili więc widać, że żal wam dupska ściskał, bo ja i moja gildia mieliśmy a wy niestety nie :) Poza tym kim Ty k*rwa jesteś, najpierw napisz tutaj swój nick a dopiero potem udawaj wielkiego Alvarosa i obrońce Eftera :)

Ta administracja tez sie zajmowala serwerem, wiem ze robilas za murzyna CJ :) Zal dupy nikomu nie sciska po prostu piszecie glupoty. Nie macie dowodow na rozdawanie eq a to piszecie. Placz mode sie wlaczyl u kazdego z was. To sie robi smieszne, kiedys ten serwer byl fajniejszy a teraz same gowna sie dzieja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...