Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 800-1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory ale brzydkie, jak by babcia je utkala z welny i nakleila znaczek nike xD i sprzedala za 8 paczek xD

Wlasnie wpisalem w allegro i juz wyskoczyla para. A piszesz, ze nie kupie ich prawie nigdzie...

Ale kupowac buty tylko dla fejmu?! ... "wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich"...

Kupilem swoje za prawie 3 paczki i jeszcze nikogo w nich na ulicy nie spotkalem, a patrzylem na to by byly wygodne ale nie brzydkie, bo wiekszosc dnia spedzam na nogach

@ Topic

W polsce nie dalbym za buty wiecej jak 400 zl

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://allegro.pl/adidas-yeezy-350-boost-36-46-gratisy-firma-i5976945956.html

JESZCZE POWIEDZ ZE TO TE TO SKISNE MAKS ZIA

o superboostach myslalem,ale sam nie wiem

Z wlasnej glupoty predzej skisniesz. Pisalem o tych co kupil Exile. Teraz to ja krece beke z Ciebie :)

no ziomek z hype5 wystawił je na allegro, a bezbek powie, że masa ich jest w internecie i kupisz je nawet w gosporcie, czyli twoim lokalnym sklepie obuwniczym.

@1361622928-U485574.pngSyberian

czekaj na restock yeezów, 850 ziko na adidasie xD

już 40 osób koczuje pod chmielną, nie da rady wyłapać xD

zapytaj dwóch ziomków z drugiej strony, oni ponoć je przymierzali i są bardzo łatwo dostępne, może ci ogarno po taniości xD

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6

Sory ale brzydkie, jak by babcia je utkala z welny i nakleila znaczek nike xD i sprzedala za 8 paczek xD

Wlasnie wpisalem w allegro i juz wyskoczyla para. A piszesz, ze nie kupie ich prawie nigdzie...

Ale kupowac buty tylko dla fejmu?! ... "wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich"...

Kupilem swoje za prawie 3 paczki i jeszcze nikogo w nich na ulicy nie spotkalem, a patrzylem na to by byly wygodne ale nie brzydkie, bo wiekszosc dnia spedzam na nogach

@ Topic

W polsce nie dalbym za buty wiecej jak 400 zl

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://allegro.pl/adidas-yeezy-350-boost-36-46-gratisy-firma-i5976945956.html

JESZCZE POWIEDZ ZE TO TE TO SKISNE MAKS ZIA

o superboostach myslalem,ale sam nie wiem

Z wlasnej glupoty predzej skisniesz. Pisalem o tych co kupil Exile. Teraz to ja krece beke z Ciebie :)

no ziomek z hype5 wystawił je na allegro, a bezbek powie, że masa ich jest w internecie i kupisz je nawet w gosporcie, czyli twoim lokalnym sklepie obuwniczym.

@1361622928-U485574.pngSyberian

czekaj na restock yeezów, 850 ziko na adidasie xD

już 40 osób koczuje pod chmielną, nie da rady wyłapać xD

zapytaj dwóch ziomków z drugiej strony, oni ponoć je przymierzali i są bardzo łatwo dostępne, może ci ogarno po taniości xD

xD

Mysle kurde miedzy tymi yeezy a iv wc

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

podejdź jutro, poświecisz polakowi gotówką przed twarzą to ogarniesz po taniości

połowa to już pewnie ustawiona jest, sam jestem ciekaw jak teraz zrobią, czy znowu losowanko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...