Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 800-1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,szukam fajnych butow w ktorych bede mogl polatac wiosna / latem,obojetnie jakie brandy.

Zastanawialem sie nad jordanami iv oreo ale sam w sumie nie wiem

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1000? ^^ Lekka przesada wedlug mnie. No ale twoje buty. Idziesz do markowego sklepu z butami i prosic o buty wysokiej jakosci . Na na powaznie za 1000 zl to ludzie na slub nie kupuja xD

Opublikowano

XDDDDDDDDDD LOL Kup trampki w tesco za 15 zl a reszte podaruj na jakis cel charytatywny (Y)

Jakość podobna do Jordanów to fakt.

300 PLN to maksymalna kwota wartości chińskich bucików nike, adidas itp. sam je noszę, ale więcej niż 300 PLN za taką jakość bym nie dał, kolega wyżej dał bardzo dobrą radę, idziesz to pierwszego lepszego sklepu premium i za 1k dadzą ci naprawdę genialne jakościowo buty.

Opublikowano

Na cele charytatywne co miesiac wplacam jakas sumke,na wóde tez mam oddzielny hajs xD

W mojej okolicy nie ma takich sklepów,dlatego wole zamawiać przez internet,niekoniecznie z polski

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

U mnie w miescie to jest troche tych eksluzywnych sklepow. Ale to sama elita tam kupuje z miasta. ceny od 200-500 + euro za pare. Poprobuj cos moze z Yanko, Carmina, Joseph Cheaney oraz Loake . Najlepiej jak bys spytal na jakim specjalistyczym forum o odziezy  np.  Ja sie malo orientuje w tych eksluzywnych sklepach  bo ceny to mnie troche  przerazaja a nie zarabiam kokosow , takze pytaj innych.

Opublikowano

jesteś niepoważny aby buty za 800 kupować. Wywaliłeś pieniądze w błoto

Ty tak sadzisz, dla mnie 800 zł za buty to normalna cena.

Pomijając fakt ze to deadstock i nie kupisz ich prawie nigdzie, wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich :D

A jak kogoś ciekawi jakie to, to są to nike flyknit racer oreo 1.0

Opublikowano

Za co te warny Remover chuju zlamany. Wlasnie k***a ze bede spamowac cebulaku teraz . Mozesz mnie zbanowac ale najpierw skocz do miecza.

Opublikowano

Ty tak sadzisz, dla mnie 800 zł za buty to normalna cena.

Jak najbardziej można kupić buty za 800 PLN, ale wydawanie takiej kwoty za chińskie buty to przesada, są marki które są tyle warte, ale na pewno nie dałbym za chińskie najacze 800 PLN.  :v

Opublikowano

jesteś niepoważny aby buty za 800 kupować. Wywaliłeś pieniądze w błoto

Typowe polskie rozumowanie - jak czegoś nie rozumiem, to jest głupie. Wyjdź.

Za tysiąc proponowałbym jednak 2 pary butów - Flight 89 - zawsze polecam, bo są bardzo wygodne, a drugie możesz sobie strzelić jakieś ładne NBki, może 574?

Nie znam żadnych butów za 1000zł...

Opublikowano

dzisiaj do mnie przyszły, kwota to okolice 800 zł

pPh5jbI.png

Piekne *.*

Gdzie kupiles????????????????????

Typowe polskie rozumowanie - jak czegoś nie rozumiem, to jest głupie. Wyjdź.

Za tysiąc proponowałbym jednak 2 pary butów - Flight 89 - zawsze polecam, bo są bardzo wygodne, a drugie możesz sobie strzelić jakieś ładne NBki, może 574?

Nie znam żadnych butów za 1000zł...

Mam juz jedne nb i sa mega wygodne ale tak srednio mi sie podobaja,flight 89 tez zajebioza 

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Te buty idzie kupić za granicą za 500-600 zł haha :P

A co do tematu Jordy 4 oreo spoko sprawa, sam je mam :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jordany są trochę za duże :/ ja rok temu kupiłem Maxy Suit & Tie za jakieś 650 zlotych i jestem z*********e zadowolony - raz, że świetnie wyglądają, a dwa jeszcze nie widziałem żeby ktoś miał takie :)

lownfast

Opublikowano

Jordany są trochę za duże :/ ja rok temu kupiłem Maxy Suit & Tie za jakieś 650 zlotych i jestem z*********e zadowolony - raz, że świetnie wyglądają, a dwa jeszcze nie widziałem żeby ktoś miał takie :)

ale maksy sa przereklamowane,wystarczy ze mam af1 i juz wygladam jak typowy gimb :v

XDDD

banner1.png

Opublikowano

z Jordanów mogę polecić superfly 3, 4. Mają wysoki stan kostki ale dobra wentylacja więc tego tak nie czuć. Ewentualnie HUGO FUCOMID lub Versus Versace. Ogólnie gustuje raczej w klasyce  :v

s4ElBud.png
Opublikowano

Rozumiem dawać tyle na buty typu Bugatti, Diesel itp, ale nie za chińskie jak napisałem Marceli najeczki czy adiki. Przesada. Lepsze są klasyczne buciki do chodzenia gdzie ci pasuję do wszystkiego, na każdą okazje, nie ważne czy szkoła czy kościół. takich poszukaj.

Opublikowano

dzisiaj do mnie przyszły, kwota to okolice 800 zł

pPh5jbI.pngo

o mordo jak cie szanuje

/topic

flyknit orca sa bardzo fajne

19 bedzie restock yeezow ale nie wiem czy to na twoja kieszen

albo adidas ultraboost, polecam, pure boosty tez spoko

Opublikowano

na adidasie pewnie 400 zł ale za c***a nie kupi się yezzów, wiadomo znajomki z chmielnej runcolors pewnie sobie ogarną, ale dla zwykłego klienta one są nieosiągalne, no chyba że 3k zł

Opublikowano

w ch*j chcialem yeezuski ale wyprzedaly sie szybko jak h*j,a dolozyc moge maks 500-600 zł,nei wiecej ;/

XDDD

banner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...