Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 800-1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tu c***a ani jezusa nie widzę, ale oki...

Już lepiej zainwestować w Jordany, yezzy jakościowo będą tragiczne, a wiem bo przymierzałem w sklepie, nawet chciałem je kupić! Ale od Roshe Runów się wcale nie różnią jakościowo.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tu c***a ani jezusa nie widzę, ale oki...

Już lepiej zainwestować w Jordany, yezzy jakościowo będą tragiczne, a wiem bo przymierzałem w sklepie, nawet chciałem je kupić! Ale od Roshe Runów się wcale nie różnią jakościowo.

największa beja z ciebie ziomek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

weź ty k***a wyjdź z tego działu, ty serio chyba yeezów na oczy nie widziałeś, na chmielnej były yeezy I TO BYŁO losowanie tych butów, jak udało ci się wylosować to dostawałeś pierwszy lepszy rozmiar, a nie taki jaki chcesz.

NIE WIERZE CO JA CZYTAM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

największa beja z ciebie ziomek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

weź ty k***a wyjdź z tego działu, ty serio chyba yeezów na oczy nie widziałeś, na chmielnej były yeezy I TO BYŁO losowanie tych butów, jak udało ci się wylosować to dostawałeś pierwszy lepszy rozmiar, a nie taki jaki chcesz.

NIE WIERZE CO JA CZYTAM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja się dziwię takim osobnikom jak ty, ja tu żadnej k***y nie widzę... Widocznie miałem szczęście, pojechałem do pierwszego lepszego sklepu w DE i jakoś problemu z dostępnością nie było.

Ja natomiast nie mogę uwierzyć, że tak się podniecasz z powodu butów...

Opublikowano

Ja się dziwię takim osobnikom jak ty, ja tu żadnej k***y nie widzę... Widocznie miałem szczęście, pojechałem do pierwszego lepszego sklepu w DE i jakoś problemu z dostępnością nie było.

Ja natomiast nie mogę uwierzyć, że tak się podniecasz z powodu butów...

prosze cie, nie ośmieszaj się... 

może nie podniecam, ale jaram się tymi butami i każdy większy czy mniejszy sneaker chciałby je mieć, a ty będąc taką amebą kłamiesz i próbujesz w c***a walić, że je przymierzałeś, jak te buty to jest unikat.

ok, można je kupić czy na klekcie czy gdzieś, ale cena takich butów to pensja twoich rodziców, dodatkowo na portalach pokroju 'allegro' ale zagranicznych nie ma czegoś takiego jak 'przymierz internetowo'

Opublikowano

prosze cie, nie ośmieszaj się... 

może nie podniecam, ale jaram się tymi butami i każdy większy czy mniejszy sneaker chciałby je mieć, a ty będąc taką amebą kłamiesz i próbujesz w c***a walić, że je przymierzałeś, jak te buty to jest unikat.

ok, można je kupić czy na klekcie czy gdzieś, ale cena takich butów to pensja twoich rodziców, dodatkowo na portalach pokroju 'allegro' ale zagranicznych nie ma czegoś takiego jak 'przymierz internetowo'

Proszę cię... byłem u dziadka w Berlinie tam Buty za polską pensję to są grosze.  xD Czy mi wierzysz czy nie - wisi mi to, ja swoje wiem i to mi wystarczy. xD Skąd wiesz ile wynosi pensja moich rodziców?

Opublikowano

Proszę cię... byłem u dziadka w Berlinie tam Buty za polską pensję to są grosze.  xD Czy mi wierzysz czy nie - wisi mi to, ja swoje wiem i to mi wystarczy. xD Skąd wiesz ile wynosi pensja moich rodziców?

serio ziomek, beja z ciebie dożywotnia teraz za to co napisałeś, że przymierzałeś yeezy xD

Opublikowano

ja jebe xD

bez flejmu,chociaz i tak dojebales ziomek,buty napewno nie lezaly gdzies w niemczech na półkach bo na 101% wyprzedały się w pare godzin,mam juz jedne jordany jak coś,dlatego szukam czegos innego

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

może af xsupreme red'y?

myslalem o nich juz jakis czas temu ale nie zmieszcze sie w kwocie chyba.

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

serio ziomek, beja z ciebie dożywotnia teraz za to co napisałeś, że przymierzałeś yeezy xD

To rób sobie beje snikerze, czy jak ty się tam zwiesz. Niestety Marceli ma rację. Niemcy to nie cebulandia. Tam nie ma, że jakieś najeczki, co polskie gimby srają, to unikaty. Chcesz buty unikatowe, jedź tam. Dostaniesz je na pewno :) Rób sobie beje, że ktoś buty przymierzał, beja w c**j, szczyt marzeń jakieś buty, co robzjebią się tak szybko, jak te za 15zł. Beja Beja Beja

Edit. @Exíle "c**ja wiesz o butach, a się odzywasz jak tamten dzieciak." a ty co? inżyniera z gimbobutów masz? Nie wszyscy żyją tylko najkami, albo adidasami spierdolcu, są też inne, oczywiście lepsze marki.

" ale taka jest niestetypolska społeczność - nie znam się, ale się wypowiem." a ty co wiesz o Niemczech? Ja aktualnie tam żyję pare lat, to pewnie troche więcej.

Niemcy, to nie cebulandia, jak już pisałem, że z rzucą wam 3 ajfony na całą polskę i zabijajcie się robaki. Buty możesz sobie na zamówienie sprowadzić, z oficjalnego 

Żyj sobie w przeświadczeniu, że najeczki za 10k czynią cię lepszym, a to zwykłe c*****e buty. Chociaż tacy ludzie wiedzą swoje.

@Exíle to mnie oświeć, bo te gówno buty na allegro są za 700, a gdzie indziej za 21-22k. Już widzę, czemu takie popularne, bo kanye i inni w nich śmigają. Kanye śmiga też w worku na ziemniaki. Kup sobie taki za 30k zł Będzie fejm i będziesz bejać z tych, co zwykłe plebejskie ciuchy ubierają

­

Opublikowano

To rób sobie beje snikerze, czy jak ty się tam zwiesz. Niestety Marceli ma rację. Niemcy to nie cebulandia. Tam nie ma, że jakieś najeczki, co polskie gimby srają, to unikaty. Chcesz buty unikatowe, jedź tam. Dostaniesz je na pewno :) Rób sobie beje, że ktoś buty przymierzał, beja w c**j, szczyt marzeń jakieś buty, co robzjebią się tak szybko, jak te za 15zł. Beja Beja Beja

popierdol sobie, ja się dalej pośmieje.

powklejałbym wam cebulaki jebane polskie k***y ss`y jak te buty się sprzedają.

>polska aukcja z yeezami

>niemcy od reki dają 3k zł

wniosek?

c**ja wiesz o butach, a się odzywasz jak tamten dzieciak.

na c**j wchodzić w ten dział i robić z siebie pośmiewisko?

to nie są wasze śmieszne halówki adidasa czy najasa, że idziecie sobie k***a do gosportu czy do citysportu i namawiacie rodziców aby wam je kupili - ale taka jest niestety polska społeczność - nie znam się, ale się wypowiem.

@up

są lepsze i mam te lepsze też 

piszesz po polsku, jesteś na polskim forum i dla mnie jesteś polaczkiem zachowując się tak i gówno wiedząc odzywasz się

k***a, ziomek po co ty brniesz w to dalej, skoro ty c***a wiesz o tym?

Opublikowano

dzisiaj do mnie przyszły, kwota to okolice 800 zł

pPh5jbI.png

Sory ale brzydkie, jak by babcia je utkala z welny i nakleila znaczek nike xD i sprzedala za 8 paczek xD

Ty tak sadzisz, dla mnie 800 zł za buty to normalna cena.

Pomijając fakt ze to deadstock i nie kupisz ich prawie nigdzie, wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich :D

A jak kogoś ciekawi jakie to, to są to nike flyknit racer oreo 1.0

Wlasnie wpisalem w allegro i juz wyskoczyla para. A piszesz, ze nie kupie ich prawie nigdzie...

Ale kupowac buty tylko dla fejmu?! ... "wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich"...

Kupilem swoje za prawie 3 paczki i jeszcze nikogo w nich na ulicy nie spotkalem, a patrzylem na to by byly wygodne ale nie brzydkie, bo wiekszosc dnia spedzam na nogach

@ Topic

W polsce nie dalbym za buty wiecej jak 400 zl

Opublikowano

Sory ale brzydkie, jak by babcia je utkala z welny i nakleila znaczek nike xD i sprzedala za 8 paczek xD

Wlasnie wpisalem w allegro i juz wyskoczyla para. A piszesz, ze nie kupie ich prawie nigdzie...

Ale kupowac buty tylko dla fejmu?! ... "wiec na ulicy nie zobaczę nikogo w nich"...

Kupilem swoje za prawie 3 paczki i jeszcze nikogo w nich na ulicy nie spotkalem, a patrzylem na to by byly wygodne ale nie brzydkie, bo wiekszosc dnia spedzam na nogach

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://allegro.pl/adidas-yeezy-350-boost-36-46-gratisy-firma-i5976945956.html

JESZCZE POWIEDZ ZE TO TE TO SKISNE MAKS ZIA

o superboostach myslalem,ale sam nie wiem

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Za co te warny Remover chuju zlamany. Wlasnie k***a ze bede spamowac cebulaku teraz . Mozesz mnie zbanowac ale najpierw skocz do miecza.

KIM TY CZŁOWIEKU JESTEŚ? JAKIE WARNY? WTF

Opublikowano

IV WC sobie kup ;)

teraz juz chyba na grupkach bo z tego co widzialem to juz chyba wykupione

ew. czekac na restock

pewnie znajdziesz kogos kto za retail sprzeda xD

Opublikowano

IV WC sobie kup ;)

teraz juz chyba na grupkach bo z tego co widzialem to juz chyba wykupione

ew. czekac na restock

pewnie znajdziesz kogos kto za retail sprzeda xD

1000zł ma na wydanie więc kupi bez problemu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z wlasnej glupoty predzej skisniesz. Pisalem o tych co kupil Exile. Teraz to ja krece beke z Ciebie :)

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z wlasnej glupoty predzej skisniesz. Pisalem o tych co kupil Exile. Teraz to ja krece beke z Ciebie :)

no no ziomeczku xD

teraz nie wykrecaj sie

@topic

Te czwóreczki wc mnie zaciekawiły

XDDD

banner1.png

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no no ziomeczku xD

teraz nie wykrecaj sie

@topic

Po ziomki to sie do lasu chodzi.

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no no ziomeczku xD

teraz nie wykrecaj sie

@topic

Po ziomki to sie do lasu chodzi.

TOPPPPPPPPPPP KEK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(...)D

@topic

Poszukam tych czwóreczek,z*******e są ;]

XDDD

banner1.png

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no ziomek z hype5 wystawił je na allegro, a bezbek powie, że masa ich jest w internecie i kupisz je nawet w gosporcie, czyli twoim lokalnym sklepie obuwniczym.

@1361622928-U485574.pngSyberian

czekaj na restock yeezów, 850 ziko na adidasie xD

Opublikowano

@ Topic

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no ziomek z hype5 wystawił je na allegro, a bezbek powie, że masa ich jest w internecie i kupisz je nawet w gosporcie, czyli twoim lokalnym sklepie obuwniczym.

@1361622928-U485574.pngSyberian

czekaj na restock yeezów, 850 ziko na adidasie xD

już 40 osób koczuje pod chmielną, nie da rady wyłapać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...