Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować do Silvera III

KubsonekTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nic nie wnosisz to tematu to po jakiego grzyba się wypowiadasz . reszta wyżej

Co do autora . trenuj trenuj . znajdź ludzi do gry . ile masz godzin w cs ?

Godzin w cs mam 277 :D

Opublikowano

Jeśli koniecznie chcesz awansować to po prostu musisz grać! Miej na to wy**bane czy wygrasz mecz wtedy się tak mocno nie koncentrujesz i izi się wygrywa. Albo też graj z wyższymi rangami np. goldy, s6 i wtedy szybciej awansujesz. Powodzenia !

Opublikowano

mialem orzelka teraz nadal mam orzelka nie spadlem ani razu nwm mam nadal poziom orzelka czy wyzej ;c a co do tematu musisz duzo mniec mvp i skilli i winow i do pozostalych osob sam bylem w silverze 3 bo pierwszy raz zagralem w cs i chcialem nauczyc a gralem takie gry lol wot czy cod4 mw2 mw3 wiec ciezko jest przeniesc z innej gry do takiego cs gdzie trzeba spokojnie grac,,, poprostu trzeba grac duzo w mm i nauczyc podstawowych nadow na mirage cobblestone dust infermo i masz easy win ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Czy tylko ja mam wyższą rangę po tym update?

A i jeszcze jedno - graj z wyższymi rangami, a jeżeli już jestes na tyle zdesperowany polecam boosting-service.com boostuje tam polak, ale trzeba zabulić pare euro (nie wyżej niż 10 euro za range)

Opublikowano

Nie wyjdziesz ze silvera nie potrafiac grac, mentalnosc pewnie tez musisz zmienic, do skilla nie dochodzi sie od tak, a gold to tez nie jest powod do dumy. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...