Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować do Silvera III

KubsonekTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CS:GO spadłem z Golda II do Silvera II wygrałem 3 mecze pod rząd bo mi się trafiał team który nie umiał grać i denerwuje się że ciągle siedze w Silverze II bo już mam 79 wygranych meczy Pomóżcie.

post-1445313-0-27062100-1454502803_thumb.png

Opublikowano

Pozdrawiam :D

Awansik po kilku wygranych z rzędu + dobre start/mvp.

Co do tego, że tim nie umiał grać to się nie pogrążaj, bo patrząc na range to sam ładnie ssijesz kotek.

Pozdrawiam cieplutko community ;)

by Neosieł

Opublikowano

Teraz nareszcie każdy ma rangę na jaką zasługuję :D

Spaść do silvera II to naprawdę trzeba się postarać ^^.

// Serio 5% ? aż strach coś napisać na tym forum już.

Opublikowano

­Jak można być takim warzywem? że aż się spada do Silvera II ? xD

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Mialem z kumplem konto na spolke ktorym wbijalismy s1. Zrezygnowal on przy s2 i postanowil wbijac w gore. S3 sie wbilo po 11 wygranych xDD (moze to przez 7 przegranych bez spadku kto wie).

Ja z LEM'a spadlem do mg2 (ta wiem troche super nisko ...), ale w 2 dni wbilem DMG. Aktualnie mam 7 wygranych i tez 0 awansu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Rangi sa zryte :) a sam syatem to obecnie gowno Taz na streamie mial supreme po wygranym meczu spadl do lem jaka byla jego mina bez cenne :)

Opublikowano

ale z Ciebie rak

Nie, ty jesteś rakiem. Typowe społeczeństwo csa. Jak k***a dobrze że nie gram w to gówno już. Nie pozdrawiam.

potrenuj trochę na aim mapach, i nie przejmuj się rakiem w komentarzach, przecież jak mają wyższą rangę to mogą każdego wyzywać i się dowartościowywać.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

No jak grasz słabo to jesteś gownem czyż to nie prosta matematyka?

Porażka ludzkości, czasami wstyd mi za Polskę... już ruskie lepsze.

No, prosta matematyka,

Jesteś początkującym, mało grasz                             =    jesteś gównem

Nerdzisz, siedzisz całymi dniami przy jebanej grze    =    jesteś z*******y i możesz wyzywać od raków i gówien.

K***a wstyd i hańba.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

No jak grasz słabo to jesteś gownem czyż to nie prosta matematyka?

Skoro nic nie wnosisz to tematu to po jakiego grzyba się wypowiadasz . reszta wyżej

Co do autora . trenuj trenuj . znajdź ludzi do gry . ile masz godzin w cs ?

Opublikowano

Oj, czeka Cię długa droga. Przecież to jasne - im wyższa ranga tym szybciej się zdobywa wyższą, o ile twój skill pozwala na to żeby być conajmniej 3 w tabeli. Dlaczego szybciej? Ponieważ jest trudniej!

PS>>> ucz się grać bo to dziwne żeby spasć do silvera 2, kiedy mój kolega który jest wielkim rakiem i uważa że bloody v8m jest dobre do cs go ma s6 ;]

Opublikowano

Żeby teraz awansować musisz otwierać i ugrywać wiele rund dla swojego teamu

to akurat nieprawda wróciłem raz do supreme po 2 meczach i miałem gówno staty byłem 3-4 w tabeli 

masterneedklan, 04 Lut 2016 - 12:35, napisał:

Oj, czeka Cię długa droga. Przecież to jasne - im wyższa ranga tym szybciej się zdobywa wyższą, o ile twój skill pozwala na to żeby być conajmniej 3 w tabeli. Dlaczego szybciej? Ponieważ jest trudniej!

PS>>> ucz się grać bo to dziwne żeby spasć do silvera 2, kiedy mój kolega który jest wielkim rakiem i uważa że bloody v8m jest dobre do cs go ma s6 ;]

"wielkim rakiem" usłyszeliście tekst od swojego boga isamu i teraz każdy to powtarza sam mam bloody v7m i mam ez supreme myszka nie należy do najgorszych.. 

Opublikowano

to akurat nieprawda wróciłem raz do supreme po 2 meczach i miałem gówno staty byłem 3-4 w tabeli 

"wielkim rakiem" usłyszeliście tekst od swojego boga isamu i teraz każdy to powtarza sam mam bloody v7m i mam ez supreme myszka nie należy do najgorszych.. 

Należy, wystarczy że zagrasz na czyms lepszym i już takiej myszki nie tkniesz, ale kto co woli. I jaki isamu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez supreme a pisałes że miałes gówno staty może miałes dużo MVP za podkładanie/rozbrajanie bomby bo to się też mocno liczy ;]

Opublikowano

Należy, wystarczy że zagrasz na czyms lepszym i już takiej myszki nie tkniesz, ale kto co woli. I jaki isamu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez supreme a pisałes że miałes gówno staty może miałes dużo MVP bo to się też mocno liczy ;]

no bo miałem gowno staty jak masz ogarnięty team to też możesz mieć 10 fragow i za dużo robić nie musisz a tutaj miałem z 5 mecz pod rząd i nadal awansu brak :) nie wiem jakim cudem dobrało jakiegoś gownianego dmg.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/353899007308507307/1C2D34A3D5FC0C938587738EB88668719BA964D0/

btw; miałem możliwość testu tych myszy polecanych do cs'a i są lepsze ale jakiegoś większego wrażenia na mnie nie zrobiły 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...