Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sciągałem to z www.mapleglobal.com i było to Full version.exe. Wpadłem jeszcze na pomysł że zainstaluje ver 59 i się patch sciągnie ale sciągnął sie tylko gameguard a jak wlączałem to był error code 114.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

sciagnij v 55 i zpatchuj

wyczysc hosts w folderze

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Opublikowano

OK już wiem o co chodzi.Załamałem się czytajac odpowiedz na moje pytanie na innym forum.Poprostu od 27maja 2007 została wprowadzona blokada dla europejczyków ten kto założył konto przed tom datom to ma szczęscie bo może sobie pograć. Wie ktoś może jak sprawdzić date założenia konta??

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

zainstalowac mozesz przy instalacji nie potrzeba neta....

ja jakos moge instalowac

ty masz cos z kapem

ten error nie jest zalezny od zasady 23 maja miszczu

i nie proboj mnie pouczac.........

Opublikowano

miszczu bo jestes sierota i nie umiesz patchowac........ poszukaj na tym forum trakiego zbioru tutoriali

Opublikowano

No nie da się zainstalowałem v55 ściągnąłem patcha z v55 na v59 nie dało się ok ściągnąłem wersje v55 na v56 żeby patchowac po kolei i tez się nie da ponieważ pisze ze ta wersja 55 jest za stara żeby ją patchować i mam pobrać v60 z nexon.net

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano
Ma ktos GodModa na GMS ?

tym mnie rozbroiles czlowieku wiesz ze jestes debilem i nie umiesz czytac tematow? nawet takich przyklejonych

Pod PPP jest targowisko a pod targowiskiem jakas dolina rozpaczy bez odpowiedzi.....

proponuje zeby modzi zrobili cos takiego ze przed wejsciem na forum musza przeczytac przyklejone tematy bo to jest niemozliwe...

@ps

dodam ze juz szykuje ze w temacie jak hakowac

bedzie opis video jak dziala dany hack i jak go wlaczyc

a na koniec zwykle jak mozna wszystko naraz wykorzystac

Opublikowano

Pytanie, są jakieś hacki do aktualnej wersji eMS ? Jak tak to prosze mnie odesłać do takiego topicu =] Bo z tymi plikami wz to coś nie bardzo mi działa to edytowanie x_x

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

@up

tym mnie rozbroiles czlowieku wiesz ze jestes debilem i nie umiesz czytac tematow? nawet takich przyklejonych

Pod PPP jest targowisko a pod targowiskiem jakas dolina rozpaczy bez odpowiedzi.....

proponuje zeby modzi zrobili cos takiego ze przed wejsciem na forum musza przeczytac przyklejone tematy bo to jest niemozliwe...

@ps

dodam ze juz szykuje ze w temacie jak hakowac

bedzie opis video jak dziala dany hack i jak go wlaczyc

a na koniec zwykle jak mozna wszystko naraz wykorzystac

no i po co ludzie mam pisac 2 razy takiego samego posta

NIE MA INNYCH HAKOWA JAK TEN WZ EDITING!!!!!

@down

zaspany kurwa byl i pol przytomny kota mi nonstop faszeruja koci mietka i troche tezs czuc na chacie wiec tez maly przypal mam

Opublikowano

Dziękuje bardzo za miłą odpowiedź, szanowany kurwiklocu... a tak na poważnie, słuchaj dzisiaj wróciłem do maple więc nie sraj że mi się nie chce czytać poprzednich postów, bo mi się nie chce. Wz editing nie przypasił mi bo, nie działa mi Vac =((((( jakiś błąd podczas edytowania map.wz =/ więc czekam na video

Ps. nie wiem kto tu jest debilem że do nosa wali leki, które są do inhalacji. To tyle =]

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

A można wiedzieć dokładniej kiedy będzie ten opis video bo ja mam cały czas jakieś błędy np : out of memory

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Szczerze mówiąc to editing plików wz jest zjebany. ^^ Może komuś działa, mi tylko "Nie skakanie potforuw" działa.

God itp nie =PPP

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

Nie tyraj Athisa bo to jest jedna z niewielu osób które coś robią dla tego forum...

Mówisz że on jest ciotą bo wlał do nosa krople które są do inachalacji (przez przypadek)

A ty nawet w edytorze .wz nie umiesz nacisnąć 3 przycisków żeby ci hacki działały... ;D

żal...

Opublikowano

A podmywasz starego ? o.O Nie tyram go od "ciot" tylko od debili =] a to jest różnica, nie widzisz ? Potrafię nacisnąć 4 guziki, ale poprostu mam problemy z systemem i dlatego nie mogłem zrobić hacków. =]

@Athis

To wyjeb kota przez okno =P

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

A ja mam taki problem gry robię god moda i all zrobię jak na screenie i daje process all to nad PROPERTIES ładują mi się jakieś liczby i to bardzo wolo gdy dojdzie do 150/695 zacina się i wyskakuje napis out of memory

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

@up miejsce na dysku badz ram masz maly

@up up

umyj se starego jak to ladnie okresliles i se go wyjeb przez okno co do debila i cioty trkatuje to tak samo powaznie...

@merom niech se sadzi o mnie co chce jednak nie moze mowiec ze jestem debilem tylko ze jego zdaniem jestem debilem

@lorain

jebie mnie twoje zdanie

@merom 2

tera takie rzeczy gosciu gada a potem bedzie placz ze nie dziala (nawet tera jest) a potem zaloba w domu ze nikt nie chce bjednemu pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...