Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea

Arianea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer  tak jak i  1 odsłona nie jest  ciekawy  nic nowego  tylko  powtarzające się systemy do  tego mks i  reszta bandy...  daje im tydzień zanim zaczną handlować eq na allegro itp 

Prezentacja taka sobie Darwora stać na coś lepszego ;)

Raczej nie zagram 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kradzione pliki, kradziony serwer. Nie polecam po raz kolejny.

Lepiej trzymać się z daleka , bo znowu zwiną hajs i znikną jak poprzednim razem.

szczerze wypiedalaj kretynie

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam, bo zapłacili sporo, abym taki komentarz napisał. Muszę dodać jeszcze, że MKS jest bogiem a arianea nałogiem.

Opublikowano

Prezentacja tak jakby już znajoma, ale to może tylko moje urojenia. Sam serwer prezentuje się fajnie i klimatycznie więc być może wbije na start.

Ps. Skąd bronie 75?

image.png

Opublikowano

Prezentacja tak jakby już znajoma, ale to może tylko moje urojenia. Sam serwer prezentuje się fajnie i klimatycznie więc być może wbije na start.

Ps. Skąd bronie 75?

Riper

Opublikowano

Serwera samego w sobie ciezko nie polecic, bo pierwotny wlasciciel stworzyl jeden z najlepszych serwerow na jakim mialem okazje grac.

Z drugiej jednak strony z calego teamu kojarze jedynie Algade, pliki sa odkupione wiec nie mozna powiedziec, ze tworcy nasiedzieli sie miesiacami, zeby serwer powstal, a prezentacja (przynajmniej na chwile obecna) nie urywa dupy w porownaniu do tej z pierwszej odslony (wtedy z samej prezentacji uzbieralo sie kilkaset luda na starcie). Podsumowujac polecam ze wzgledu na pliki i nie mam zdania jezeli chodzi o wlascicieli, zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Osobiscie nie zagram, bo czasu malo + gram na serwie tworcy Arianei (i tu znow nikle szanse na odejscie ze wzgledu na dopracowanie :v ), jednak zycze powodzenia, nie spie*dolcie tego, ze macie te pliki i nazwe na wlasnosc, bo bylby to grzech niewybaczalny :)

Opublikowano

Jak ktoś na początku wspomniał "kwarce". To był dla mnie chyba jedyny minus. Na serwerze zagram i zycze powodzenia administracji i nam, zeby nas nie wyrolowano :D

Opublikowano

Jak ktoś na początku wspomniał "kwarce". To był dla mnie chyba jedyny minus. Na serwerze zagram i zycze powodzenia administracji i nam, zeby nas nie wyrolowano :D

Drop kwarców zostanie poprawiony, Pozdrawiam

Opublikowano

Troche ekip zbiera już siły na ten serwer, bo było kozacko dopóki nie było dropienia na wywalaniu ch xD

Powodzenia.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...