Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea

Arianea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efekt współpracy z tym xD Nie polecam usług tego pana, domena już została przekierowana i niedługo to zniknie

http://www.mpcforum.pl/topic/1512364-antyddos24pl-zabezpieczenia-i-fora-internetowe/

Chciales powiedziec efekt walenia w c***a i robienia gowna za plecami? Prosta sprawa ktoś kto pakuje swój czas i swoje pieniądze w serwer a potem zostaje wyruchany no to sorry memory efekt jest jaki jest.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciales powiedziec efekt walenia w c***a i robienia gowna za plecami?

Wyzywałeś od dziwek dziewczyny(e) w teamie, tak się nie robi nawet jeżeli jest to internet. :yay:

Opublikowano

Beka :D Nie zagram,nie polecam bo Flourine oszust

Szybki jesteś tym odkryciem xD

Przecie wałki na s1 też były piękne xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

Co dojcz nie wyszło ojeb*** mnie? Nie będę Ci pozwalać na wyzywanie teamu.

A ja tobie na żerowaniu na innych. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłego dnia, ps kołuj jusz hajs który będziesz musiał zapłacić do ovh + te 400zł na które oszukałeś chłopakow z ascariala.

Opublikowano

A jeszcze wczoraj takie włażenie w dupe w temacie o antyddos24.pl XDDDDDDD

Warto jednak czasem wbijać na to mpc i sie pośmiać.

Opublikowano

Włażą w dupę bo czegoś potrzebują, potem wiesz jak to się zmienia, Flourine dla mnie jesteś skończony człowieku na tym forum. Odezwe się jeszcze do mksa którego też wyruchać chciałeś zaraz po wykonaniu kilku rzeczy przez wędkę dla ciebie.. Harnas ty sie nawet tutaj nie udzielaj bo kolege bronisz ktory ci ma serwer sponsorowac.

Tym postem kończę swoje wypowiedzi i kieruje się bezpośrednio do administracji MPC. Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

No bo na zabezpieczeniach się zna, w dodatku algade z nim współpracował wiec nie wiem czmeu by nie polecić?

@CloudFlare Sam ci pisałem wczoraj nawet, że u florka stać nie będę i jestem u niego na maszynie tymczasowo byleby forum gdzieś było więc co ty pierdolisz teraz xD

Opublikowano

No bo na zabezpieczeniach się zna, w dodatku algade z nim współpracował wiec nie wiem czmeu by nie polecić?

@CloudFlare Sam ci pisałem wczoraj nawet, że u florka stać nie będę i jestem u niego na maszynie tymczasowo byleby forum gdzieś było więc co ty pierdolisz teraz xD

Harnas ja ciebie kompletnie nie rozumiem, raz jestes kumplem raz chujwie kim, nic bys nie wiedzial o mnie dopoki bym tematu z algida nie wystawil... byles robiony w c***a tak jak wszyscy przez floriana wiec jak chcesz pogadac na ten temat to gg, teraz juz seryjnie zawijam bo musze podskoczyc do banku i zlozyc wniosek o fraud tranzakcje co do karty kredytowej by juz byc finalnie na zero z florianem.

Opublikowano

Będę przykładną osobą, na Arianei byłem - można powiedzieć że po części w Administracji. - UWAGA koledzy jak Itzel czy Jerycho - mając WYWALONE na serwer nie mieli nawet o tym pojęcia.
Pozdrawiam - Wolf ;)

Przejdźmy dalej - zanim to edytujesz:

nn7761.jpg

5 stycznia? Ominął mnie start powiadasz :D?

Koniec łapania za słówka.

Tzw. Ciemna strona najlepszego serwera jaki stał - teraz to będzie syf na miesiąc.

v4xtnk.jpg

Pyk - prezenty od Jerysia w postaci tarcz/mieczyków i innych syfów. No no - ładnie się bawiło  :lenny:

28ltijo.jpg

Jedyny taki na Ari ;3

Szkoda że nie mam SSów tarcz - plotki o sprzedawanych tarczach byly prawdziwe ;C

W administracji na 101% niestety jest nie tylko Itzel - ale również Jerycho. Z resztą, nawet gdyby - jeden jest wart drugiego.

++++ Do broni które mają w prezentacji praw wam brak, więc nie wiem jakim prawem ta prezentacja tutaj wisi, nie wspominając o grafice.

WIĘC TAK tutaj macie formę weryfikacji mojej osoby - forum nie istnieje - a Global mod (z arianei) wydał zgodę na dodanie tego.

2s84mfr.jpg

Administracja jest ta sama, dodali kilka osób żeby pociągały za sznurki. Itzel był tam tylko "puzlem" w tej całej układance, jego wkład w serwer nie wynosił więcej jak 5% - no może troche więcej jak zwracał mieczyki Ari gdy owe znikały, oczywiście nie chciało mu się słuchać co i jak, więc czasami robił sb takie o sr od PYK - czyt. Znacznie lepsze od poprzednich.

Nie polecam - tyle w temacie :)

Zapomniałem wspomnieć o sytuacji gdzie Administracja - przez tydzień nie była łaskawa naprawić patchera - a clienta musieli uploadować (spatchowanego) moderatorzy. 

2pza0c5.png

Opublikowano

Będę przykładną osobą, na Arianei byłem - można powiedzieć że po części w Administracji. - UWAGA koledzy jak Itzel czy Jerycho - mając WYWALONE na serwer nie mieli nawet o tym pojęcia.

Pozdrawiam - Wolf ;)

Przejdźmy dalej - zanim to edytujesz:

nn7761.jpg

5 stycznia? Ominął mnie start powiadasz :D?

Koniec łapania za słówka.

Tzw. Ciemna strona najlepszego serwera jaki stał - teraz to będzie syf na miesiąc.

v4xtnk.jpg

Pyk - prezenty od Jerysia w postaci tarcz/mieczyków i innych syfów. No no - ładnie się bawiło  :lenny:

28ltijo.jpg

Jedyny taki na Ari ;3

Szkoda że nie mam SSów tarcz - plotki o sprzedawanych tarczach byly prawdziwe ;C

W administracji na 101% niestety jest nie tylko Itzel - ale również Jerycho. Z resztą, nawet gdyby - jeden jest wart drugiego.

++++ Do broni które mają w prezentacji praw wam brak, więc nie wiem jakim prawem ta prezentacja tutaj wisi, nie wspominając o grafice.

WIĘC TAK tutaj macie formę weryfikacji mojej osoby - forum nie istnieje - a Global mod (z arianei) wydał zgodę na dodanie tego.

2s84mfr.jpg

Administracja jest ta sama, dodali kilka osób żeby pociągały za sznurki. Itzel był tam tylko "puzlem" w tej całej układance, jego wkład w serwer nie wynosił więcej jak 5% - no może troche więcej jak zwracał mieczyki Ari gdy owe znikały, oczywiście nie chciało mu się słuchać co i jak, więc czasami robił sb takie o sr od PYK - czyt. Znacznie lepsze od poprzednich.

Nie polecam - tyle w temacie :)

Zapomniałem wspomnieć o sytuacji gdzie Administracja - przez tydzień nie była łaskawa naprawić patchera - a clienta musieli uploadować (spatchowanego) moderatorzy. 

To ta sama administracja gdzie przez 2 tygodnie naprawiali lagi bo mieli dedyka za 50 zł ?  :lenny:

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ze starej administracji jest tylko Itzel w nowej administracji bylem Ja, Flourine, MKS teraz jest w niej Timo, Flourine, Mks - ogólnie to nie polecam serwera bo oszusci i zlodzieje go tworzą

Mówiłeś że wszystko zgasisz więc w czym problem?

Opublikowano

W tym momencie to juz sam nie wiem co myslec o tym serwerze... Mialo byc kolorowo, a ciagle jakies afery :( Co robic ? Ratunku xD

Opublikowano

W tym momencie to juz sam nie wiem co myslec o tym serwerze... Mialo byc kolorowo, a ciagle jakies afery :( Co robic ? Ratunku xD

Czekaj na serwer bo się opłaca, jedna osoba namieszała ale wszystko stanie na nogi pewnie ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...