Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

123

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się że prezentacja jest wzorowana i to bardzo na naszej XXXX

Witam,

Może wyglądać że się wzorowaliśmy ale niestety, nie lubimy się wzorować innymi serwerami, jesteśmy serwerem co lubi mieć swoje autorskie prace ; )

Ps. Mógłbyś usunąć swoją prezentacje serwera z mojej? Grzecznie proszę.

Opublikowano

Witam,

Może wyglądać że się wzorowaliśmy ale niestety, nie lubimy się wzorować innymi serwerami, jesteśmy serwerem co lubi mieć swoje autorskie prace ; )

Patrzyłem na obrazki ale teraz przeczytałem jak jest to samo.

giphy.gif

Opublikowano

Witam,

Patrzyłem na obrazki ale teraz przeczytałem jak jest to samo.

Witam,

Rzeczywiście, tekst jest taki sam.. tak jak pisałem (Jesteśmy serwerem co lubi mieć swoje autorskie pracę, nie lubimy wzorować się innymi serwerami) nasz grafik dostał zlecenie do zrobienia prezentacji, nie pisałem mu szczegółów, zdałem się na jego możliwości oraz pomysł.. Nie wiedziałem że skorzysta z innej prezentacji..

Prezentacja na dniach zostanie zmieniona.

Taki mały komunikat: Usuń link swojej prezentacji.

Opublikowano

Witam,

Witam,

Rzeczywiście, tekst jest taki sam.. tak jak pisałem (Jesteśmy serwerem co lubi mieć swoje autorskie pracę, nie lubimy wzorować się innymi serwerami) nasz grafik dostał zlecenie do zrobienia prezentacji, nie pisałem mu szczegółów, zdałem się na jego możliwości oraz pomysł.. Nie wiedziałem że skorzysta z innej prezentacji..

Prezentacja na dniach zostanie zmieniona.

Taki mały komunikat: Usuń link swojej prezentacji.

Najlepsze, że to niby wam robił, profesjonalny grafik co się wzoruje, na innych prezentacjach dobry grafik polecam.

Najlepsze, że to niby wam robił, profesjonalny grafik co się wzoruje, na innych prezentacjach dobry grafik polecam.

giphy.gif

Opublikowano

Serwer mogę polecić. Jest dobrze zoptymalizowany i estetycznie wykonany. Dobry kontakt z Właścicielem Serwera, można z nim na spokojnie pogadać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Macie 3 dni na zmianę prezentacji (informacja od użytkownika, któremu ją ukradliście) w innym przypadku zostanie ona skasowana.

Witam,

Przepraszam Cię bardzo, proponuje przeczytać wcześniejsze posty, zanim pisać słowo "ukradliście".

Ps. Tak jak w wcześniejszych postach pisałem, prezentacja została zmieniona.

Zapraszam na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...