Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy Się Zakochaliście ^^ <3

Zakochanie - Wiek  

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy si? zakochali?cie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w 12-14 dokładnie 13 tylko ja miałem pecha :) , Pewnego dnia miałem ją spytać wieczorem o chodzenie a tu nagle rano najlepszy kumpel dzwoni i mówi chodzę z Zuzią tak ma na imię :]

Opublikowano

13 lat ...Taka trochę pogmatwana sytuacja bo kilka dziewczyn się wtedy we mnie zakochało , ja nie miałem o tym pojęcia , jedna z nich mi się spodobała i tzn. DUPA ....2 najlepsze koleżanki (obydwie zakochane we mnie) kłamały jedna drugą :P Ja oczywiście pozostałem neutralny widząc do czego prowadzi miłość :rolleyes:

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

12-14 lat Natalka :** nigdy nie zapomnę tych wspaniałych chwil ...

teraz mam inną :*

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

hmmm, a nie lepiej sie poprostu przyjaźnić? Na poczatku zawsze fajnie, a jak sie juz zaangażujesz to najczesciej koniec. Wiec po co sie meczyc? Mam 16 a nadal uwazam ze "milosc" to w tym szczeniackim wieku to za duzo powiedziane... ( Cały czas czekam na ta jednyną :) ).Pozdro dla wszystkich zalofcianych i tych nie zalofcianych też :D

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Czemu nie można zaznaczyć nigdy , ja sie jeszcze nie zakochałem o.O kilka razy może zauroczyłem , prosze nie mylić tych pojęć

Opublikowano

12-14 lat :D 12 , Majka;**** =] Nadal to trwa xD Podoba jej się jakiś frajer z którym doskonale wie, że nigdy nie będzie, bo on ma 22 lata... -.-

urechisyg.png

Opublikowano

hm.. 1 klasa podstawówki.. :) ciągnie się i ciągnie taki mały sekrecik :D jak ją widzę to mi cieplutko w brzuszku robi ;>

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

4292.gifMetallica_Userbar.jpgUserbar_Xbox_360_by_Lucifer4671.jpg

userbar_mountain_dew_copy.pngacdc_userbar.jpg

UserbarMW2player.gif9050.png

DrunkBartek46.png

Opublikowano

Ja nigdy rozkochuję w sobie dziewczynę i jak znajdę ładniejszą lub mi się znudzi to zrywam z nią. Mój najlepszy związek z Anią to były 4 miechy ale miała za małe cyce

kdsksadkas.jpg

18706.png

Opublikowano

Yyyyy.... Nie mam zdania bo ja się zakochałem w pani pogodynce jak miałem 65 lat.

b7f3f17cfb03.gif

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

W podstawówce ;D w 4 klasie ;d normalnie w takiej co była w 6 wtedy ^^ i była ze mną ;D To był mój najwiekszy sukces tamtych lat ;D Ale niestety byłem z nią jedynie .. 4-5 miechy i poszła w pizdu do innego.

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

@up dobreee !

150 Post

lol-face.gif

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...